Şimdi Ara

TBMM, İsveç'in NATO'ya Katılımına Onay Verdi... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NERDESİNİZ İKİ YÜZLÜ AKPLİLER... HANİ ATIYOR TUTUYORDUNUZ DAVARLAR

• NATO zirvesi sonrası olanları hatırlayalım;
    "Türkiye NATO Zirvesi'ne damgasını vurdu.
    Söz konusu yedi maddede İsveç yönetiminin teröre karşı bir yol haritası sunması,
    NATO Genel Sekreteri tarafından ilk kez Terörle Mücadele Özel Koordinatörü atanması gibi detaylar vardı.

NATO Zirvesi'nin sona ermesinden yalnızca bir gün sonra ise,
    İsveç Yüksek Mahkemesi Türkiye'nin iadesini istediği
    iki teröristin sınır dışı edilmesini engelleyen bir karar açıkladı." 13.07.2023!
    g..nün kılıyız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 26 Ocak 2024; 16:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahi bu isveç'in natoya katılmasına karşılık ülkemizin ab'ye katılımasını talep etmiştik bir de  

adamlar normal olarak bize "estiri" çekip, üstüne "haddinizi bilin, ülkenize ambargo uygulattırmayın bize" tehdidiyle ülkemiz yine masadan eli boş ayrılmıştır..

ekonomisi bitmiş bu ülke bu iktidarla her oturduğu masada hep eli boş dönecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ocak 2024; 12:24:21 >
  • Adamlar resmen bize köpek muamelesi çekti...

Sıkıyorsa alma dediler ..

YALANCI VE İKİ YÜZLÜ AKPLİLER KONUDA YOK

• C.başkanı da onay vermiş.

polıtıco
    Turkey’s Erdoğan signs off on Sweden’s NATO bid
    https://www.politico.eu/article/turkeys-erdogan-signs-off-on-swedens-nato-bid/
  • Dön baba dön. Biz alıştık ta hala gelip savunanlarda ki mideye pes artık.

• RTE de jet hızıyla onaylamış resmi gazetede yayınlanmış artık TR den komple çıktı mevzu.

• Yinemi? RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

• şu bir gerçek, natoya red oyu verilseydi isveç için en çok tayyibi eleştirenler yine diyecek ti ki.

hiçmi ülkenin geleceğini düşünmüyorsunuz, batıdan iyice koptunuz vs.

dürüst ve objektif olmaya çalışın biraz da ya.

bende kalben evet oyu verilmesini istemezdim ancak gücün yok kardeşim.

direniyorsun, biryere kadar.

en azından direnebiliyorsun. daha önce bu direnmeleri bırak emir gelir direk

yerine getirilirdi. bunları da görmek gerek.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Onay vermeseydi gene açizzzz fakiriz garibanız arap olduk avrupalı yerine çöl bedevisi olduk diye ortalığı inletiyorlardı şu an  yıkıyorlardı ortalığı muhatemelen dolar 35 tl yi geçerdi.

He he sanki keyiften verdik belli bir sorumluluklarımız var natonun %95+ evet demişken bizim hayır deme lüksümüz zaten fazla yok.

Rte nin hatası fazla dik konuşması,yutamıycağın lokmayı ağzına alması.

Ayrıca burdakilerde saptırıyor kuran yakma konusunda isveçe kanun çıkarttık kuran yakmak yasak artık ülkede işlerine gelmez orası ayrı Pkk yıda terör örgütü olarak tanıdılar bizimde yaptırdığımız şeyler var isveçe yani öyle kuru kuruya olmadı salladıkları gibi. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2024; 13:10:48 >

• Atina Bildirgesi ve İsveç onayına rağmen gene de Kongre Türkiye'ye F-16 vermeyebilir. Biden Yönetimi F-16 verilsin diye rıza almaya çalışıyor ama Kongre'dekilerin genel tavrı değişmezse Biden Yönetimi de bir şey yapamaz. ABD'deki anayasa yasama onayı olmadan bu denli kapsamlı bir silah satışına izin vermiyor. Politik sistem başkan ve Kongre arasında başkanın birçok karta başvurabileceği bir oyuna izin veriyor ama son tahlilde Biden Kongre'dekileri bu konuda ikna edemezse bir şey yapamaz. Kongredekiler de Türkiye'ye sırtlarını çevirmeye kalkabilir. Kısmen ideolojik-siyasi, kısmen de jeopolitik saiklerle. Bu durumda bilhassa Türkiye-Rusya ilişkilerine bakabilirler. Fazla iyiyse Türkiye'ye burun kıvırabilirler. Ama ABD'nin güç kaybettiği bir ortamda Türkiye'ye jeopolitik değer ve ağırlık atfederlerse - ki bu da çok olası - o zaman Biden'ın F-16 satışının karşısında durmazlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venerable kullanıcısına yanıt

Sadece şu konudaki partizanlara bakınca bile bu dediğin anlaşılıyor. Utanmadan hala muhaliflere laf etmeye çalışıyorlar bir de.

• Chaveez kullanıcısına yanıt

Benim anlamadığım bunlar forumda trollük yapıp at koşturuyor yönetim neden en ufak ceza vermiyor bunlara onca insanı tahrik ediyolar akşama kadar onlara kızmıyorum işleri o çünkü atmden gidip maaşını alıyor fakat forum yönetimi neden bu kadar sessiz ?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

sen kafayı chp ile bozmuşsun

senin gibi arap tapar şıh efendinin arabasına çiçek atmayan herkes chpli

• Ben müslümanım dinimi elbet savunurum benim inancıma karışma hakkın %0 burası laik bir ülke ben karışıyormuyum sana hayır git istersen ıspanağa tap banane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2024; 16:58:14 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

100 gündür arap kardeşlerin ölüyor sen burda forumda millete laf yetiştiriyosun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.