Öncelikle merhabalar düşük km bmw 525d xdrive aramaktaydım ve dikkatimi 90.000km de bir araç çekti araç gayet emsallerine göre çok dolu bir araçta 4 koltuk ısıtma, arka makam perdeler, head up display gibi özellikler mevcut araç 2013 model aracın sahibini aradım ve aracın Borusan çıkışlı olmadığını iletti bana ve vergi barışı gibi konulardan bahsetti aracın tüm borçlarının vesaire ödendiğini herhangi bir borç harç sıkıntısının olmadığını iletti bunun ile alakalı belge gibi borcunun olmadığına dair bir şey nasıl ulaşabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrundeon -- 20 Şubat 2024; 15:39:14 > |
İthal Bmw 525d Xdrive
-
-
Maliye de bilen birine danışsan daha doğru -
sigortadan tanıdık bir kişi ile konuştuk sıkıntı olmayacağını belirtti
-
Donanimi nedir aracin
-
arkada kapılarda ve camda makam perde arkada dijital klima ve koltuk ısıtma 360 kamera anahtarsız giriş keyless go vakum elektrikli bagaj head up display hayalet nbt otomatik uzun far vakum
-
Lüks arabalarda böyle vergi barışlı ithal çok araba var -
İthal arabada ÖTV yatırıldığına dair makbuz yoksa alınmaz, hoş makbuz varken bile maliye çağırıyor. Sıkıntılı iş, genelde alanın elinde patlıyor.
-
aracın vergilerinin hepsi yatırılmış makbuzlu şekilde fakat aracın kilometre si 2017 de 11.000 2019 da 20.000 arkadaş galeriden 2019 sonunda aldığını belirtti 2021 de kilometre 44.000 2023 85.000
-
Bir kaç defa kullanma şansım oldu. Kısa ve öz yazayım uzak dur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 21 Şubat 2024; 16:15:41 > -
Türk plakası takılması için vergiler mecbur yatırılır. Bundan zaten kaçış yok. Önemli nokta vergilerin doğru tutar (örneğin %220 ötv vb) üzerinden yatırılmış olması gerekiyor. Veya eksik tutar üzerinden yatırılmış olmasına rağmen sonrasında vergi barışı ile inceleme dosyasının kapatılmış olması lazım. Yoksa altınızdaki arabayı aniden alıverirler.
-
vergilerin tamamı ödendiği söylendi bize vergi barışı olayları olmuş zaten bu 525d xdrive da bir sürü ithal araç var 1500 adet 525 varsa ilanlarda 200-300 arası ithal araç mevcut bunlar dahilinde sizce herhangi bir sıkıntı yapar mı tamamıyla ödendiyse ?
-
neden ki tüm dolu arabalar ithal olarak getiriliyor 200-300 tane var bu araçlardan ilanlarda
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrundeonvergilerin tamamı ödendiği söylendi bize vergi barışı olayları olmuş zaten bu 525d xdrive da bir sürü ithal araç var 1500 adet 525 varsa ilanlarda 200-300 arası ithal araç mevcut bunlar dahilinde sizce herhangi bir sıkıntı yapar mı tamamıyla ödendiyse ?
Bu araçlar genelde ikinci el olduğu halde sıfırmış gibi ithal edilip sonrasında vergi barışı yapılmıştır. Evraklarını isteyip maliyeden ve trafikten araç üzerinde her hangi bir yakalama, müsadere kararı olup olmadığını kontrol ettirin. Müsadere kararı varsa zaten muhtemelen satış olmaz. Sistemde vergi barışı görünmüyorsa da pimi çekilmiş el bombası gibidir. 525'im var derken bir anda tabanvaya döndürüverirler.
-
anladım hocam yani aracı ilk önce o zaman herhangi bir borcu vesaire var mı iyice kontrol ettirip almak gerekiyor anladığıma göre
-
Bayi çıkışlı olmayan 2.0 ve üstü araçların kayda değer kısmı tam ötv yatırılmadan ülkeye sokuluyor. O nedenle sık sık haberlere konu olabiliyor bu araçlar. Yakalandığında da o anki sahiplerine oluyor olan. Tam ötv ödenmiş mi ya da vergi barışı yapılmış mı kesin emin olmak gerekli. -
anladım hocam yani gereken yerlere başvurup bilgiler edinmek gerekli bu araçları alırken
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X