Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaşam bilgesi yamağı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
8.232
Cevap
88
Favori
1.140.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1900 lerde benimkisi :)sene sonuna kadar biter inşallah. Yargıtayı falan var daha bunun. 2-3 sene orda geçer. Hayırlısı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

ALLAH a şükür 2017 de açtığım davamın kararı çıkmış 50. hukuk dairesi dosya no 150* .. 15 i itibariyle kara baglanmıs kazanmışım . Avukattan vekaleti çekmiştim şu an dosyam herhangi bir avukatta değil .

Konuyla ilgili bir bilgisi olan varmı acaba :)

• Onur Kuzey O kullanıcısına yanıt

Yine ben cevap vereyim avukatla gorustum icra mudurlugune kararınçıktısı ile birlikte gidip dilekçe veriyormuşuz sonrasında paranın yatmasını bekleyeceksınız dedi.

Dosya açılış tarıhı 2017-150* istinafa gittiği tarih Eylül-2021 Darısı başınıza inşallah... 6 senede bir davanın sonuçlanmasına boyle sevınecegımı hiç düşünmezdim doğrusu ama çok şükür bugunude gorduk..

Hayırlı olsun, gözünüz aydın

İşe iade mi, alacak davası mıydı sizinki? 29. hukukta halen bekliyor benim alacak davası dosyam. 2019 yılında istinafa gitmişti.

Benimde dosya açılış tarihi 2016, 2020 ocakta istinafa gitti bu 3. Mahkeme istinafa gideli dosya no:28## lerde.

benim tazminat davasıydı ALLAH a şukur 5 yıl surdu ama bitti ,

2017 açılış -150* , 2019 istinaf açıldı 2021 de ataması yapıldı , bu ay bitti çok şukur , sizinki neden bu derece uzamış istinaftan gerimi döndu

2017 ağustos dosya açıldı , 2019 istinafa gitti benim tazminat davasıydı , şimdi tebligat gidince suratlarını merak edıyorum , kanunen tazmınat alamazsın demişlerdi şimdi kanunen nası alınıyor gorucekler hamdolsun

darısı başınıza inşallah en kısa zamanda sizde kurtulursunuz bu muhteşem adalet sisteminin çarkından ...

paranızın ne kadar olduğunu nerden görüyorsunuz ? yani binen faiz vs nasıl gördünüz

Tazminat beninde, istinafa gittikten sonra, 30, 47 ve 50. Hukuk olarak 3kez mahkeme değişti, her seferinde yeni dosya numarası atanıyor ve geriye düşüyor haliyle. Birde karşı taraf sağlık bakanlığı olunca işler değişiyor.

• 30 hukuk tan haberi olan varmı arkadaşlar

• Emregrses2 E kullanıcısına yanıt

39 hukuk tamiydi dosyaniz

• Istanbul 51 .bam da son durum nedir acaba ?

• Burada 51 çok az bende bakıyorum hergün ana yokki. Benim dosya 2021 /3000 lerde

• BİLGİLENDİRME

Arkadaşlar benim dosya 2021 / 29 hukukta idi 52 hukuk yeni açılmış dosyalar oraya geçmiş henuz başlamamışlar bakmaya haftaya başlanır diyo 5 sene olacak handi artık bitsin bu çile

• Arkadaşlar, benim kayınvalide, kayınpeder ile olan 33 yıllık evliliği bitirdi.

Mahkeme boşanmaya karar verdi.

Kayınpeder tazminat ödememek ve karar kesinleşmeden nafaka arttırılmaması için, kısaca süreci uzatmak için istinafa gitti..

Dosya temmuz 2020'de bursa bölge adliye mahkemesine gitti..

O zamandan bu zamana hala orada..

sizce bu istinaf daha ne kadar sürer?

• niye artık kimse yorum yapmıyor. ben hariç herkez parasını aldı bir benmi kaldım. 51 hukukkk neredesin

• 50. Hukuk hala beklemeye devam…

1900 lerdeyim ve sıra hala gelmedi. Geçenlerde biri 1500 civarlarında olduğunu söylemişti ama benim dosyada ses yok hala.

• benimki daha vahim.3000 lerde burada 51 den kimsede yok 2024 e kalır benimki 5 martta istinafa gideli 3 sene bitecek 4. yılında alırız belki

• Ülkemizde hangi kurum işini düzgün yapıyor ki? 50. hukuk 28xx'lerde, dava açılış 2016 kasım- bitiş 2019 aralık, 2020 ocak ayında istinafa gitti, bekliyoruz hala, sıra geleceğinide hiç sanmıyorum. 50.hukuk telefon numarası:0216 303 20 00 bilgi alan olursa yazsın.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.