Şimdi Ara

Yurtdışından motor getirmek mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafamda bir proje var henüz yeni yeni şekillendiriyorum ve bu proje için 2jz supra motoru kullanmak istiyorum araçta ebay'den baktım fiyatları uygun geldi sizce ebay yada farklı bi yerden farketmez yurt dışından motor getirmek mümkün mü ? gümrükte sıkıntı çıkar mı ?

• Getiremezsin hocam motor sıfır olacak öyle olsa şahinciden tut bmw f30 cusuna kadar 2jz kullanırdı.

Bende mevcut kasa civic alır RB26DETT uygulardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Getiremezsin hocam motor sıfır olacak öyle olsa şahinciden tut bmw f30 cusuna kadar 2jz kullanırdı.

Çok saçma değil mi ? Bi yolu olmalı ya sıfırını bulamadım internetten tahmini ne kadar olur 2jz'nin sıfırı ? Kafaya koydum ben bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Danqer

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Getiremezsin hocam motor sıfır olacak öyle olsa şahinciden tut bmw f30 cusuna kadar 2jz kullanırdı.

Çok saçma değil mi ? Bi yolu olmalı ya sıfırını bulamadım internetten tahmini ne kadar olur 2jz'nin sıfırı ? Kafaya koydum ben bu işi

Senin istediğin 2jz benim istediğim rb26dett kodlu motorların sıfırı yok hocam bazı ülkelerde yasaklı motorlar yasaklı olduğunu bildiğim ülke Amerika.

Zor iş yani

Sen hangi araca uygulamak istiyorsun ?

• Sahibinden de var istediğin motordan

• 10.000 liraya 2jz satan bir adam vardı facebookta, mersinde. istersen bulurum.
  • aslında bulgaristandan yükleyip getirsek nasıl olur? parça parça mesela veya bi şekilde gizleyerek..

Neyse yine sesli düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • getirenler nasıl getiriyor beyler yaza halledicem bu işi bi şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.