Şimdi Ara

İsviçrede 3günlük tatil 24k tuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsviçrede 3günlük tatil 24k tuttu. Milano gidiş dönüşlü olmak üzere. Çoğu yerini gezdim ve gerçekten büyüleyici bir yerdi

• Ben de Fransa'yı merak ediyorum. Polonya'dan vize alıp arabayla gitme niyetindeyim. Arabada uyuruz tabii, otele para vermeyiz gibi. Böyle böyle yaklaşık 25 günlük Avrupa gezisini 50k'ya getireceğim. Kardeşim oturum aldı Polonya'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeme içme sıkıntı aşırı pahalı. isviçrede burgerking tavuk menüsü large boy 19 frank yani 800tlden fazla. Bir de araba kiralamada depozito fazla alıyorlar ve park yeri sorunu oluyor haberiniz olsun.

Ayrıca fransa da en fazla turistik vize veren yerlerden birisiymiş aklınızda bulunsun

.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Araba kardeşime ait hocam. Çocuk arabayla 18 ülke gezdi 3-5 günden.

• Hocam ben İtalya Milano'da erasmus yapıyorum zaten. türkiyeden gezmeye gelmedim yani. Ayrıca İsviçrede hayat o kadar güzel ve kaliteli ki ben orada yapabileceğimi düşünmüyorum. Bana bir tık sıkıcı bir hayat gibi geldi. Manzaralar,dağlar göller aşırı güzel fakat yaşamak istemem orada.

İtalya'da bile türkiyeye dönmek için gün sayıyorum. Evet avrupa gerçekten güzel ama kökenlerimizden dolayı sanırım Türkiye dışında yaşamak istemem

• keşke hocam yemin ederim gezerken türkiye de böyle bir yer olabilirdi diye 1000 kere söyledim

• Türkiye'nin neyini özlüyorsun mesela sokakta bıçaklanma riskini falan mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artıları da var eksileri de var

• Eşimle 4 günlük Kapadokya tatili 33bin tutmuştu. Bu durumda İsviçre gibi bir ülke için gayet makul bir rakam.

• iyi gezmişsin hocam ne güzel.

• Güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.