Neden Fazla ıtem basınca cıkıp gırmedıkten sonra ıtem basılmıyor!!!????
Ne kadar oldugunu bilmiyorum ama limit getirdiler belli bir limiti geçince basmiyor.
Knight onlınenın yapımcıları 1 gunde en fazla 31 upqrade hakkı verdiler Premium olmazsan daha fazla yapamıyordun herhalde böyleydi(tam hatırlayamadım ama )
her relogta en fazla 31 kere upgrade yapabilirsin...
premium aldırılması için ufak bi çakallık premiumlularda sorun yok hep relog yapabilirler fakat presizler hep giremedikleri için pre almaya sürükleyebilecek bi yol
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
Knight onlınenın yapımcıları 1 gunde en fazla 31 upqrade hakkı verdiler Premium olmazsan daha fazla yapamıyordun herhalde böyleydi(tam hatırlayamadım ama )
+1
Kendin cevaplamışsın zaten bizden ne bekliyosun
TmM teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
1 günde değil her oyuna girişte 31 upgrade hakkı oluyor yani presizlerin upgrade imkanlarını kısıtlamışlar
presizlerın kısıtlamıslar prelılerede exyet cektırmek hoslarına gıdıyo paper set bascaktım gecen prest ıcın uyuz oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme