Şimdi Ara

İtalyanlar, saniyede 4mb download'a 39€ ödüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telecom Italia abonelerine, saniyede 4 MB’lık geniş bant internet bağlantısı sağlamaya başladı.Fakat, mevcut ADSL abonelerin yüzde seksen beşi bu hız değişimden yararlanabilecek.Alice 4 Mega adı verilen servis saniyede 4mb veri indirme imkanı verirken, saniyede 256kb da veri gönderme imkanı tanıyor. Aboneler bu bağlantıya ayda 39.95 € vererek ulaşabilecekler.Ayrıca aboneler bu servise üye olduklarında 100mb’lık bir posta kutusu,bir kişisel web sitesi,bir kişisel fotoğraf albümü ve anti-spam ve anti-virüs uygulamalarının da sahibi olacaklar.Telecom Italia bunların yanında, Alice Gigamail adı verdikleri yeni bir servisi yakında hizmete sokacaklarını açıkladılar.Bu servisle kullanıcılar büyük dosyaları 2GB kapasiteli posta kutuları sayesinde gönderebilecekler.

Bakalım bu derece yüksek hızları Ülkemizde de görme fırsatımız olabiliecek mi?

• Ülkemizde rüya. Biz göremeyiz ama belki torunlarımız görür....
  • pff oldugumuz duruma bakın ya :(
  • TELEKOM

• ben bifilmi 1 günde indiriyom oda herzaman diil hemde 49 milyon ödüyom
    DC++ YAKALAMİİM SENİ
  • Kader tabiii

• HANGİ KONUDA DAHA İYİYİZ Kİ BENCE BANLAMAYA GERK YOK TELEKOMDA HIZLA GELİŞİYOR YAKINDA GELİŞMİŞ ÜLKELER MERTEBESİNE ÇIKACAĞIZ

AMA BİZDE İSTERİZ TABİ 100 LİRA VERİYOM 512 İLE ÇIKIYOM AYNI PARAYA 4BM ÇOK KIYAK OLUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar iştahınızı çekiyorsa gidin İtalya' da yaşayın.
    YA SEV YA TERK ET . !
  • 10 yıl sonra bizde yakalarız artık bu hızı...
    Adamlara 10kb ile dl yapıyoz diyince dalgamı geçiyon diolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

O kadar iştahınızı çekiyorsa gidin İtalya' da yaşayın.
    YA SEV YA TERK ET . !

YAA TUVNERA SEN SÖLEME BARİ SANKİ TANIMADIĞIMIZ ADAMSINNNN:)))

• quote:

O kadar iştahınızı çekiyorsa gidin İtalya' da yaşayın.
    YA SEV YA TERK ET . !

zaten birgün ya amerikaya yada italyaya gidicem sırf bu internet yüzünden ahah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweet_aybuke

Telecom Italia abonelerine, saniyede 4 MB’lık geniş bant internet bağlantısı sağlamaya başladı.Fakat, mevcut ADSL abonelerin yüzde seksen beşi bu hız değişimden yararlanabilecek.Alice 4 Mega adı verilen servis saniyede 4mb veri indirme imkanı verirken, saniyede 256kb da veri gönderme imkanı tanıyor. Aboneler bu bağlantıya ayda 39.95 € vererek ulaşabilecekler.Ayrıca aboneler bu servise üye olduklarında 100mb’lık bir posta kutusu,bir kişisel web sitesi,bir kişisel fotoğraf albümü ve anti-spam ve anti-virüs uygulamalarının da sahibi olacaklar.Telecom Italia bunların yanında, Alice Gigamail adı verdikleri yeni bir servisi yakında hizmete sokacaklarını açıkladılar.Bu servisle kullanıcılar büyük dosyaları 2GB kapasiteli posta kutuları sayesinde gönderebilecekler.

Bakalım bu derece yüksek hızları Ülkemizde de görme fırsatımız olabiliecek mi?

kardeşım,kaç kere yazıldı,avrupada öyle plduğu,sanki yeni olmuş gibi
    benim 4 senedir 4 mb,yani italya hatta biraz geri kalmış

• Tieston ben de gençken hep böyle düşünürdüm ama gerçekler acı...
    Aslında ben süzme SALAK ım. Kanadalı kız arkadaşım evlenelim diye yalvarmıştı. Ben geri çevirdim.
  • quote:

Tieston ben de gençken hep böyle düşünürdüm ama gerçekler acı...
    Aslında ben süzme SALAK ım. Kanadalı kız arkadaşım evlenelim diye yalvarmıştı. Ben geri çevirdim.

OĞLUMMMMM VUR KENDİNİ SEN HALA DOLAŞ FORUM FORUM

• Ne deseniz haklısınız ama benim o kızı geri çevirmemin bazıları için çok gülünç bir sebebi var. Askere gidecektim. Eğer asteg olursam teskere bırakıp orduda kalmayı düşünüyordum. Kısa dönem yaptılar ceza gibi...
  • HIZI YAKALAMAK MUHIM DIIL DE O HIZI BIZ ANCA AYDA 400-500 MILYON ODEYEREK KULLANABLIRIZ ( VERGILER SAGOLSUN)
  • tuvnera sen bencede vur kendini ne diyim yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.