Şimdi Ara

##İtem Kiralama'ya Tepkileriniz##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,herkes item kiralama olayına tepkilerini yazarsa sevinirim.

İlk ben başlıyorum:

Bu item kiralama olayı verilen itemlerin fiyatının düşmesine ya da upgrade basacak olsak bile bu seferlik kiralıyım şeklinde olayları doğuracaktır.Diğer bir şekilde düşünürsek bu itemleri herkes kiralarsa pazarda sadece takı,pot ve kiralanamayan itemlerin daha fazla satılması mümkün olacaktır ve pazarda takı aramaya çıkmaya son verecektir.Forum'da bazı arkadaşlar kiraladıkça fiyatın 3 e katlandığını söylüyor ama ben patch geldiğinden beri kiralıyorum ve fiyat hep aynı... .

Ek olarak yeni pakette gelen yenilikler hakkında özel bilgileri olan varsa lütfen bu topic içinde belirtsin.

Şimdiden teşekkürler.

• Kağıt falan istiyor sanırım kiralamak için... Nereden bulucaz ki? biraz açın şu işi bizde kiralıyalım
  • bence güzel oldu +9 itemlerin 6 saati 3 gb kolay kiralanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Kağıt falan istiyor sanırım kiralamak için... Nereden bulucaz ki? biraz açın şu işi bizde kiralıyalım

kiraya vermek için kağıt gerekiyo anvilde satılıyo.kiralamak için kağıt gerekmiyo
  • itemi olan 1 haftaya itemini 4 e katlar bu kolaylıkla adam dual 8 shard koysa 6 saati 1 gb den tanesi günde 1 sefer kiralansa 7x2 = 14 gb yapar 1 haftada sadece 1 günde 2 kez kiralandıgını düşünün 28 gb yapar çok iyi para oturdugun yerden
  • nasl kıraya werılıor pm atın anlatın
  • Ozaman toplarsın itemleri şirketi kurarsın kiralık eşyacı olursun parayı kırarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +8 shardı 50m'e kiralasan

Al sana para neden ticaret yapcanki

Ama bi bugu bulunursa vay haline
  • Burdan devam edebilirsiniz.

>>>http://forum.donanimhaber.com/m_27358950/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.