Şimdi Ara

İTALYAN DEVİ LOVATOD'AN DEV KAMPANYA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 1090 TL. Daha da ekonomik bir sistem taktırmayı düşünüyorsanız PLATİNCA'yı önerebilirim.PLATİNCA elektronik aksamları İtalyan,mekanik aksamları yerli olan bir markadır ve Almanyaya mal verebilen nadir Türk firmalarından biridir. Fiyatı ise yine 10 taksitli olarak 990 TL'dir.

Eğer düşünürseniz servisimiz KALİTELİ servis anlayışı ile hizmetinizdedir.

Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ

• Merhaba, Platinca ECU mu değiştirdi? İtalyan olduğundan emin misiniz?
  • Elektronik aksam sadece ECU den mi ibaret acaba..!

ayrıca siz ne iddia ediyorsunuz..açıklarsanız sevinirim...!!!!
  • ne güzel bir çok altarnatif mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 24 Mart 2011; 15:25:04 >
  • Anlayışlı insanlara hayranım...

bizim insanımız ne kadar çok seviyor hakir görmeyi aşağılamayı...

böyle insanları görünce acımaktan başka birşey yapamıyorum..

;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahotogazmuhendislik

Elektronik aksam sadece ECU den mi ibaret acaba..!

ayrıca siz ne iddia ediyorsunuz..açıklarsanız sevinirim...!!!!

Elektronik aksam diyince ilk akla ECU gelir. Ayrıca bir şey iddia etmiyorum, sadece soruyorum.

Bildiğim kadarı ile ECU İtalyan malı değil, yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
  • Sıralı Otogaz Sistemlerinde Elektronik Sistemin içerdiği parçalar ECU, MAP Sensörü Swich ve Enjektör'ü içerir.

Ayrıca Sizin PLATİNCA'nın kalitesi hakkında bilginiz var mı..?

Almanya gibi bir ülkeye tek mal gönderen ve marka olduğunu biliyormusunuz..? (Sanayici iseniz ki öyle görünüyorsunuz Almanya gibi bir ülkeye mal verebilmek her üreticinin yapabileceği bir olay değildir)

İlginiz için teşekkürler...

İyi Çalışmalar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anlayışlı insanlara hayranım...

bizim insanımız ne kadar çok seviyor hakir görmeyi aşağılamayı...

;)

aynen öyle üstad, maalesef kendilerini üstün gören bazı kişiler karşılarındaki insanları hakir görürler, ve hatta karalama yönüne giderler. halbuki kibir, ve insanı, insan olarak değilde hakir görmek ne büyük bir günahtır. onlara siz acımayın, onlara, Allah acısın
  • quote:

Sıralı Otogaz Sistemlerinde Elektronik Sistemin içerdiği parçalar ECU, MAP Sensörü Swich ve Enjektör'ü içerir.

Ayrıca Sizin PLATİNCA'nın kalitesi hakkında bilginiz var mı..?

Almanya gibi bir ülkeye tek mal gönderen ve marka olduğunu biliyormusunuz..? (Sanayici iseniz ki öyle görünüyorsunuz Almanya gibi bir ülkeye mal verebilmek her üreticinin yapabileceği bir olay değildir)

İlginiz için teşekkürler...

İyi Çalışmalar...

Aksam listesinde saydıklarınızdan Türkiye üretimi olanlar bile var, MMO sayfasından bakabilirsiniz. Kaldı ki bu piyasada sizde biliyorsunuz İtalyan görünümlü Polonya klonu fazlaca var. Gerçi aksam listelerinde onlarda İtalyan görünüyor o zaten başlı başına bir komedi.

Almanya'ya tek platinca satılmıyor. Biraz araştırırsanız senelerdir Almanya'ya kit satan firmaları görebilirsiniz. Hatta zor bir piyasa olan İngiltere'ye bile satıyorlar.

Global ticarette fiyatınız uygunsa ve bağlantılarınız iyi ise her ülkeye ürün satabilirsiniz. Almanya 'ya mal satmak bu nedenle kalite kriteri kesinlikle değil.

Platinca 'nın kalitesi hakkında pozitif yada negatif hiç bir yorumum olmadı. Size bir soru sordum, siz İtalyan diyorsanız sorun yok.

• Sayın mscsi;

ECE R 115 hakkında bilgi sahibimisiniz..?
  • Evet, bunun konu ile ne alakası var acaba?
  • Zor olarak belirttiğiniz İngiltere bu sertifikayı istemiyor ama birçok firmanın gönderdiğini belirttiğiniz Almanya bu sertifikayı şartı koşar..

detaylı bir araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız..
  • quote:

Zor olarak belirttiğiniz İngiltere bu sertifikayı istemiyor ama birçok firmanın gönderdiğini belirttiğiniz Almanya bu sertifikayı şartı koşar..

detaylı bir araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız..

O sertifika platinca'da var mı? (Sitelerinde görünmüyor?)
    Bu piyasadaki herkes Almanya'ya kimler mal veriyor çok iyi biliyor. Web sitelerinin uzantısı .de ile biten firmaların varlığınıda benden iyi biliyorsunuz.

Detaylı araştırmayı yapmama gerek yok, Peru'ya kadar mal gönderiyorum ve sizden iyi biliyorum. Bilginiz olsun, deveye hendek atlatmak bir İngilize mal satmaktan daha kolaydır. Malı beğense fiyatını beğenmez, fiyatını beğense malı beğenmez, kibirlidir, burnu havalardadır. Aynı şeyi hiç üşenmeden 40 kere sorar, adamı deli eder.

quote:

;)

Bu mesajınızı yeni gördüm, ona da cevabımı vereyim.

Terbiyesizliğin lüzumu yok , yukarıda yazdıklarınıza bakan ve aksam listesine bakan zaten nasıl bir zihniyette olduğunuzu görür. Hani bütün elektronik aksamlar İtalyan malıydı?

Kullanıcılara doğru bilgi vermeyen satıcılara (Esnaf demeye dilim varmıyor) asıl ben acıyorum. Kaçamak cevaplarla bir yere varamazsınız. Bende o kaçamak cevapların altına dahada bir şey yazmam.

• Düşünülmiyecek gibi değil.
  • Sevilmeyen adam olmak istemem ama nereye italyanın bir numarası lovato oluyor yahu?

BRC var landi renzo var,bunlardan öte zavoli var var oğlu var.

not:saydığım kitlerden hiçbirisi kullandığım hiçbir araçta yoktur.
  • Lovato geçenlerde yine bir İtalyan markası LANDI' ye satıldı diye duymuştum. Epeydir zor durumuda olması nedeniyle kayyumlar tarafından yönetiliyordu?
  • Saygıdeğer Arkadaşlar;

Karalamayı ne kadar çok beğeniyorsunuz.. Lovato hakkında şunu duydum bunu duydum..Lovato batmış,Lovato Türkiyede üretiliyormuş muş muş muş muş.....gördün mü kardeşim...Emeği karalamak ne kadar koaly değil mi..... gör öyle konuş yada kullan öyle konuş gam yemem..

Benim savunduğum olay LOVATO Yeni Üretmiş olduğu Sistem ile Dünyanın diyorum dikkat edin Dünyanın en iyi kitlerinden biri bunu söylüyorum çünkü 7 yıl bu sektör üretim yapmış biri olarak ve BU SEKTÖR İÇİN 6 ÜLKE GEZMİŞ biri olarak DÜNYADA hangi markaların ne kadar saygı değer marka olduğunu çok iyi biliyorum...

Ayrıca Peru'ya bile mal sattığını benim dış ticaret hakkında bilgi sahibi olmadığımı söylemeye çalışan arkadaş dikkatini çekerim 6 ülke 'ye gitmiş olmamla la birlikte dünyanın birçok yerinden sektöden tanıdığım insnalar var ve halen bunlarla görüşmekteyim..

Pasifiklerden LAtin Amerikaya kadar....

Saygılar

• Sayın mscsi;

ben kimlerin hangi ülkelere ürünlerini gönderdiği söylentilerden bahsetmiyorum..belgelere bakarım ben...

biraz araştırın sizde dış ticaret yaptığınızı söylüyorsunuz o halde bilirsiniz kayıtların yerini.. hangi ülkelere hangi firmalar ürünlerini sattıklarını..

Siz bulmuşsunuz bir yol ilerliyorsunuz ne güzel...

ayrıca size bişey sormak isterim ..?bu sektörde beğendiğiniz ibr marka var mı...?

ben kimseden çekinmem.. kaçamak cevaplar falanda vermem.. bu sektörden kimin nerede ne şekildei üretim yaptığını çok iyi bilirim...

teşekkürler
  • Merhaba, son kez yazıyorum.

Öncelikle cevap vermediğiniz sorularım;

* ECU İtalyan malı mı?

* MMO 'da aksam listesi mevcut, Hani bütün elektronik aksamlar İtalyan malıydı?

* O sertifika Platinca'da var mı? (Sitelerinde görünmüyor?)

Platinca 'yı aşağılayan ve kötüdür diyen olmadığı halde siz sanki böyle söylemişcesine cevaplar yazdınız. Hatta bir makine mühendisi esnafa yakıştıramayacağım şekilde size soru soranlara teknik bilginizle cevap vermek yerine "acıyorum v.b." gibi aşağılama ve kötülemeyle yazı yazdınız (cevap verdiniz diyemiyorum, sorular ortada).

Burada sizinle alakası olmayan hiç bir firmanın adını vermedim. Verecek olursam siz onlarada laf söylersiniz, burası hepten karışır. Siz Almanya'ya tek mal veren, İtalya ve Dünya 'da en çok satan üretici ile ilginiz olmadığını bilin yeter.

Yine konuyla ilgilisi olmayan sorunuzada cevap vereyim, "bu sektörde beğendiğiniz marka var mı?" ben hepsini beğeniyorum, ama bazı esnafları beğenmiyorum, sebebi ise kullanıcılara yanlış bilgi vermeleri, kendi sattıklarının diğerlerinden bir farkı olmadığı halde farklı göstermeye çalışmaları. Objektif olabilen bayii sayısı malesef oldukça az.

Sorularıma cevap versenizde vermesenizde başka bir şey yazmayacağım. Hayırlı işler dilerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.