Ben Samsung i9001 Galaxy S Plus almayı düşünüyorum bazı sitelerde ürünün fiyatı gayet cazip ama ithalatçı firma garantisi adı altında satılıyor.
Bugün Tel-payı arayarak ithalatçı firma garantisi adı altında satılan ürünlere servis verip vermedikleri sordum.
Bana "Biz Türkiye genel distiribütörü olduğumuz için ithalatçı firma ya da distiribötür firmadan almanız farketmez biz herhangi ücret talep etmeden ürününüze bakarız " dediler.
Ama ben açıkcası tatmin olmadım bu cevaba tekrar aradım durumu detaylıca anlattım ama cevapları değişmedi...
Bu konu ile iligili bilgisi olan arkadaş varsa lütfen durumu bana da izah ederse sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...
takip
Takip derken üstad?
o bazı siteler dediğin yere danışıp ithalatçı firma kim diye sormalısın?
telpa harici grey market denilen yan firmalar getiriyorsa ozaman servisi telpa vermez diye tahmin ediyorum. konu ile ilgili daha bilgili arkadaşlar yorum yaparlar.
Peki Telpa'yı aradığında direkt olarak "..... adlı firmadan almayı düşünüyorum bu ürünü, bu firma da dahil mi?" diye sorabilirdiniz, sanki cevabı daha hızlı alırdınız...
yok üstadım öyle sormadım çünkü alacağım yer hangi ithalatçı firma olduğunu söylemiyor ...
Anlaşıldı arkadaşlar en son umudum da burasıydı buradan da iyi bir sonuç alamadım ben en iyisi distirübütör garantili alayım da kafam rahat etsin en azından:)) yine de teşekkürler...
yani bende merak ediyorum sorunun cevabını o yüzden dedim
quote:
Orijinalden alıntı: denixex
quote:
Orijinalden alıntı: blackman26
Takip derken üstad?
:)) anladım üstad ama sanırım ya konunun başlığı dikkat çekmiyor ya da bilen arkadaşlar söylemiyorlar ben yine de riske girmeyerek bildiğim yoldan yarın telefonu alacağım saygılarımla...
quote:
quote:
quote:
Takip derken üstad?
:)) anladım üstad ama sanırım ya konunun başlığı dikkat çekmiyor ya da bilen arkadaşlar söylemiyorlar ben yine de riske girmeyerek bildiğim yoldan yarın telefonu alacağım saygılarımla...
bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum s2 bile 850 tl s3 1550 tl bu fiyatları duyunca neden Türkiye den alayım dedim
quote:
quote:
quote:
quote:
Takip derken üstad?
bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum s2 bile 850 tl s3 1550 tl bu fiyatları duyunca neden Türkiye den alayım dedim
Aynen öyle fiyatlar ama arıza yaptı mı cihaz :))) at çöpe gitsin ya da artık tamiratına 300 mü çekerler 500 mü vereceksin mecburen...
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Takip derken üstad?
Aynen öyle fiyatlar ama arıza yaptı mı cihaz :))) at çöpe gitsin ya da artık tamiratına 300 mü çekerler 500 mü vereceksin mecburen...
2 yıl garantili olanları da var hocam (bir nevi paralel ithalat gibi )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme