Şimdi Ara

Item Kiralama [Resimli Anlatım] LwL 83 Patchi İle Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.. Bu Yıl Gelmesi Beklenen 83 LwL Patchi İle Gelecek Olan Bir Yenilik Item Rental System( Item Kiralama Sistemi ) Olacaktır..

İlk Önce Bu İşi Yapan Npcyi Tanıyalım..Magic Anvilin Arkasında Duran Rental Booth Helard Bize Item Kiralamada Yardımcı Olacaktır..

Adım 1 :

Üstteki Seçeneğe Tıklıyoruz..

Adım 2 :

Item Vermek İçin '' REGISTER ITEM '' ..
    Sistemde Kayıtlı Itemleri Görmek İçin '' CONFIRM ITEM REGISTRATION '' ..
    Item Almak İçin '' RENT ITEM '' ..

Adım 3 : ( Register Item .. )

Adım 4 : ( Rent Item )

Item Aradığımız Türü Seçiyoruz .. ( Warrior , Rogue Vs. )

Adım 5: Aradığımız Item Türünü Seçiyoruz .. ( Weapon , Armor / Silah , Zırh .. )

Adım 6 : Itemlerin Bulunucakları Kutucuklar ..

EK Bilgi : LwL 83 Patchi İle Birlikte Rental Scroll Adında Bir Scroll Gelecek .. Bu Scroll Olmadan Bu Sistemden Yararlanılamayacak ..

Not: Alıntıdır .. Fakat Üstünde Biraz Değişiklik Yaptım Daha İyİ Anlamanız İçin .. Umarım İlerde İşinize Yarar ..

Saygılar ..

• level 83 patchinden çok çok önce gelmesi lazımdı hatta şuan bu sistem uskoda var sadece itemleri kiraya koyarken lazım olan kağıdı charona koymadılar
    Sana bunun 83 patchiyle geleceğini kim söyledi zaten şuan var tek eksik kağıt tbl ile o kağıdı çekebilirseniz ki eminim çekiliyordur itemi kiraya koyabilirsiniz
  • peki kiraladığımız itemi alan adam kaç paraya alıcak onu ordan onu yazmıyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

peki kiraladığımız itemi alan adam kaç paraya alıcak onu ordan onu yazmıyor muyuz?

Yazıyorsun tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

peki kiraladığımız itemi alan adam kaç paraya alıcak onu ordan onu yazmıyor muyuz?

Kesinlikle Yazıyoruz..
  • kimse kiralamazki herkes kiralamaya çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

level 83 patchinden çok çok önce gelmesi lazımdı hatta şuan bu sistem uskoda var sadece itemleri kiraya koyarken lazım olan kağıdı charona koymadılar
    Sana bunun 83 patchiyle geleceğini kim söyledi zaten şuan var tek eksik kağıt tbl ile o kağıdı çekebilirseniz ki eminim çekiliyordur itemi kiraya koyabilirsiniz

83 Patchi İle Tamamen İşleve Girecektir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangsteR__

quote:

level 83 patchinden çok çok önce gelmesi lazımdı hatta şuan bu sistem uskoda var sadece itemleri kiraya koyarken lazım olan kağıdı charona koymadılar

Anlamıyor musun zaten şuan işlevde sadece charona kiralama kağıdını koymadılar isteseler şuan kağıdı koyarlar aktif ederler
    sana kim söyledi de savunuyorsun 83 patchiyle gelecek diyorsun

• ben +9 dual shard kiralamak istiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: /\

kimse kiralamazki herkes kiralamaya çalışır

Devrik oldu sanki biraz cümle..
  • yaw bu 83 pacth i ne zman gelcek yaa....ne zamanlardır söleniyo ama bi göremedik
  • quote:

quote:

quote:

Anlamıyor musun zaten şuan işlevde sadece charona kiralama kağıdını koymadılar isteseler şuan kağıdı koyarlar aktif ederler
    sana kim söyledi de savunuyorsun 83 patchiyle gelecek diyorsun

Tmm Gelmesin Mutlu Ol Allahım Ya .. Su an Kagıt Geldimi Gelmedi .. Ve Herkes Bilıormu Item Kiralamaya Bilmıor .. Yardım Etmeye Calısırıorum Ne Kadar Alıntıda Olsa.. Polemik Yaratma ..

• quote:

Orjinalden alıntı: saolonur

quote:

hemen düzeltiorum
    kimse item kiralamaz herkes itemini kiraya vermeye çalışır.
    +7 hb mi saatliği 1 gb ye kiralamayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saolonur

quote:

hemen düzeltiorum
    kimse item kiralamaz herkes itemini kiraya vermeye çalışır.
    +7 hb mi saatliği 1 gb ye kiralamayı düşünüyorum

Meraklanma o kadar pahalı olmaz olamaz o zaman sen beklersin birileri alsın diye

• quote:

Tmm Gelmesin Mutlu Ol Allahım Ya .. Su an Kagıt Geldimi Gelmedi .. Ve Herkes Bilıormu Item Kiralamaya Bilmıor .. Yardım Etmeye Calısırıorum Ne Kadar Alıntıda Olsa.. Polemik Yaratma ..

1.si gelen birşeyi gelmemiş gibi gösterme
    2.si sana sorduğum sorulara başka şekilde yanıt verme sana kim söyledi 83 patchiyle o kağıdın oraya konulacağını ?
    3.sü evet çok mutluyum sen biliyor musun ki o kağıdı charona neden koymadılar çok büyük bir ihtimalle bir bug bulunup dupe yapılacağından Umarım hiç koymazlar ve bug bulunmaz böylece rahat rahat oynarız bana göre hava hoş oynadığımda yok
    4.sü daha önce böyle konular çok açıldı emin ol item kiralama açıldığı hafta sen her ne kadar kimse kullanmayı bilmiyor desende hemen bir bugunu bulacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 10 Ağustos 2008; 17:28:18 >

• 83 pacthini niye bu kadar merak ediyorsunuz ki?83 gelince nolacak 83e mi kasacaksınız sanki?70 e kasmaktan aciz adamlar 83 ne zmn gelecek diyolar.kasan olursa cafe sahipleri fln kasar.birde arada bi kaç kişi kasar.%48 kaldı 80 olayım bana yeter.83'e ölsem kasmam.
  • quote:

quote:

1.si gelen birşeyi gelmemiş gibi gösterme
    2.si sana sorduğum sorulara başka şekilde yanıt verme sana kim söyledi 83 patchiyle o kağıdın oraya konulacağını ?
    3.sü evet çok mutluyum sen biliyor musun ki o kağıdı charona neden koymadılar çok büyük bir ihtimalle bir bug bulunup dupe yapılacağından Umarım hiç koymazlar ve bug bulunmaz böylece rahat rahat oynarız bana göre hava hoş oynadığımda yok
    4.sü daha önce böyle konular çok açıldı emin ol item kiralama açıldığı hafta sen her ne kadar kimse kullanmayı bilmiyor desende hemen bir bugunu bulacaklardır

Ben Sadece Nasıl Yapıldgını Alıntı Olarak Ve Biraz Degisiklik Yaparak Gosterdim..
    Takıldıgın Sacma Konularıda Kapat Ne Zaman Gelcekse Gelcek Ben Yardım Etmeye Calıstım O Kadar..
    Onu Sen Degil Ko Yetkileleri Dusunsun ..
    Ben Kimse Kullanmayı Bilmiyor Demedim.. Bilmeyende Olabilir Dedim ..
    Ve Yardım Etmeye Calıstım Hepsi Bu .. Anlatabildimmi?

• iyi ya desenıze oyun süperlesecek
  • yanlış anlatmışsın rent scroll koyacaksın koyacagın itemin yanına :)

bu arada 83 patchi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

yanlış anlatmışsın rent scroll koyacaksın koyacagın itemin yanına :)

bu arada 83 patchi ?

Yeni gelecek Büyük pachtin lakabı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.