Şimdi Ara

İşveren raporlu olmama ragmen beni çalıştırıyor ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta actigim konuda isveren ile tartistigimi soylemistim o gunden sonra yildirma politikasi uygulayan isverenim hakkinda ne yapmaliyim? Vitiligo adinda cilt rahatsizligim var ve guneşe cikmamam gerekiyor guneste durdugum her dakika benim icin kabus gibi.pigmentim olmadigi icin cildim acaip yaniyor ve kizariyor. Ve işveren bunu kendisi bildigi halde beni disarda yani gunesin altinda calistiriyor rut plani geregi... Dogal olarak hastaneden günese cikamaz raporu alabiliyorum bu hafta ici bu raporu alacagim eger buna ragmen isveren beni disarda calistirirsa ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim?
    Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorci35 -- 23 Temmuz 2016; 9:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jorci35 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız raporda çalışmasına sakınca görülen bir durum olup olmadığı önemli ikinci husus ise aldığınız rapor 1 ya da 2 günlük istirahat ve rapor bitim tarihinde işe başlanacağı belirtiliyorsa ve siz bu rapor sürenizde çalışıtırılıyorsanız sizden ispat istenecektir. Kart basma, kamera görüntüsü, e-mailler ve buna benzer kayıtları ispat olarak sunabilirsiniz.
    Ayrıca rahatsızlığınız işe başladıktan sonra artmışsa ve bunun sebebi işten kaynaklanan durumlarsa tazminat alma hakkınız olabiliyor. Mutlaka öncelikle Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüklerine veya ALO 170 şikayet hattına bildirimde bulunun ve aklınıza takılan tüm soruları bir hareket yapmadan önce sorun.
    Geçmiş olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.