Şimdi Ara

item skill (augument)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • item skill refresh lwl 3 geldi iyi bişimidir? çözemedimde tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

item skill refresh lwl 3 geldi iyi bişimidir? çözemedimde tam olarak

Refresh Temporarily decreases the re-use times for all skills.

Türkçe meali ile, skillerin yeniden kullanım süresini azaltıyor... İyi midir derken, çok daha iyi skiller var tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

Türkçe meali ile, skillerin yeniden kullanım süresini azaltıyor... İyi midir derken, çok daha iyi skiller var tabii ki.

öncelikle teşekkür ederim, onu silip ardından tekrar bi augument denedim ve pvp duel might 10lvl geldi. ama bi değişiklik yok gibi statu de atak hala aynı bununla ilgili bi bilgin varmı

• quote:

quote:

quote:

öncelikle teşekkür ederim, onu silip ardından tekrar bi augument denedim ve pvp duel might 10lvl geldi. ama bi değişiklik yok gibi statu de atak hala aynı bununla ilgili bi bilgin varmı

Duel might sadece pvp sırasında etkin hale gelir, yani teorik olarak pvp sırasında vurduğun miktarda artış olması lazım, P. attack statlarında artış göremezsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Duel might sadece pvp sırasında etkin hale gelir, yani teorik olarak pvp sırasında vurduğun miktarda artış olması lazım, P. attack statlarında artış göremezsin.

teşekkürler tom amca

• nerdesn olm sen herkes nobles oldu
  • refresh lv3ü arcana mace'e tutturmuş olsaydınız güzel olabilirdi, bishop class atardınız pt hemen down olmazdı bana ne zaman o skill tutsa bishop class açarım hemen :) ve evet arkadaşın da dediği gibi DM pvp esnasında aktif oluyor might mi yoksa dmight mi derseniz 2side aynı hemen hemen neredeyse fark yok ama dmight pvp esnasında aktif oluyor, might her zaman. might tutturana kadar devam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion ranger stigma build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

nerdesn olm sen herkes nobles oldu

hacı ya giremiyorum zamanım yok ya dersler felan
  • quote:

quote:

nerdesn olm sen herkes nobles oldu

hacı ya giremiyorum zamanım yok ya dersler felan

Birak smdi nerde basıon bu aqumenti ozaman 20kusur online oluyoruz artık bekletme gel bitince dersler

• Duel might critical damageyi arttırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Duel might critical damageyi arttırır

<skill id="5157" levels="10" name="Duel Might">
    <!-- Description(s):
    Lvl 1-10 - Active: Increases PVP P. Atk. temporarily.
    -->
    <table name="#rate">1.1 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 1.17 1.18 1.19</table>
    <table name="#magicLvl">46 49 52 55 58 61 64 67 70 76</table>
    <set name="magicLvl" val="#magicLvl"/>
    <set name="target" val="TARGET_SELF"/>
    <set name="skillType" val="BUFF"/>
    <set name="operateType" val="OP_ACTIVE"/>
    <set name="castRange" val="-1"/>
    <set name="effectRange" val="-1"/>
    <set name="isMagic" val="true"/>
    <set name="bestowed" val="true"/>
    <set name="hitTime" val="1500"/>
    <for>
    <effect name="Buff" time="15" count="1" val="0">
    <mul order="0x30" stat="pvpPhysDmg" val="#rate"/>
    </effect>

crt dmgyi mi arttırır? elinizin altında google var, 2 dakika araştırsanız burada böyle kalakalmazsınız :)

• l2java kodlarıyla gelmeyin please :D
  • official'a da bakabilrisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

official'a da bakabilrisiniz :)

Dostum ben sana anlatayım duel might ne yapar pvpde l2nin temelinde ne işe yarar gör
    Duel might sadece düz vuruşların critical lerini arttırır ve skillere etki etmez sadece fiziksel etki yapar örneğin her charın bi critical katsayısı vardır mesela atıyorum titan 3kat critic vuruyorsa normal hit ile dagger 2 kat vurur gibi gibi
    magelerde bu sabittir interlude normal bi vurus magic critical vurdugunda 2.5 kat critical vurur daha fazlasını vuramaz yani 1k normal vuruyorsa 2.5k criticle vurur bu 4k olmaz interluden sonra bu 2 kata düşürüldü
    örneğin bir dagger charın var bunla düz hitle 100 vuruyosun critical ile 200 vuruyosun eger duel might varsa silahında normal vurusun yine 100 vurur critic 300 vurur onlara doğru yüzdelerini katmadım
    Bu yeterli gelmediyse sana aynı olayı skillerden yola çıkarak vereyim daggersin skillerini duel enchant yaptın skilline duel bastıgında sadece critical damagelerin artar eger power yaparsan skillin normal hitleri artar aynı durum bu augment içinde geçerlidir ayrıca skillini duel enchant ettiğinde powerda artar ama bu farklı bişeydir pvpde söyle bi formülde var
    p atakx skill power x critical katsayısı = vurduğun damage gibi daha fazla aydınlatabilirim yetmediyse

• ha diyorsunuz ki dediğim dedik, çaldığım düdük lafımı dinleteceğim e oldu o zaman bişey demiyrm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

ha diyorsunuz ki dediğim dedik, çaldığım düdük lafımı dinleteceğim e oldu o zaman bişey demiyrm :)

estağfurullah ben sadece bu böyledir dedim deneyin görün sadece tecrübemi aktardım
  •  item skill (augument)

Db ye cikti bu iş yaparmı hiç anlamam bu agument isinden de okcudanda silip deniyeyim mi yoksa iyimidir bu?

Buda am de

item skill (augument)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 28 Ocak 2013; 22:50:12 >

• Ikisini de sil kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Ikisini de sil kardeşim.

varmı ercan belli bişeler sunu tutturuna kadar bas diyebilcegin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Ikisini de sil kardeşim.

varmı ercan belli bişeler sunu tutturuna kadar bas diyebilcegin?

Okcu'da chance parayliss diyorum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.