S.a Arkadaslar Knight Online'de 58 Level Warrior Ve Mage Charım Var.6 Saatligine 300k Karsılıgı Bazı İtemlerin Kiralandıgını Duydum.Rogue'lere +7 Çitin Set +6 Dual Md Ve +6 Cb Veriliyormus.Sormak İstedigim 58 Level Warrior Ve Mageye Ne Verdigidir?Bunu Ogrenmek İstiyorum Birde İtem Kiralamada Galiba 99k 'ya Bir Kağıt Alınıyormus Ve İtemimizi O Kağıt İle Kiralayabiliyormuşuz Bu Doğrumu Bi Anlatıcak Bilgilendirecek Olursa Sevinirim.Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
şahsi itemi kiralayı kapattılar hemen bugunu buldukları için wariora ise +5 chitin set ve +6 glave mageyede +7 elemental staf verilio diye biliorum
hayır kapalı değil ben hergun alıyorum 300k dan.... hem adream da kötü oluyo adamı kovalıyorum bir anda cıplak kaldım adamda soyundu vs yaptık kesti :D
quote:
Orjinalden alıntı: AcHieLL
hayır kapalı değil ben hergun alıyorum 300k dan.... hem adream da kötü oluyo adamı kovalıyorum bir anda cıplak kaldım adamda soyundu vs yaptık kesti :D
İtem kiralama işinde aslında iyi para var, eğer itemimizi kiralatabiliyorsak ve fiyatı biz belirleyebiliyorsak ?
biri açıklık getrsn bu konuya nerden kiralıcz?
quote:
Orjinalden alıntı: kaancix
şahsi itemi kiralayı kapattılar hemen bugunu buldukları için wariora ise +5 chitin set ve +6 glave mageyede +7 elemental staf verilio diye biliorum
+5 chitin ama tüm özellikleri +7 gibi sadece yanıp sönmüyo