Ben benim, bunlar diye kategorize edilecek kadar tekdüze değilim. Rapor == delil sandım, ondan veryansın ettim ilgili hakime ve asıp kesme beklemem, suç kesinleşirse idam beklerim. |
İstismara uğrayan çocuk, istismarcılarına beraat kararı verilince intihar etti. (2. sayfa)
-
-
ailenin ve çocuğun en büyük hatası senelerce beklemek elinde görsel bir ıspat delil olayı gören kişi yoksa boşa dava açmak oluyor,bizim burda tacize uğrayan kız hafif zeka özürlüydü babası esnaf şüphelenmiş uzaktan kayda almış sokak ortasında kızın göğüsünü elliyor seviyom ben bahanesiyle sapık 7 yıl filan yedi diye biliyorum hemde 55 yaşında filan mahallede hoca olarak bilinen bir kişi.
-
Hukuki açıdan gerçekleri konuşuyorsunuz da insanları gençken seçmelerinin bir sebebi var, kolay gözdağı verebiliyorlar.
Çocukların tecavüzleri hep yıllar sonra çıkıyor. Bazı çocuklar aile saadetinin bozulmasından çok korkuyorlar anam babam
hapse girer vb falan.
Delil olmadan kimseye suçlu denmemelidir fakat buradaki öfke olayın gerçek olduğuna inanıldığı içindir.
Eski muhabbeti biliyoruz kız akrabayla ilişkiye giriyor ama çevreden bir genci hedef gösteriyor sonra baba çocuğu çekip vuruyor.
O habere mal gibi sevinenlerden biri bendim ardından trajedi çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Haziran 2024; 0:50:42 > -
anal tecavüze uğrayan 8-10 yaş erkek çocuğu haftalarca poposunun üstüne bile oturamaz acıdan,anüsünden kan gelir,dışkısındanda kan gelir aile anında anlar ultra cahil cülayha değilse tabi,cocuk aklıyla çözemiyorsa bile,hissiyatlarla olmuyor işte mantıksızlık ve tutarsızlıklar olunca yargı taraf tutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 1:14:42 > -
Siz bilgili bi abiye benziyonuz.
@s1mp0thegoat Dramatic Vine_Instagram Boom - Sound Effect (HD)
♬ original sound - s1mp0thegoat - s1mp0thegoats1mp0thegoattiktokDramatic Vine_Instagram Boom - Sound Effect (HD)https://www.tiktok.com/@s1mp0thegoat/video/7216787149570526469
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Haziran 2024; 3:1:57 > -
fantazi amaçlı ilk defa karısıyla o pis işi yapan çiftlerden bile karısını hastanelik eden var.
küçücük çocuğun anüsü ile yetişkin birey penisini kafanda bir canlandır istersen tecavüzün anlaşılmaz olması imkansız birşey aile çok cahilse bilemem.
normal yetişkin eşcinsel olmayan erkeğe bile etse büyük acı çeker o kişi,istismarı anüsün yırtılması,kanaması ve genişlemesinden anlıyorlar zaten anal tecavüzü oyle hissiyatla kuru lafla değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 2:29:54 > -
@s1mp0thegoat Dramatic Vine_Instagram Boom - Sound Effect (HD)
♬ original sound - s1mp0thegoat - s1mp0thegoats1mp0thegoattiktokDramatic Vine_Instagram Boom - Sound Effect (HD)https://www.tiktok.com/@s1mp0thegoat/video/7216787149570526469?is_from_webapp=1&sender_device=pc
-
cocuk ust duzey siyasetcinin cocugu olsa omur boyu verirlerdi muntemelen icerde isinide bitirirlerdi
ama siradan vatandas olunca hickimse umursamiyor
allah bu ulkede verilen yanlis kararlarda imzasi olanlari sonsuza dek cehennemden cikarmasin
bu dunyada ozellikle turkiye gibi asiri geri kalmis ulkelerde adalet olmuyor malesef
-
allah askina diosunda ulkenin % kaci muslumanki bence max %2 falan
abd bizden daha musluman bir ulke derken abartmiyorum gercekten öyle
-
bunun müslümanlıkla ne alakası var
-
Dün sözlükte haberi okuyunca kahroldum. AKP tipi adaletin geldiği son nokta.
Malûm şahısa hakaret haricinde hiçbir suç hak ettiği cezayı bulmuyor.
Bilmem kaç dosyası patlamış uyuşturucu ve gasp gırla maksimum beş yıl alıyor,sonra açığa geçiyor izne çıkıyor, açıkta işte çalışıyor. Bizzat tanıyorum böyle birisini.
Kötülüğü cesaretlendiren sistem var. Şimdi o beraat kararı verenlere yaptırım olacak mı olmayacak mı ?
Siyasi suçlardan içeriye giren cinayetten girenden fazla olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kerimcem'in iki kızı taciz ettiği için abidik gubidik cevaplar vermesi gayet doğal!
-
gençlik ateşiyle fecebooktan asılmayı büyük tecavüz sayarsan aman hakim sen olma.
işinize gelmeyen herkesi içeri tıkarsınız siz.
kuru lafla o şu bana tecavüz etti diye dünya üstünde kimse hapise tıkılmaz kanıt,delil,biyolojik ispat dna raporu,görgü tanığı olmadan kimseyi atamazsın ondan bile haberiniz yok.
son zamanların modası zaten özellikle kadınlarda var bana tecevüz etti diyip gıcık olduğu adamı hepise attırmak artık pembe dizilerde bile onu oluyor erkeklerin mağduriyeti fanustamı yaşıyorsunuz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 12:34:39 > -
Nutkum tutuldu okurken yazık günah içler acısı bir durum,
-
bir çocuğun 5 yıl boyunca ağır tecavüze uğrayıp, ailesinin hiç anlamaması bana çok saçma absürt bilimkurgu geliyor bu bir.
işin içinde kişisel husumette var gibi yargının hiç bir yargı organı oyle kafasına göre esmez siz meraketmeyin özellikle tecevüz konusunda birde masum çocuğa,
ergenin teki gelir bana seneler önce tecevüz ettin dese sende oyle empati yaparsın artık kuru lafla mapusa tıkılırsan birde tecavüzcü livatacı diye damatlar koğuşuna atılırsan tam şenlik olur hayatında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 13:25:0 > -
Batının ürettiği insan hakları dinde var sanıyorsun öyle bişiy yok! Gelelim dini boyutuna islamda evlilik yaşı için kısıtlama yoktur ve istismarın tecavüzün cezası yoktur , kadının şahitliği kabul edilmez dolayısıyla hakkını arayamaz al sana max islam hukuku.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X