Arkadaşlar hepiniz ithalatçı firma garantili telefonların daha ucuz olduğunu bilir.Size bu firmalar nasıl çalışıyoor anlatayım.Bende maalesef ithalatçı firma garantili DELTA SERVİS garantisinde LG G2 gold rengi aldım. Telefon 4. aydan sonra arka kapağından boya atmaya başladı. Telefonun kapağı gold olması gerekirken resmen gold rengi boya sürülmüş. Baya kalitesiz demek ki boya köşelerden başlayarak çıkıyor ve iğrenç bir görüntü oluyor.Üretim hatası söz konusu neyse telefonu delta servise götürdüm,2 hafta sonra aradılar utanmadan kullanıcı hatası diyip para isteyip öyle tamir edeceklermiş.Nasıl kullanıcı hatası olabilir dedim benim hatam sonucu bişey olmamış,kimyasal bir şeye maruz kalmamış,boya sürekli çıkıyor diyorum efendim telefonu kullandığım için deforme oluyormuş ondan kullanıcı hatasına giriyormuş. Telefonu elime almadan nasıl kullanacam diyorum,şaçmalıyor. İnternette biraz baktım telefonun etrafında, köşesinde hafif çizik vs.olduğunda telefonun şurasında çizik var,düşmüş,hasar var vs diyip kullanıcı hatası ile garanti kapsamına almıyorlarmış. Tabi benim telefon 4 aylık öyle bir bahanede bulamadılar deforme olmuş dediler. Anlayacağınız ithalatçı firma dedikleri delta servis midir nedir bir daha almak mı aman kalsın. Bence alacaksınız 2 kere düşünün gidin kendi garantisinden alın böyle boş beleş şeylerle uğraşmazsınız,mağdur olmazsınız,telefonsuz kalmazsınız,böyle sorunlarla uğraşmazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme