Şimdi Ara

İtalya-Hangisi daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bayramda 15 temmuz civarı 5 gecelik bi italya turu yapmayı düşünüyoruz. Ama iki seçenek arasında kararsız kaldık.
    Sizce romada 5 gece kalıp floransa,venedik gibi yerlere trenle gitmek mi daha mantıklı, yoksa 3 gece roma 2 gece de floransa da kalmak mı daha mantıklı olur?

• Merhaba
    Her türlü ikinci seçenek daha mantıklı geliyor. Floransadan Pisa'ya yarım gün harcayarak da git-gel yapabilirsiniz.
  • 2. seçenek çok daha mantıklı. 5 gün Roma'da kalıp diğer yerlere gidince zaten 1 günü orda geçirmen gerekir sonra geri Roma'ya döneceksin gereksiz yol yorgunluğu olur. 3 gün Roma 2 gün Floransa bence de daha mantıklı.
  • ben yeni geldim roma turundan git gel tavsiye etmiyorum çok zor ve masraflı .
    Orda kalın bence.
    Otobüsleri kalabalık . trenle gitgele bilet parası vermektense gidin orda kalın
    tursuz giderseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nur568

ben yeni geldim roma turundan git gel tavsiye etmiyorum çok zor ve masraflı .
    Orda kalın bence.
    Otobüsleri kalabalık . trenle gitgele bilet parası vermektense gidin orda kalın
    tursuz giderseniz

Evet hocam kagit ustunde kolay gozukuyo ama git gel zor olucaktir muhtemelen. Roma'dan memnuz kaldiniz mi? İlk italya gezimiz olacak da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romadan memnun kalmayanı dövüyolar :)). tabii ki beğeneceğinizi düşünüyorum. fontana di trevi (aşk çeşmesi) yakınlarında önceden tripadvisor sayfalarından bulacağınız yüksek not almış yerlerden dondurma yemeyi unutmayın.
    gezinizi planlı yaparsanız 3 gün size yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rukaplan

Romadan memnun kalmayanı dövüyolar :)). tabii ki beğeneceğinizi düşünüyorum. fontana di trevi (aşk çeşmesi) yakınlarında önceden tripadvisor sayfalarından bulacağınız yüksek not almış yerlerden dondurma yemeyi unutmayın.

Tesekkur ederim hocam verdiginiz bilgiler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rukaplan

Romadan memnun kalmayanı dövüyolar :)). tabii ki beğeneceğinizi düşünüyorum. fontana di trevi (aşk çeşmesi) yakınlarında önceden tripadvisor sayfalarından bulacağınız yüksek not almış yerlerden dondurma yemeyi unutmayın.

fontana di trevi (aşk çeşmesi) yakınlarında varmı tavsiye edebileceğiniz bir otel??
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Malesef yok. Ancak araştırmalarımda genel olarak fontana di trevi veya ispanyol merdivenleri yakınlarındaki oteller nisbeten daha pahalı fakat odaların bakımsız, bazı durumlarda geç saatlere kadar gürültülü olabildiğini okudum bolbol. aralarından en iyisi için yüksek meblağda bir otele girmek gerekicekti. Tercihimizi vatikan bölgesinde yanış hatırlamıyorsam Ottaviana metro istasyonuna yakın bir daireden dönme BB'den yana kullanmıştık.
  • merhaba
    İtalya Gezi notlarımızı okumanızı tavsiye ederim. Tüm şehirler ve gezilecek yerler toplu olarak resimleriyle mevcut. İyi seyahatlar.

http://www.evdeborek.com/gezi/haberler.asp?katID=23&-italya.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.