Şimdi Ara

İstismara uğrayan çocuk, istismarcılarına beraat kararı verilince intihar etti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 yıl yatmasına bende üzuldum ağır adam yaralamaya af geldimi yazık cidden.

o yaralama bile kişisel husumetlerinin olduğu göstergesi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 13:50:42 >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Orda oyle dem..... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ne kadar tuhaf birisin. Genelde sanki akpartiye karşı bir duruşun var gibi görünüyor ama resmen o zihniyete hizmet ettiğin belli. İlk mesajında "biseksüel" vurgulaması yapmışsın. İntihar eden kişiye bunu yapanları tanıyor musun ki o hayvanğlu hayvan sapıklar için "biseksüel" diyorsun ? Gerçi onlara yönelik bir yorum yapmadığın belli. Hayır şimdi kalkıp biseksüel ve eşcinselleri pekiştirenlerin malum kolu uzun olan parti insanların olduğunu mu söylüyorsun ? Şaka yapıyor olmalısın. Burada bu olaya sebep olan kişiler biseksüel değil düpedüz sapık, yani boş bidon bulduklarında bile o sapkın cinsel hayvanımsı dürtüleri olan kişilerdir. Biseksüel kelimesi kullanarak neden burada alakasız bir olayı bağdaştırmaya çalışıyorsun ? Sen nerede gördün eşcinsel ya da bir biseksüel'in zorla bir insana ya da hayvana tecavüz ettiğini ? Göremezsin, ama ancak senin gibi nefret dolu insanların bol bol gevelediğini görürsün. Çok zor değil canım bu hayvan oğlu hayvanlara sadece "sapık" demek. Ve o sapıklarıda kimlerin pekiştirdiğini, kimlerin hapishanelerden çıkardığını iyi biliyorsun, ve bunu yapanlarda tıpkı senin gibi gerçek sapıkları gizleyip hiç alakası olmayan insanları suçlamaya çalışıyor. Rezilsin. Biseksüel cinsiyet olan insanlar hemcins hemde karşı cinse ilgi duyarlar. Bu suçu işleyenleri sanırım tanıyorsun bu kadar iyi salladığına göre somut bir deneyimin var herhalde ? Hayır yoksa o zaman Gay demen gerekirdi kültürsüz.

• hayır karşı taraf oyle diyor dedim yani gaydi onla bunla yatıyordu bizim üstümüze suç attılar savunma o şekilde oluyor genelde.

bildiğim dava var çünkü aktif rolde olan taraf karşı taraf zaten homoydu asıl o bana asıldı diyip yırtmaya kalkıyor yani bu tip davaların seyri bu.

çocuğun anüs muanesi normal çıkmayınca rapor olarak biz yaptık kabul ediyoruz sapığız diyecek halleri yok yanlış anlamışsın üstünden zaman geçmiş biyolojik dna ıspat süresi çok geçmiş dava tanık delil yoksa beraat kadar normal birşey yok.

hakimede 5 yıl ağır tecavüze uğrayıp ama hiç ortaya çıkmaması ailenin hiç anlamaması garip gelmiştir kime olsa garip gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2024; 1:55:56 >
  • Türkiye'de hukuk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Utanmadan bir de herkese cevap yetiştiriyor, bloklamak da çözüm değil ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taptıkları AKP 'ye zeval gelmesin diye bunak çetesi şekilden şekile girmiş. Tecavüzcü savunur olmuş . Şaşırdık mı hayır .her türlü iğrençlik beklerim bunlardan.
    Herifler saf kötülük, kötülüğünün dibi yok
    Empati kurmak yok. Aynısı benim çocuğumun başına gelse diye düşünmek zaten hiç yok

50 yaş üstü yobaz çetesi forumu gittikçe kanalizasyon sözlüğün seviyesine çekiyor.
    Allah ıslah etsin umarım böyle iğrenç olaynbaşınıza gelirde bakalım forum köşelerinde 40 takla atabilecek misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Haziran 2024; 9:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çocuğun olur da 8 yaşından 13 yaşına kadar tecavüz edilirse gideceğin yer yok haberin olsun.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

başında olduğum sürece farkederim düşünüyorum koca 5 yıl hiç hiç farketmemek bana bilimkurgu geldi biraz ne yalan söyleyim imkansız .

aileler ufaktan arkadaşından dayak yese farkediyorda tecavüz bu yani.

o işte bir iş varda yargı bilir içinde olmadığım için bilemiycem birde suçlanan tarafı dinlemek gerekiyor.

kimse kuru lafla hapise tıkılamaz sanada bir gün ergenin teki gelir bu livatacı sapık bana tecavüz etti ,bunu damatlar koğuşuna atın hakim bey bir zahmet derse sende oyle empati yaparsın artık nediyim.

"erkeğe tecavüz çok pis birşey ortalık livatacı biseksüel sapık kaynıyor bir çoğu evli çocuklu bile oyle tipten mipten anlaman imkansız."

Bunu sen yazdın canım. Bir şahıs hakkında yorum yaparken din, ırk, renk, cinsiyet gibi bağdaştırmalar yapmayı bırak bence. Genellemenin her türlüsü faşistliktir. Bir insanın kötü ya da sapkın olmasını sadece kendi ahlakı belirler o kişinin. Yani kurduğun cümlelerin içindeki kelimelere dikkat etmen gerek. Sapık demen daha doğru olur. Biseksüel ya da eşcinsel demen senin içindeki bir başkaları için gizliden beslediğin nefretinin bir simgesidir. Çünkü o sapıkların cinsel eğilimi gevelediğin gibi olsa bile bunu genelleme yapmaya hakkın yok. Varsa eğer sen de bana cinsiyetini söyle ben de senin renginde olan sapık haberlerini bulayım ve oradan yola çıkarak seni aynı kefeye sokayım olur mu ?

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Osmanlı da Ceza;

Ustura ile diri diri deri yüzmek,

· Saçları kesilen başa ateşte kızıl hale getirilmiş demir tas giydirmek,

· Cımbızla sinirleri çekmek,

· El ve ayak kesmek,

· Vücudun herhangi bir yerinden içeri doğru burgu sokmak,

· Kaynar sudan soğuk suya ve soğuk sudan kaynar suya sokup çıkarmak,

· Çekiçle kol, bacak, el ve ayak kemiklerini kırmak

· Erkeklik organının tamamen alınarak bir erkeğin hadım edilmesi

yeniçağ gazetesi
    Cellatlar ve Osmanlı’nın karanlık yüzü
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/cellatlar-ve-osmanlinin-karanlik-yuzu-807301h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.