Şimdi Ara

İşyeri Fazla Maaş verdiğini İddia Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar işyeriyle başım belada 2014 eylül 5inde bi işe girdim maaş 1000 tl olarak 2015 ocak 7 işten ayrıldım hoşuma gitmedi neyse maaşlarımız banka kartına yatırılıyordu ve her ay 5inde düzenli olarak bizde atmlerden çekiyoruz klasik olarak ocak 5inde aralık ayı maaşımı ve kalan hesabımıda elden aldım (ocak 5 işten ayrıldım o gün çalıştım) bugün işyerinin muhasebecisi beni aradı ve diyorki ocak 5inde aralık ayının maaşınızı yanlışlıkla 2 aylık olarak yatırmışız aradan kaç gün geçmiş bugün arıyor oda ayrı bi saçmalık yani aralık ayını yanlışlıkla çift maaş olarak hesaplanıp hesabıma yatırılmış ben ocağın 5inde atmden maaşımı çektim o zaman 2000 bin tl olması lazım ama 1000 tl idi yani normal maaşımı çektim kalan hesabımıda elden aldım işyeriyle işim bitti artık paramı çektim ertesi günde bankamatik kartını kapattırdım kullanmıycam hesap işletim ücreti kesiyorlar çünkü muhasebeciye dedim ben tam maaşımı çektim fazla yatan bi para yoktu dekontum makbuzumda hala çekmecemde ıspatlayabilirim bana hala diyor 2bin tl yatırılmış siz bin lira olan maaşınızı çekmişiniz kalan bin lirayıda çekip işyerine teslim etmeniz gerekiyor eğer etmezseniz hakkımda yasal işlem başlatılcağını söylüyor diyorumki ben kartı kapattırdım kapattırmadan önce hesabımda 2 bin lira yoktu kendi maaşım olan bin liram vardı onu çektim her türlü size ıspat edebilirim yasal işlem başlatabilirsiniz dedim muhasebecide peki deyip mahkemede görüşürüz dedi bende tabiki görüşürüz dedim bu nasıl bi iş anlamadım ilk başta biri beni işletiyor sandım ne yalan söylim beni mahkemeye vermişler işin dahada ilginç yanı ankarada ablam ağır ceza hakimesi ablamı aradım durumu anlattım güldü bi şey yok onda dedi dekontlarını kaybetme dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 27 Ocak 2015; 0:28:35 >

• Ne dert ediosun abi hicbirsey olmaz keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüminKardeş kullanıcısına yanıt
    bu ülkede adalet olmadığı için insan ister istemez tırsıyor hocam neolur ne olmaz
  • Ablana sor beni zan altında bıraktılar diye sen mahkeme et adamları bir de 👾

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriat Sucuğu kullanıcısına yanıt
    aslında doğru bunu yapabilirim ıspatlayabilirimde çünkü telefonumda biri aradığında yada aradığımda ses kayıt programı var bütün konuşmalar kayıt altında ama işte gel gör kim uğraşçak banka dekontlarım makbuzum durur hiç atmam öyle şeyleri hatta daha sonra internet bankacılığındanda baktım hesaplara ekstra yatırılan bi para yok bi dava açmak 300 liradan başlıyor barodan avukat bul hadi avukatı buldun davanın sonucu ne zaman çıkar ALLAH bilir babama söyledim ablam ilgilenmezmi diye ablan böyle şeyleri umursamaz bile dedi çünkü bunda bi şey yok ortada bi yanlışlık var hepsi o oda zamanla çıkar belkdi seni arayıp özür dilerler insanlar bu kadar rahatken ben niye rahat olamıyorum kafama takıldı çünkü bi kere
  • Sizin muhasebeci işsizmiş heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.