< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (391. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selam,
Sizin durumunuzda yargıtay karar verene kadar karar kesin değildir. Neden karar kesin olmayacaktıda istinafa gitti diye soracak olursanız bende bilmiyorum. Zamanında adalet bakanlığına sordum, onlarda cevap veremeyince topu davamın görüldüğü istinaf mahkemesine attılar. Katipte dosyaya adalet bakanlığına yazılmış bilgi edinme başvurumu soktu. Yani saçma…
istinafın kesin karar yetkisi olmayan davalara bakması kadar saçma bir şey yok. Ama bizim ülkede işler saçmalıklar üzerine yürüyor. Beklemeye devam edin. Karar yargıtaydan genelde daire yoğunluğuna göre 2-3 senede döner. Bazı davaların “önceliği” olduğu için 3-6 ay sürdüğü de olur. Adalet önünde herkesin eşit olduğu bu sistemde “önceliğiniz” yoksa hayatınıza devam etmenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
51 .bam
Banada aynisini söylediler ,acaba 2017 dosyalara ne zaman gecerler .
sorsaydınız keşke çok varmı 2016 nın bitmesine diye
-
nisandada 2016 dosyalarına bakıyorlar yazmışsınız. bir ümüdim vardı 2020 başında istinafa gitti 2024 olmadan karar çıkar diye.2022 de 2016 dersek benim dosya 2018 sonunda olduğuna göre 2025 i de görebilir
-
eskiden herkez fikir alışverişinde bulunurdu nereye gittiniz
-
Kimsenin adalete umidi yok herkez sıkıldı beklemekten basit bir iş mahkemesi alacak verecek davası 3 yıl iş mahkemesi 3 yıl bölge adliye istinaf sonrası Yargıtay 3 yıl da o 9 yıl emsalleri var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ooo senin yolun daha varmış. benim 2020 mart ayında gitti istinafa. geçen aradım bana diyorki 51 hukuk biz dosya numarsına göre işlem yapmıyoruz mahkeme çılışa göre yapıyoruz. nisan ayında bir arkadaş zaten 51 in 2016 ya baktığını söylemişti ve hala aralık ayında 2016 lar. benim dosyam 2018 kasım ayı yani en az 2 yıl daha var
-
Tam olarak hangi sekmeden bakabiliyoruz??
Evet yine düştük bu belaya Ankara 33. Hukuk dosyam yeni gitti varmı 33 . Hukuk
2 senedir dosyam 49. hukukda bekliyor ondan önce 35. hukuk da idi. önümüzdeki ay dosyam istinaf da 3. yılını tamamlamış olup. 4. yılına girmiş olacak. Bu gidişle rekora doğru gidiyoruz gibi. bakalım.
-
Benim arkadasim 2.5 sene sonunda kazandi kendi isten istifa ettiği halde
Aynen istifa ettigi halde kazandi birlikte calisiyoduk...benim dosyamda 29. Hukukta
Hangi firma?
-
Arkadaslar uyap ta tazminatin ne kadar faiz isledigini hangi bolumden gorebiliyoruz?
Selamlar, istanbul 50. Hukukta son durum nedir bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
Hepsinde durum ayni en az 3 sene bekle ve paran ucup gidiyo
Benim önceki dosyam mayis2018 de gidip 2021 subatda sonuçlan misti Ankara bam 6.hukuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aly2626 -- 16 Ocak 2023; 14:27:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakayim ayrıntılı tarihlerde yazayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X