Şimdi Ara

İtemı hatırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Auction housedan sattığım bazı itemların özelliklerini hatırlayamıyorum.Sonradan bunların özelliklerini görmenin bir tyolu varmıdır.
    yani loglardan falan ? üstüne gelince order id yazıyor ama itemın detayı ile ilgili bir bilgi yok.

• solda paraya tıklayıp stashe yolluyosun ya parayı, chati aç shift le tıkla oraya itemı linkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 19 Temmuz 2012; 1:43:30 >
  • Bu şekilde daha önce satmış olduğum itemlarında özelliklerini görmek mümkünmüdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetem

Bu şekilde daha önce satmış olduğum itemlarında özelliklerini görmek mümkünmüdür ?

Denemekten kim ölmüş ? kaç dakikanı alır? sormak için harcadığın süre ve çabadan daha az efor sarfedecek ve öğreneceksin, güven bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Bu şekilde daha önce satmış olduğum itemlarında özelliklerini görmek mümkünmüdür ?

Denemekten kim ölmüş ? kaç dakikanı alır? sormak için harcadığın süre ve çabadan daha az efor sarfedecek ve öğreneceksin, güven bana...

Arkadaşım neden bu yaklaşım anlamıyorum.Bu ukalalığın nedeni nedir ? Kötü bir şey dememişim ki.Soru sormuşum.
    Eğer bilmiyorsan cevap yazmayı verirsiniz olur biter. Deneme imkanım şuan yoktu zaten ama olsa bile daha yapıcı olunması gerektiğine inanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Arkadaşım neden bu yaklaşım anlamıyorum.Bu ukalalığın nedeni nedir ? Kötü bir şey dememişim ki.Soru sormuşum.
    Eğer bilmiyorsan cevap yazmayı verirsiniz olur biter. Deneme imkanım şuan yoktu zaten ama olsa bile daha yapıcı olunması gerektiğine inanıyorum.

oyuna gireceksin dimi? girmeyeceksen zaten bunu öğrenmek istemenin manası yok .Sencede saçma değilmi oyunda deneyebileceğin bir şeyi burada sorman? Bak ben az önce denedim shiftledim ve clickledim olmadı 1-2 saniye sürdü dahada faza sürmedi.Yaklaşımda sıkıntı yokda senin ikinci sorun çok gereksiz.

Desenki pony level girişi nerede ? anlatalım
    yada monk ne kullanır ana skill? anlatayım
    ama

""""Bu şekilde daha önce satmış olduğum itemlarında özelliklerini görmek mümkünmüdür ?"""" diye sorarsan ARKADAŞIM DENE OLUYORMU BAK diye tepki veririm... yok olmuyor desek ne olacak? yine deneyeceksin... 2 saniye...

• Peki daha öncekileri nasıl görücez, stashe tıkladıktan sora sağda listelenen itemlerin ne olduğunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyWar

Peki daha öncekileri nasıl görücez, stashe tıkladıktan sora sağda listelenen itemlerin ne olduğunu?

12 yılda böyle birşey blizz'in aklına gelmemiş
  • Sattığın itemin parasını kasaya atarsan göremessin @ahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: naenia34

Sattığın itemin parasını kasaya atarsan göremessin @ahmet

O zaman geriye dönük olarak göremiyoruz. Teşekkür ederim @naenia34.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.