Şimdi Ara

İstismara uğrayan çocuk, istismarcılarına beraat kararı verilince intihar etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babasının aktardığına göre; 8 yaşından 13 yaşına kadar kuzeni ve yanında çırak olarak çalıştığı kuaför tarafından “nitelikli cinsel istismara” uğrayan bir çocuk Cevdet Efe. Failler beraat alınca, 3 hafta önce 9. kattan atlayarak hayatına son veriyor.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın da müdahil olduğu dava şu an istinafta, karar bekleniyor.

Babanın bana anlattıklarını aynen aktarıyorum;

“Oğlum İzmir Selçuk’ta abimin evinin altındaki berberde çıraklık yapıyor, işi öğreniyordu. Benim de dükkanın önünde karpuz tezgahım vardı. Hem kendi kuzeni, hem orada çıraklığını yaptığı kişi tarafından 8 yaşından 13 yaşına kadar cinsel istismara uğramış. Tehdit etmişler, ‘sakın konuşma, sana kimse inanmaz’ demişler, oğluma yıllarca istismarda bulunmuşlar. Birkaç kez intihar teşebbüsü olmuştu. ‘Oğlum, anlat, neyin var?’ dedim. ‘Baba anlatamam, dayanamazsın’ dedi. En sonunda anlattı, çılgına döndüm. Ama annem ve babam bile olayın kapatılması için elinden geleni yaptılar. Cevdet Efe’yi büyüten babaannesi, dedesi bile olay duyulmasın istedi. Efe’nin amcaları, kardeşlerim de aynı şekilde. Ben de savcılığa gittim.

“FAİL BENİ 6 YERİMDEN BIÇAKLADI, 1 SENE YATIP ÇIKTI”

Olayı kapatmamız, şikayetimizi geri almamız için sürekli tehdit ediyorlardı. Ve bir gün faillerden biri evimin önünde beni 6 yerimden bıçakladı. 10 yıl ceza aldı, af geldi, 1 yıl yatıp çıktı. Biz bu saldırılardan dolayı Tire’ye taşınmak zorunda kaldık.

Mücadeleme devam ettim. Doktorların ‘cinsel istismar olduğu’ yönündeki raporlarına, Efe’nin beyanlarına rağmen sanıklar önce adli kontrolle bırakıldı, sonra beraat aldılar. Oğlum da canına kıydı. Hakim bana ‘Sen istismarı gördün mü?’ dedi. Düşünebiliyor musunuz? ‘Sen gördün mü?’ diyor. Adalet istiyorum! Faillerin elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşmalarını istemiyorum. Benim çocuğum yandı, başka çocuklar da yanmasın!”

x (formerly twitter)
    Esref Larsen (@esreflarsen) on X
    https://x.com/esreflarsen/status/1798809798013747398

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer gerçekse Yargı sistemi yine şaşırtmıyor.

• erkeğe tecavüz çok pis birşey ortalık livatacı biseksüel sapık kaynıyor bir çoğu evli çocuklu bile oyle tipten mipten anlaman imkansız.

hayatlarında hemcinlerinle yaşayamadıklarını küçük erkek çocuklarından çıkarmaya kalkıyorlar ses etmez diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 14:1:22 >
  • Muhteşem kalitede ki yargimiz gene şovunu yapmış. Yazık.

• İstismar eden biri nasıl serbest bırakılabilir? Hangi yasa buna izin verebilir? Akıl mantık var mı allah aşkına

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

kimin istismar ettiği raporun üstünde yazmıyor ayrıca eşcinsel ilişkilerde istismar olayı biraz zor çözülüyor anal ilişkide her türlü zorlama kanama görülebiliyor istekli girdi bizimle illişkiye yada biz yapmadık demişlerse yırtmışlardır.

sperm dna kalıntıları bulunmadığı sürece iş uzuyor dallanıyor budaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 15:42:45 >
  • Hem taciz - tecavüz hem de çocuğun babasını bıçaklıyorlar.

Bunları alıp ailece endüstriyel kırıcıda marmelata dönüştürüp domuzlara yedireceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntihar ve Ötenazi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her alanda olduğu gibi burada da mağdur olan vatandaşa hizmet yok. Depremzedeleri de ortada bıraktılar, kanser hastalarını da.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

ergenin teki babasıyla gelsin sen bana yıllar önce bana tecavüz ettin dava açıcam dese oyle kolay işler değil bunlar.

Net biyolojik,tanık ıspatı olmadan kimseyi hapise tıkamazsınız abd ab de olsa benzer olurdu meraktemeyin.

ayrıca bunlar bu tarafın iddaları, bir diğer tarafıda dinlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 15:49:3 >
  • Kerimcem an itibariyle tecavüzcüyü savunma nöbetine başlamış. Daha öncede köpeğe tecavüz edeni savunmaya kalkıyordu.

• Ne alaka ben yargıyı savundum kimse kuru lafla içeri tıkılamaz insanların üstüne suç atmada yaygın ülkede.

Çocuk keşke tecavüze uğradığı anda gelip ailesine söyleseymiş yada anlasalarmış keşke, anüsünden vücudundan biyolojik örnek alınıp kişinin bulunması içeri tıkılması bir kaç ayı bulmazdı oyle seneler sonra biraz ölme eşeğim ölme kolay değil yargılanması surpçum.

Genelde bu tip olaylarda genç gay,eşcinseldi onunla bununla ilişkiye giriyordu üstümüze suç atıldı diyorlar zaten yargılanma süreci sarmaşık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 17:16:32 >
  • Hakimlerim bu davranışları yüzünden,

bu ülkeyede büyük bir şey olabilir.

Bizim ona sormamız lazım,

doktor raporunu gördün mü..

Edit: doktor raporu suçluya delil olamıyor-muş (bu detayı başka arkadaş düşündü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 7 Haziran 2024; 22:48:47 >
  • Önce 8 yaşinda çocuga tecavüz, sonra babasini 6 yerinden canavarca hisle biçaklama... Bak bu olay iddia ediyorum, Afrika'da şef geviş getiren boga'nin kabilesinde yaşansa böyle kolay çikamaz. Önce çocuga senelerce yüzlerce kere tecavüz, olayi ogrenen aile fertlerinin baba haric olayin ustunu kapatmaya calismasi, baba olayin ustune gidince tecavüzcünün babanin dalagini delik deşik etmesi. Hakimin " taaam da sen gördün mü olayi bilader " kafasinda olmasi. Oglum biz nasil bir ülkede yaşiyoruz bu nedir abla dayi biri anlatsin şu işi bana. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 7 Haziran 2024; 18:8:41 >
  • Serefi olmayan bir hakim doktor raporu yerine para dolu cantaya dikkate alir.burasi turkiye.gavur bati degil.herseyin bir fiyati var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 7 Haziran 2024; 17:53:21 >
  • Hadi yazmıyım diyorum ama yorumlar şahane raporu ne sanıyonuz siz? üstünde yapanın adı ,soyadı,tc kimlik nosu,vesikalık fotosu filan mı yazıyor sanıyorsunuz. 

Raporda çok yüksek ihtimal gencin anüsünün cm lik genişliğinin normalden fazla olduğu geçmişte defalarca zorlandığı,kılcal damarlarının yırtıldığı yazıyordur livata tipi ilişki onayı o rapor,tecavüz edenin gbt si açık adresi değil yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 19:30:5 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Doktor raporu deyince detaylı düşünmeden delil olabileceğini sandım, anladım şimdi yoldaş sory.

Ben de hiçbirşey söyleyemem elbette, delillere bakarım sadece, doğru.

• aynen bunlar kuru lafla asıp kesme bekliyor,genç 16 yaşında gayet cinselliği keşfeden bir ergen o yaşlarda istekli eşcinsel ilişki bile yaşanabilir,hakim medyum sanki :) geçmişi net pırıl pırıl görücek lafla ceza kesicek.

keşke kapatsaymış babası aile büyüklerini dinleyip olayı çocuğun piskolojisi dahada bozulmazdı piskolojik destek alsaydı genç,doğruysa eğer dedikleri, oyle kolay kolay ıspat edilecek birşey değil çünkü seneler önce olmuş olay.

bizim burdada küçük bir kıza yapıldı taciz ama anında edicen ıspatlıycan herif hala yatıyor hemide sex değil,sadece elle elleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Haziran 2024; 23:12:35 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.