Şimdi Ara

İTİRAF EDİYORUM ARKADAŞLAR DİKKAT CEVAP VERİYOM-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURAYA YAZILAN HİÇ Bİ ŞEYE CEVAP VERMEMEM GEREKİR SAYGI DUYARIM YAPILAN YORUMLARA
    ANCAK EN KOMİK OLAN BENİM NEFRETTEN DOLAYI SÖLEDİĞİM MC DOMALT DEMEMİ ANLAMAYIP SEN ONU BİLE DORU SÖLEYEMESKEN NASI ORADA ÇALIŞMIŞ OLABİLİRSİN MUHABBETİDİR.HEM KOMİK HEM YORUMU YAPANLARIN BUNU ANLAYAMAMIŞ OLMASI ÇOOOOOOOK DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR SAYIN DONANIM SAKİNLERİ

SAKIN BANA YABANCI ÜLKEDE OLMAZ BU KURALLAR ORADAN GELME DEMEYİN BENDE O ZAMAN GZLİ KAMERA İLE ÇEKİLMİŞ KAHVENİN İÇİNE İŞEYEN ADAMLARI SİZE HATIRLATIRIM

AYRICA MADEM BANA İNANMAYANLAR VAR BEN İYİ NİYETLE SİZLERİ BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞIRKEN BAZILARI HADİ ORADAN LENNN MUHABBETİ YAPIYONUZ BENDE ; DONDURMA VE MİLKŞEYKLERİN HİKAYESİNİ HİÇ ANLATMAYAYIM EN İYİSİ MİDENİZ İYİCE BOZULMASIN BAZILARINIZ HADİ ORADAN ULEYYYNN DEMESİN ( SÜTÜ GARGARA İLE AYNI YERE BOŞALTMAK İYİYDİ BE )

BEN MC DOMALT'S TA ŞEFLİK YAPTIM
    KİMSE BANA BURASI TEMİZ BELLİ STANDARTLARI VAR YALANINI SÖLEMESİN
    (ÖZELLİKLEDE ÇALIŞANLARI VE MÜDÜRLERİ YADA YARDAKÇILARI)

ÖZZELLİKLE GEÇ GELEN MÜŞTERİ OLUYODU MESELA TAM KAPANIŞA DOĞRU GELEN MÜŞTERİLER OLDUĞUNDA EN KÖTÜ MAMÜL VERİLİR BU KİŞİLERE
    Bİ GÜN ADAM GELDİ OLAY AYNEN İLLEDE ALCAM DEDİ
    ELEMAN YAVAŞ YAPIYO BAKTIM ÇEKİL KENARA BEN YAPCAM DEDİM
    O DA YERLERİ SÜPÜRDÜ TAM ETİ HAMBURGERİN İÇİNE ATACAKKEN YERE DÜŞTÜ
    NE YAPMAK GEREKİR YENİ KIYMA PİŞİRMEK ,,,
    AMA ÖYLE OLMADI VE O ETİ ADAM YEDİ ÜSTÜ Bİ SÜRÜ KIL VARDI
    BÜTÜN PERSONEL OLAY GÜLDÜ
    ADAM KILDI KAPALI TÜKANI AÇTIRIRSAN KILLI KIYMALI HAMBURGERİ YERSİN CANIMMM

OLAY HEYKEL MC DONALTS TA OLMUŞTUR (BURSADA)

VAY EFENDİM MC DONALTS TA HAMBURGER 10 DAKKA SATILMASSA ATILIR YENİSİ YAPILIR SATIŞA KONURMUŞ PATATES KIZARTMASI 7 DAKKADA 1 YENİ KIZARMIŞ İLE DEĞİŞTİRİLİRMİŞ

ÖLE YAPSAK FİRMA SAHİBİ BİZİ ZARAR ETTİRİYOZ DİE KESER

BEN 1 SAATLİK PATATES KIZARTMASININ SATILDIĞINI AYNI ŞEKİLDE HAMBURGERİN SAATLER SONRA SATILDIĞINI BİLİRİM
    (NOT SATILANLAR HER ZAMAN SICAKTIR;ALTTAN ISITMA VARDIR.)

NE YAPMALI ;

İLLEDE İSRAİL ORDUSUNA YARDIM EDEN HAMBURGER YİCEM DİYOSANIZ BENDEN TAVSİYELER;

PAPATES KIZARTMASI YİCEKSEN ÖZEL SİPARİŞ ET (TUZSUZ PATATES KIZARTMASI İSTEYİN) SATIŞTAKİ ÜRETİMDEN HEMEN SONRA TUZLANIR SİZE ÜRETİLMİŞ OLAN SATILAMAZ TUSSUZ İSTERSENİZ.

HAMBURGER VS YİCEKSEN ; İÇİNDEKİLERDEN BİRİNİ EKSİK OLARAK İSTE
    (HAMBURGERSE ; TUSSUZ HAMBURGER YADA HARDALSIZ OLSUN , SOĞANSIZ OLSUN) BİG MAG TA NELER VAR DİYE SOR 1 MALZEME EKSİK İSTE MESELA TUSSUZ OLSUN DE
    AMA ÖNCE SOR HAZIRDA VARMI DİYE SOR CEVAP EVET 1 SAATTİR BEKLEYEN HAMBURGER VAR DERSE BEN İSTİYORUM AMA TUSSUZ OLSUN DE

SANA ÖZEL İMAL EDİLMİŞ ÜRÜNÜ YERSİN AMA KILLIK YAPTIĞIN İÇİN ÖZÜL ÜRETİM YAPTIRDIĞIN İÇİN ; ET YERE DÜŞERSE KILLI ET YEMEN OLASI

BEN İLK İŞE GİRDİĞİMDE ÇOK YERDİM AMA SONRA TİKSİNDİM VE HEMEN YANDAKİ DÖNERCİYE TAKILMAYA BAŞLADIM ÖĞLE YEMEKLERİMDE
    MC DOMALT'S TAN ASLA YEMEM

MESELA COCA COLAYI TAM 11 MİSLİ KAR İLE SATARLAR.(COCA COLA KENDİ İMALATIDIR.)(SU / COLA ŞURUBU KARIŞIMI)
    DONDURMA 9 MİSLİ
    KAR KAZANÇ ÇIKTILARINI BİZZAT İNCELEMİŞTİM DÖKÜMANLARI BİZE GELİYORDU
    VS VS

1: PATATES TUSSUZ ÇIKAR FORMÜLA 189 KATI YAĞ İLA KIZARIR ÇIKTIKTAN SONRA KARABİBERLİ TUZ İLE TUZLANIR VE 2 ÇEKİÇ DARBESİ İLE TUZLANIR (PATATES TUSSUZ ÇIKIYO AMA EN SON DİKKAT EDİN 2 KERE TUZLANIR.) ÖNEMLİ NOT : KIZARTILAN YAĞ (İSMİ FORMÜLA 189 BELİRLİ ARALIKLARLA DEĞİŞTİRİLİR AMA DEĞİŞİM ZAHMETLİ VE ZOR OLDUĞUNDAN DOLAYI DEĞİŞİM HEP GECİKİR 4/5 GÜN AMA ÖNEMLİ DEĞİL MASRAF OLMASIN ESKİ YAĞINDA KANSEROJEN YAPMASI DA ÖNEMLİ DEĞİL NASI OLSA PATETESLER SÜPER ÇIKIYO.(YAĞIN RENGİ BERRAK DİBİ TEMİZ İSE YENİ DEĞİŞMİŞTİR.)

2: BEN ORADA MÜDÜR OLACAKTIM ANCAK SAHİBİ İLA KAVGA ETTİM KAVGA NEDENİ İSE PAZAR GÜNLERİ MÜŞTERİ AZ OLUYOR DİYE PATRON MÜŞTERİ AZ SA İŞ TE AZDIR DİYE YEMEĞİ EN AZ SEVİYEDE VERİYORDU ŞEF OLARAK İLK İTİRAZ EDENDE BENDİM .

3: COLA COCA COLANIN KOLİ İÇİNDEKİ ŞURUBU İLE GELİR VE NORMAL İÇME SUYU ARITILARAK GAZ İLE KARIŞTIRILIR VE MAKİNADAN ÇIKAR DİKKAT EDİN ORADA SATILAN COLA 2 LT KOLAYA DENKTİR.
    BASİT HESAPLA SUYU 2 LİTRE COLA ÜCRETİNE SATARSAN BU YAKLAŞIK 10 KATI ETMEZMİ.

4: BENDE İLK ELEMANKEN ÇOK SIKARLARDI BENİ HER GÜN TUVALET TEMİZLERDİM ELEMANKEN HERALDE SİZE ETİ YERE DÜŞÜRÜNCE TEKRAR KIZARTIN DEMEZLER BENDE ZATEN BUNLARI PALAZLANINCA YAPTIM HER YERDE OLDUĞU GİBİ

5: 1 AYLIK ELEMANKEN BEN MASALARIN OLDUĞU BÖLÜMDEN HİÇ ÇIKAMAZDIM SADECE MASA SİLERDİM 1 AYLIK ELEMANA İŞİN O... LUĞUNU HANGİ İŞYERİNDE GÖSTERİRLERKİ BEN 1,5 YIL KALDIM YAW MÜDÜRÜN 1 ALTI YANİ EN TEPENİN 1 ALTI İDİM. ÇIKTIĞIMDA BEN ELEMANI ORAYA ALIYORDUM ÇOK İŞ VARDI 1 AY 1 GÜNÜN SONUNDA İŞİ ALINAN ELEMANIN GELMEDİĞİ BİLE OLUYODU

BENİM SON SÖLEDİKLERİME UYUN GİDERSENİZ ÖZEL ÜRÜN İSTEYİN SİZİN İYİLİĞİNİZİ DÜŞÜNÜP BU MESAJI AÇTIM (ÖRN TUSSUZ HAMBURGER İSTEYİM VS.VS...)
    İYİLİK EDİYOM MİLLET BANLIYO CANINIZ SAOLSUN
    MESAJ SAYISIMI KONUMUZ YOKSA GERÇEKLERMİ BUNLARI 1000 MESAJLI BİRİ YASSA NOLCAK 1 MESAJLI YAZSA ÖNEMLİ OLAN OKUYUP BİLİNÇLENİP MANTIĞA GÖRE ALIŞ VERİŞ YAPMANIZ

BUDA MEK DOMALTSI İLGİLENDİREN FİYASKO ;
    PATRON MC DOMALT MÜFETTİŞİNE RÜŞFET FERİYODU ;
    BİZDE DENETLEME OLUYODU DENETLEMEYİ ZAFER MURGUL YAPARDI (DENETLEME SONUCU AAA ALIRSAN 1 MAAŞ İKRAMİYE VARDI AMA BİZ NEDENSE HEP AAB ALIRDIK KÖPEK GİBİ TEMİZLİK YAPAR İT GİBİ KOŞTURURDUK AMA HEP AAB ALIRDIK MEĞER PATRON ADAMIN AAA VERMESİNİ AMA DÜŞÜKTE ALIP UYARI ALMASINI ENGELLERMİŞ CANLI PARA VERDİĞİNİ KENDİM GÖRDÜM MÜDÜR ODAMIZDA VERDİ
    AYBAR VERDİ ZAFERE YAAAAAAAAAA
    BEN ÇELIŞTIM GÖRDÜKLERİMİ YAŞADIKLARIMI AYNEN YAZDIM İSTEYEN İNANIR İSTEYEN İNANMAZ HER KES İSTEDİĞİ ALACAĞI BİLGİYİ ALSIN İSTEDİĞİ GİBİ KULLANSIN KULAĞINIZA KÜPE OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirket1 -- 28 Temmuz 2006; 12:46:40 >

• http://www.mcdonalds.com.tr/mcdonalds/bunlari_biliyormusunuz.asp

ikinize de inanmıyorum...

ikiniz de çok abartmışsınız
  • sağol bizde kıllı yiyorduk desene allah razı olsun verdiğin taktikler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 27 Temmuz 2006; 16:52:50 >
  • cok temiz bir yer olmadıgı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

http://www.mcdonalds.com.tr/mcdonalds/bunlari_biliyormusunuz.asp

ikinize de inanmıyorum...

ikiniz de çok abartmışsınız

Kendi sitelerinde ne demelerini bekliyordun?
  • dışarda yemek yememeğe gayret gösterin hatta mümkünse ekmeğinizi bile kendiniz yapın.
  • arkadaş çalıştığı yerden kovuldu heralde şimdi karalama kampanyası başlatmış
  • Bi git işine. Hemen konuyu israil ordusuna getirdin. Seni fake
    Firmaları karalamayı bırakın.
  • bnm arkadaşta kentaki firet çikın da çalıştıydı. elemanın biri yukarda örümcek ağını temizlicem diye ızgaraya ayakkabısıyla basıp çıkmış. et yere düşmüş iki üfleyip yine kızartmaya dewam. e dedim olm carlasana bu ne diye. diyor ki ilk bi uyardım sanane dediler ast üst olayı var onlar benden rütbeliydi ses çıkartamıodum daha fazla. artık her görüşümüzde gel girelim diye geyik yapıyoruz. yani bu tip şeyler hakikaten çok işte görmediğimiz için yiyebiliyoruz zaten çoğu şeyi de.
  • Kıllı mı seversiniz kılsız mı?
  • Bizim burda mekdanıld yok burger king var ben ne zaman yesem adamlar taze taze yapıyorlar ve yaptıklarınıda görüyorum kötü olan taraf bağımlılık yapıyor
  • vay şerefsizler, bir de kıllı et yedirdik diye gülüyorlar demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bi git işine. Hemen konuyu israil ordusuna getirdin. Seni fake

fake dediğin senden önce üye olmuş
  • bir zamanlar ankarada sene 97 de kızılaydaki mcdonalts da çalışmıştım 3 ay kadar dayanabildim o tempoya ama o zamanlar gerçekten kaliteydi ama süper bir rağbet vardı kolejden çıkan zengin sıpaları öğlen bir dolduruyolardı abi zaten büyüknir dükkan gidenler bilir sıhıyeye giderken sağdaki eme orada satış ve kar çok iyi olduğu için çok temiz dikkatlilerdi 2000 li yıllarda soora mcdonalts ların %50 kapandı şimdi adamlar okadar kar edmiyor arkadaşın anlattığı gibi durumlar olabilir inanırım çünkü beni mecdonalts a alırlarken acayip sınav yapmışlardı oraya girince kenmi amerikada gibi hissederdim açıkcası ama siz yinede o tavsiyeleri dinleyin bence hiç bişey yemeyin oradan temiz bile olsa boşverin
  • Az kaldı kusuyodum Mc donalts a zaten karşı bi insanım Francise bedeli diye bize çok sağlam geçiriyolar(isim hakkı alma) o bedelle çok şahane bi tesis açarsın sadece isimlerini kullanmak için adamlara 250 000 $ ödeyen bi şekilde bi yerden çıkarmak zorunda zaten artık bu koladan mı olur başka bişiden mi bilemem.. Gitmeyin nolur ya şu iğrenç yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bi git işine. Hemen konuyu israil ordusuna getirdin. Seni fake

+1
  • Ben Carousel'in yanındaki McDonald'ta 1 ay çalıştım.Daha doğrusu 1 ay dayanabildim.

Konuyu açan arkadaş acayip abartmış.Aslında tam tersi acayip derecede temizlik yapıyorduk.Sürekli elimizi yıkıyorduk.Daha doğrusu müdürler bizi yıkamaya zorluyorlardı.Yere düşen eti veya başka bişeyi ıskarta denilen yere ayırıyorduk.Daha sonrada ıskartaları çöpe atıyorduk.Yani hijyen ve temizlik konusunda Çarşı Mcdonald's (o zamanki adı öyleydi şimdi ne bilmiyorum) acayip titiz.Benim çıkma sebebim insanın çok zorluyorlardı.Bi kere orda ne iş yaptığım belli değildi.A'dan Z'ye aklınıza gelebilecek her işi yapıyorduk.Gerek müdürler gerek yıldızlı amirler sürekli emir verip duruyorlardı.Askerliğinizi yaptıysanız eğer askerlikle aynı kefeye koyun.Öyle bi yerdi.Benimde canıma tak dedi 1 ay sonra çıktım..Ama dediğim gibi temizlik ve hijyen konusunda acayip titizlerdi..

• Mesaj Sayın: 0
    Senin Karalama Yaptığını düşünüyorum..
    Zamanında Ekmeğini yediğin yeri şimdi niye karaladığını anlamıyorum..
    Ben zaten yemem ordan da neyse
  • muaha birde kola için su kola şurubu karışımı demiş

mcdonalds da o verilen plastik bardaklardaki kolaların tadını ben hiçbir kolada alamıyorum o zaman buradan sesleniyorum herkes su kola şurubu karıştırarak yapsın şu kolaları lütfen

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.