Şimdi Ara

İTEM KİRALAMA HAKKINDA YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaslar Knight Online'de 58 Level Warrior Ve Mage Charım Var.6 Saatligine 300k Karsılıgı Bazı İtemlerin Kiralandıgını Duydum.Rogue'lere +7 Çitin Set +6 Dual Md Ve +6 Cb Veriliyormus.Sormak İstedigim 58 Level Warrior Ve Mageye Ne Verdigidir?Bunu Ogrenmek İstiyorum Birde İtem Kiralamada Galiba 99k 'ya Bir Kağıt Alınıyormus Ve İtemimizi O Kağıt İle Kiralayabiliyormuşuz Bu Doğrumu Bi Anlatıcak Bilgilendirecek Olursa Sevinirim.Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

• şahsi itemi kiralayı kapattılar hemen bugunu buldukları için wariora ise +5 chitin set ve +6 glave mageyede +7 elemental staf verilio diye biliorum
  • hayır kapalı değil ben hergun alıyorum 300k dan.... hem adream da kötü oluyo adamı kovalıyorum bir anda cıplak kaldım adamda soyundu vs yaptık kesti :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHieLL

hayır kapalı değil ben hergun alıyorum 300k dan.... hem adream da kötü oluyo adamı kovalıyorum bir anda cıplak kaldım adamda soyundu vs yaptık kesti :D

• İtem kiralama işinde aslında iyi para var, eğer itemimizi kiralatabiliyorsak ve fiyatı biz belirleyebiliyorsak ?
  • biri açıklık getrsn bu konuya nerden kiralıcz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

şahsi itemi kiralayı kapattılar hemen bugunu buldukları için wariora ise +5 chitin set ve +6 glave mageyede +7 elemental staf verilio diye biliorum

+5 chitin ama tüm özellikleri +7 gibi sadece yanıp sönmüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.