arkadaslar charımın item kilitleme acma sifresini unuttum. ancak elimde eski premium bilgileri yok. sadece son 2 premium ve 1 cash aldıgım premium bilgileri var. ustelik charda platinum var.bu bilgilerle charımın item kilitleme acma sifresini degistirebilirmiyim? ticket attım fakat butun odeme bilgileri gerekio diye cevap geldi.yardımlarınızı bekliyorum.
valla bro bende yeni çar aldım sadece 2 gizli soruyu biliyorum başka şifre falan yok anlıyacağın nanayı yedik
g1 sistemine geçersen o sana seal/unseal şifresi weriyor
quote:
Orjinalden alıntı: |TuTu|
O şifre sanırım işe yaramıor die biliorum...
evet o sifre ise yaramıyor ve ticket ile bi turlu degistirmiyorlar :(
Bu Güne Kadar Aldığın Bütün KSN Kodlarını İstiyorlar Kardeş Yoksa Vermezler Bende Denedim Vermediler
Nasıl G1 şifresi işe yaramıyor?
Knight Online Seal/Unseal Code = xxxxxx diye mailime gönderdiler. Bu şifreyle hem kilitleyip hem açıyorum.
Ya nasıl gecicez ben bulamadim bi turlu :S
ben hesabımı g1 e ekledim. o dedigin kod g1 hesabını ilk actıgında sana olusturdukları karakter icin gecerli. fakat ben hesabımı g1 e sonradan ekledigim icin bir ise yaramadı.
quote:
Orjinalden alıntı: San_Juan
ben hesabımı g1 e ekledim. o dedigin kod g1 hesabını ilk actıgında sana olusturdukları karakter icin gecerli. fakat ben hesabımı g1 e sonradan ekledigim icin bir ise yaramadı.
Nasıl ekledin anlatırmısın ?
beyler g1 e üye olurken size verilen item seal/unseal şifresi o yeni açılan g1 hesabına aittir. siz g1 hesabı açarken koda bir char açıyorsunuz. sana g1 seal/unseal şifresi yaramaz charın kendi şifresi lazım oda bütün ksn leri biriktirdiysen Murat abiye pm at sana okka lı bir ticket hazırlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme