Şimdi Ara

İtem Mall da 1000lik potion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtem mall dan 1000lik potion alan oldumu o potionları sadece kullanıyomuyuz..Yoksa paket halinde mesela 800 tane var onu tamamlayabiliyomuyuz potion ekleyip yani bi nevi yerden kazanç oluyomu?

• ilk defa duyuyom hakkaten ne işe yarıomuş bildiimis potionmu yerdenmi çıkıo ne oluuo?????????????????
  • item mall da poition mu satılıoooo????? valla silk almadıım için item malada hiç bakmıom ....olabilir ama ben hiç duymadım...!!!!!!!!!!!
  • bir çanta var içinde 1000 tane pot var her defasında çantadan yiyo bir ton yer kaplamıyo

ya açıklamaya bile değmez sakın alayım deme... para tuzağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 27 Ekim 2006; 16:47:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamidoo86

bir çanta var içinde 1000 tane pot var her defasında çantadan yiyo bir ton yer kaplamıyo

ya açıklamaya bile değmez sakın alayım deme... para tuzağı
    bencede alıcaksn onun yerine maymu al istegin kadar pot al
  • olabilir böyle birşey ama maymunla daha cok kazanırsın hp felan bazende wepons alıyor
    şaka yok bizde
    i
  • yeni açılan serverlar için ideal bişey. imkanı olan alsın 1000 küsür şeye para harcamasın. 50 tane si 10k
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

yeni açılan serverlar için ideal bişey. imkanı olan alsın 1000 küsür şeye para harcamasın. 50 tane si 10k
  • yaw burdakiler potion ne olduğunu bilmiyolar!!!

• öle şey olurmu la bence üstüne koyunca 1000 e tamamlayamıosndr maymun konusuna gelince bence hiçbişeye para harcamaya gerek yok amele gibi toplayıncada oluyor
  • 11 silklik olanlardan altım 1000 taneden azalınca üstüne potion eklenmiyo denenmiştir almayın yani :D
  • Item mall da hersey satiliyo res scrollarida satiliyo o gun baktim gerekli gereksiz her sey var nerdesyse ok bile satiliyor.
  • poısıon zehir götürmeden başka bi işe yaramazki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.