Şimdi Ara

İtalya İçin Tren Bilgisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben mayıs ayının ilk haftası italya'ya gideceğim. Tur şirketlerini tercih etmedim ve kendim planlama yaptım. Milano yakınlarındaki Bergamo Havalanına inip Venediğe geçmek istiyorum. Sizden ulaşım konusunda yardımınızı rica ediyorum. Bilet alış sayfasında

'Ordinaria: Exchangeable at a Trenitalia ticket office. Refundable for 90% of the ticket price, before departure only. Ticket valid to be used up to 4 hours after departure for the same train type and travelling the same route.' yazıyor.

Burdan şunu mu anlamalıyım aceba? aldığım bileti aynı hatta ve rotada 4 saat boyunca kullanabiliyorum?

tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum. şayet uçak rötar yapar vs. tam kestiremiyorum zamanı. şimdi almazsam da tren biletleri pahalı hale geliyor zaman geçtikçe. Teşekkür ederim

• Tren kalkmadan önce bileti iptal etmek isterseniz bilet ücretinin %90'ını geri ödeme olarak alabilirsiniz.

Eğer trene yetişemezseniz ve 4 saat içerisinde aynı rotada aynı tipte başka bir tren varsa onda da geçerli oluyor. Örneğin 14.00 Trenine bilet aldınız yetişemediniz, aynı standartdaki 16:30 trenine binebiliyorsunuz.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. ineceğim saatte biletler daha uygun fiyatta ama daha ilerki saatlerde fiyatlar artış göstermekte. O zaman bana uyan en erken saati alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtalya Vizesi İçin Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.