Şimdi Ara

İthal araç getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forum sakinleri, mavi kartlılar yurtdışından ithal araba 2.el getirebiliyor mu mesela japonyadan gemi ile olmadı avrupadan gidip almakta sayılabilir ?

• Şartları yerine getirebiliyorsanız; İstediğiniz aracı "MA" plaka takarak ülkemizde kullanabilirsiniz

• Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    Şartlar hakkında bilginiz var mı yurtdışında 6a y tr de 6 yaşamadığım için olaylar farklı ben direk Türkiye'de yaşadığım için aklım karıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RealOmer kullanıcısına yanıt

Bir avukata danışmanızı öneririm. Ülkemizde kanunlar sürekli "güncelleniyor" ;)

• İstediğin arabayı getirip ötvsini ödeyip plaka takabiliyorsun diye biliyorum. Ancak gümrük süreçleri yıllar bazında sürdüğü için sıkıntı oluyormuş.

• Getirmene gerek yok ki 2 yıl zaten kullanabilirsiniz iki yıl bitiminde giriş çıkış yaparsın veya git takas yap farklı araba getir yine iki yıl devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi Kart sahibi olduğuna göre farklı ülkenin vatandaşısın sanırım o yüzden senin ekstra hem vergi avantajı hem kasko trafik sigortası avantajlı fiyattan yararlanıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristandan araba getirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onun hakkında tam bilgi yok araba 2 yıl kalabiliyor sonra satıp yeni araç alırsan olmuyor işte 6 ay yurtdışında kalmadan 2 yıl araba getiremiyorsun gibi o konu hakkında tam bilgi yok.

• dobrasam kullanıcısına yanıt

Tr plakaları araçta mı hocam

• Dostum ben Sırbistan vatandaşıyım benim bir çok akrabam srb plakalı araba kullanıyor hatta mahalle Audi ile dolu

• dobrasam kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam nerede yaşıyorsunuz kendilerinin üstüne mi yoksa anne babalarının üstüne mi onlar da etkiliyor, internette çok bilgi var ama net bilgi yok ben bulgaristan vatandaşıyım türkiye'de yerleşik olarak yaşıyorum

• Her arabanın ötv si farklı onları nereden öğrenebiliriz ötv ödersekte pek anlamı da kalmaz gibi

• yabancı vatandaş iseniz sahibindende yabancıdan yabancıya araç alabilirsiniz.

türk vatandaşı iseniz, ötv ve gümrük ödemek zorundasınız. bu vergi sadece türk vatandaşlarına var.

türk vatandaşıysanız 6 ay yurt dısında kalırsanız, araç ile gelip 2 yıl kullanabiliyorsunuz. sonra bir 6 ay daha gidersiniz bir 2 yıl daha getirirsiniz.

Gümrükçüler belirliyor galiba. Kumar gibi bişey.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

o zaman 2 yıl getirip kullanmayacağım senelik 6 ay yurtdışında yaşamadığım içinT

Hem Bulgaristan hem Türkiye vatandaşıyım ama türk vatandaşlığın çıkıp mavi karta geçmiştim benim durumum için pek bir işe yaramıcak herhalde.

Yabancıdan yabancıya satılan ma plakalı araçlardan alıp kullanabilirsin.

• Bak şu araçta uygun sana

• Ma plaka olanda bu, çok güzel araba kaçırma bunu.

türk vatandaşı değilsen, yanı çıktıgını söylediğine bakılırsa, yabancıdan yabancıya araç alabilirsin. türk vatandaşları için soylediğim bilgiler senın için gereksiz.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Çok pahalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.