Honda KRV (Mercedes B tadında biraz daha büyük) Fiat Multipla (Yılın en tipsiz aracı) Fiat Cinquecento (Yenisi ve eskisi,yenisini çok beğendim süper olmuş) Honda Accord SW Alfa Romeo Crossover Fiat Croma(Çok güzel bir araç umarım buraya gelir) Suziki Balena Toyata Celica Toyota Yaris Verso (Bu aracıda çok beğindim Opel Meriva tarzı,umarım Toyata bunu getirir) Toyota Aygo (Pejo 107,Citroen C1 kardeşi) Nissan Almera STG VW Fox (çok tutar dediğim başka bir araç) Mazda CX 7 (Nissan Murano'ya çok benziyor belki platform kardeşidir)
Bu arada gelip gelmediğini bilmiyorum ama BMW 5 kasasının SW'leri vardı bir hayli burda varmı bilmiyorum.Benim araç 9-5'in SW si burada nadir ama italyadakiler hep SW'idi.Yine Passat 2.0 TDI 4Motion hiç görmedim ama sanırım VW getiriyordur.Yine takım elbiseli süpermen S8 vardı,hakkatten giderken çok güzel gözüküyor.
Birde benzin diesel fiyatlarını yazayım Benzin : 1,334 Euro Diesel : 1,182 Euro Euro Diesel : 1,232 Euro Gas : 0,64 Euro
Herkese kolay gelsin.
benzin çok ta ucuz değilmiş...
italyada yaşadığını yada italyayı gezdiğini anlatmanın farklı yolları vardı dostum dediğin araçların yarısı türkiyede özel istekle alınıyo zaten benzin pahalı imiş ben avusturyadan 1euroya alıyorum yaris versoyu beğenmedim fox bu ülkeye göre değil avrupada ne kadar sattığıda şüphelidir aygo türkiyedede var diye biliyorum multipla bursada yeterince gördüm komşumda vardı hatta krv hiç yok sanırsam italya nasıl araba alınırmı senin saab kaç para
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
italyada yaşadığını yada italyayı gezdiğini anlatmanın farklı yolları vardı dostum dediğin araçların yarısı türkiyede özel istekle alınıyo zaten benzin pahalı imiş ben avusturyadan 1euroya alıyorum yaris versoyu beğenmedim fox bu ülkeye göre değil avrupada ne kadar sattığıda şüphelidir aygo türkiyedede var diye biliyorum multipla bursada yeterince gördüm komşumda vardı hatta krv hiç yok sanırsam italya nasıl araba alınırmı senin saab kaç para
Boncorno sinyore Ben gördüm bunu 90 modelini (Fiat Croma(Çok güzel bir araç umarım buraya gelir) Aynı tempraydı vallla
quote:
Orijinalden alıntı: Alfa 155
Boncorno sinyore Ben gördüm bunu 90 modelini (Fiat Croma(Çok güzel bir araç umarım buraya gelir) Aynı tempraydı vallla
Alıntıları Göster
Mazda CX 7 Türkiyede olsa belki çok tutulur
Toyata Celica
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Toyata Celica
yaris versonun gelmesi gibi bir ihtimal yok üretimden kalktı croma hiç tutmadığı için o da gelmez bir de honda h-rv olmasın o?
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
adamların yaşam standartı yüksek bizden çok daha fazla kazanıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
quote:
Alıntıları Göster
fiat croma sanırım 90'lı yıllarda özel istek üzerine gelmişti;çünkü antalya'da bile 3 tane filan croma görmüştüm.yeni croma ise(muhakkak gördüğün yeni croma'ydı.) en düşük 1.9 motora sahip olduğundan dolayı bizdeki vergi sistemini de etkisiyle getirilmiyor. cinquecento ve multipla'nın gelmemesi doğal çünkü ikisi de kasasından dolayı türkiye'de satılması epey güç olan araçlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
fiat croma sanırım 90'lı yıllarda özel istek üzerine gelmişti;çünkü antalya'da bile 3 tane filan croma görmüştüm.yeni croma ise(muhakkak gördüğün yeni croma'ydı.) en düşük 1.9 motora sahip olduğundan dolayı bizdeki vergi sistemini de etkisiyle getirilmiyor. cinquecento ve multipla'nın gelmemesi doğal çünkü ikisi de kasasından dolayı türkiye'de satılması epey güç olan araçlardır.
Alıntıları Göster
ben 2 hafta önce yunanistandan geldim yazdığın araçların hepsi vardı. üstelik benzinde tam 1 euro
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
quote:
orta halli bir inşaat mühendisi 2.000 euro alıyormuş bunun 1.000 eurosunu kiraya veriyormuş artık gerisini siz hesaplayın
quote:
Orijinalden alıntı: profuzman
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
quote:
orta halli bir inşaat mühendisi 2.000 euro alıyormuş bunun 1.000 eurosunu kiraya veriyormuş artık gerisini siz hesaplayın
Alıntıları Göster
tüketici zevkleri, ülkenin şartları (fiyat, yolların durumu, vergilendirme) ve satılabilirlik açısından ithalatçı filmaların tercihleri doğrultusunda her araç türkiye'ye getirilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: resmonse
tüketici zevkleri, ülkenin şartları (fiyat, yolların durumu, vergilendirme) ve satılabilirlik açısından ithalatçı filmaların tercihleri doğrultusunda her araç türkiye'ye getirilmiyor.
Alıntıları Göster
Fiat Multipla izmirde var bitane nereden bulduysa artık
quote:
Orijinalden alıntı: cemoki
Alıntıları Göster
yurt dışından getirmiş olabilir yada bursa fiat merkezden özel sipariş ile istemiş olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: cemoki
quote:
yurt dışından getirmiş olabilir yada bursa fiat merkezden özel sipariş ile istemiş olabilir
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
BU NE BE?HİLKAT GARİBESİ GİBİ..SANKİ ARABANIN İÇİNDEN BİR TANE DAHA ARABA ÇIKACAK..
quote:
Orijinalden alıntı: CX2
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
BU NE BE?HİLKAT GARİBESİ GİBİ..SANKİ ARABANIN İÇİNDEN BİR TANE DAHA ARABA ÇIKACAK..
Alıntıları Göster
multipla yı İstanbul da görmüştüm,cinquecento yu ilanda gördüm birisi satıyodu,croma(eski kasa) bir zamanlar vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: PARMAKSIZ
multipla yı İstanbul da görmüştüm,cinquecento yu ilanda gördüm birisi satıyodu,croma(eski kasa) bir zamanlar vardı.
Alıntıları Göster
multipla 6 koltukludur 3 önde 3 arkada başta banada çok garip geldi ama çok sevimli bir araç gibi
quote:
multipla 6 koltukludur 3 önde 3 arkada başta banada çok garip geldi ama çok sevimli bir araç gibi
Alıntıları Göster
ben pek sevmedim multiplayı
quote:
Orijinalden alıntı: RedDevil1905
ben pek sevmedim multiplayı
Alıntıları Göster
multipla ve croma nın güncel kasaları :
quote:
Orijinalden alıntı: sakrileg
yaris versonun gelmesi gibi bir ihtimal yok üretimden kalktı croma hiç tutmadığı için o da gelmez bir de honda h-rv olmasın o?
Alıntıları Göster
Yok eminim HRV değildi SUV sınıfında değil zaten araç
quote:
Orjinalden alıntı: sakrileg