Şimdi Ara

İstinye Tıp hakkında ne düşünürsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ben de büyük ihtimalle burslusuna girebiliyorum.Fakat özel üniversite olunca hasta görme konusunda ıkıntı olur diye düşünüyorum.
  • Sıralamaları ne olur bu sene sizce? Geçen sene ilk defa öğrenci aldı bu sene tanındı reklam yapıldı medical park liv hospital falan onların, baya sağlamlar yani bunlar nasıl etkiler puanları yükselir mi ne dersiniz?

• Up

• neyse ben bir şey demiş olmayım
    soruyu soran arkadaş okumuştur nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkalenfosfataz -- 17 Temmuz 2017; 23:29:44 >
  • alkalenfosfataz A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu sene çok ılımlı ve samimi yaklaşımlı bir tanıtım dönemi geçirdiklerini duydum. Ve pek çok burs imkanı veriyorlar. Cep harçlığı diye vermeyi vaat ettikleri burs miktarları göz dolduruyor ve baya bir öğrenciye veriyorlar. 5k ya giren öğrenciye 1000 tl veriyor misal. Bursları bu sıralamaya kadar düşüren vakıf yok bildiğim kadarıyla. Genel olarak yeni açılan fakültenin ilk öğrencileri olmayı istemeyen baya büyük bir kitle var. Bu önyargıdan dolayı geçen sene fazla tercih edilmemiş olabilir ve bu sene geçen seneye göre taban sıralamaları yükselebilir gibi geliyor bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp hakkında merak ettiklerim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten yok mu şu üniversiteye giden bilen birileri gerçekten burs imkanları iyi ya, aileme hiç yük olmam diye düşünüyorum ama yeni olduğu için doğru düzgün yoruma bilgiye ulaşamıyorum keşke tıpında okuyan birileri buraya yazsa
  • reklam yapan üniversiteden hayır bekleme
  • Arkadaşlar bau tıp mı yoksa istimye tıp mı sizce
  • Istiridye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden peki hocam
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Neden peki hocam
  • Akademik kadrosu baya saglamdi yanlis hatirlamiyorsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.