Şimdi Ara

item kilitleyebilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fire drake in gelmesiyle bildiginiz üzere hacklenmelere karsı item lari kilitleyebiliyoruz artik ancak daha henuz ben bu islemi basaramadim basaran arkadaslar varsa lutfen yardimci olsun...

• sanırım aktif degil
    kitlerken 1m para istiyor ama kitlemiyor
    parada gitmiyor zaten
  • itemi kilitleyebilmen için gold üye olman gerekiyor.. silver var denedim olmadı gold pre sadece kilitleyebiliyor diye bir uyarı çıktı.. bilginize..
  • Ya sağ üst köşedeki haberlerde bir süreliğine açılmıştır yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 7 Ağustos 2006; 19:20:44 >
  • bende bronz premium wardı ama silver e döndü bi bilginiz war mı.
  • e iyide bari açıklayıcı olun bene gold var nasıl kitlicem
  • öncelikle inn hostese sağ tıkla ve en alttaki sale-unsale seçeneğini seç saklamak istediğin itemi koy ve ok de. sana gizli sorunu soracaktır ( yada herhangi bir şifre yazabilirsin tam bilmiyorum) onu yazacaksın ve işlem gerçekleşecektir..

ama o itemi sale yaptıysan trade den bile veremezsin pazara koyamazsın tekrar unsale yapman lazım aynı yöntemle.. umarım yardımcı olmuşumdur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

bende bronz premium wardı ama silver e döndü bi bilginiz war mı.

O silvera dönmedi hala bronze sadece yazılar karışmış.
    Of ya devler ne kadar amatörler böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: esprim

öncelikle inn hostese sağ tıkla ve en alttaki sale-unsale seçeneğini seç saklamak istediğin itemi koy ve ok de. sana gizli sorunu soracaktır ( yada herhangi bir şifre yazabilirsin tam bilmiyorum) onu yazacaksın ve işlem gerçekleşecektir..

ama o itemi sale yaptıysan trade den bile veremezsin pazara koyamazsın tekrar unsale yapman lazım aynı yöntemle.. umarım yardımcı olmuşumdur..

Eywallah dostum yeterince yardımcı oldun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

quote:

Orjinalden alıntı: esprim

öncelikle inn hostese sağ tıkla ve en alttaki sale-unsale seçeneğini seç saklamak istediğin itemi koy ve ok de. sana gizli sorunu soracaktır ( yada herhangi bir şifre yazabilirsin tam bilmiyorum) onu yazacaksın ve işlem gerçekleşecektir..

Eywallah dostum yeterince yardımcı oldun...

saol kanka yardimin icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

sanırım aktif degil
    kitlerken 1m para istiyor ama kitlemiyor
    parada gitmiyor zaten

hem gold premium üyesi olması ve 1m i olması lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.