Şimdi Ara

iTools Video Rehberler(Uygulama, Müzik/Video, Resim/Albüm Yönetimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba, beni biliyorsunuz artık :D bir efsane, bir iTools fanatiği vs.vs. :D

Merhaba, çakma ailemin fertleri. Bu konumu bilmeyen için rehber olması amacı ile açtım. İlk başta sadece uygulama yönetimi vardı ama şimdi müzik/video ve resim/albüm yönetimi video'larıda mevcut. Umarım hepinizin işine yarar.

[CENTER]

Windows için iTools'u buraya basarak indirin beyler orjinal siteden aldım linki :cool:
    Mac için iTools'u buraya basarak indirin beyler orjinal siteden aldım linki :cool:[/CENTER]

[B]JB'li Cihazlar için [U]orjinal[/U] AppSync .deb'leri[/B]
    [B]-[/B][COLOR="#FF8C00"][B]Linkler cydia.hackulo.us adresinden alınmıştır.[/B][/COLOR][B] Crack'li app'leri yüklemek için gereklidir.[/B]

AppSync 5.0+
    AppSync 4.0+
    AppSync 3.2
    AppSync 3.1

[COLOR="#008000"]Not[/COLOR][B][COLOR="#FF0000"]:[/COLOR][/B]Yakında .deb kurulumu ile ilgili video çekilecektir.

Crack'li App indirebileceğiniz siteler:

[B]AppTrackr(Tavsiye)[/B]
    [COLOR="#FF8C00"]Firefox[/COLOR] için [COLOR="#40E0D0"]iTunes[/COLOR]/[COLOR="#00FF00"]AppTrackr[/COLOR] eklentisi-iPhoneYardim.net

[B]AppCake[/B]

Ve işte videolarımız:

[COLOR="#FF0000"][B]iTools ile uygulama yönetimi(HD)[/B][/COLOR]

.:[B]Video açıklaması[/B]:.

Bu video'da sizlere cihazınıza nasıl uygulama yükleyebileceğinizi, silebileceğinizi, yedekleyebileceğinizi ve güncelleyebileceğinizi anlatıyorum.

[video=youtube_share;doZJHLuVBdg]http://youtu.be/doZJHLuVBdg[/video]

Uygulamaların bulunduğu klasörler;
    [COLOR="#40E0D0"][B]Window 7[/B][/COLOR]
    "C:\Users\User\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications"

[COLOR="#00FF00"][COLOR="#00FF00"]Windows XP[/COLOR][/COLOR]
    "C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Music\Mobile Applications"

[COLOR="#800080"][B]MacOS[/B][/COLOR]
    "/Music/iTunes/iTunes Media/Mobile Applications/" veya "/Music/iTunes/Mobile Applications/

Önemli noktalar:
    1-Mobile Applications klasörü içinde aynı uygulamanın birden fazla .ipa'sı bulunamaz. Farklı versiyon olsa bile.
    2-Library kategorisi altındaki Applications ile Cihaz adınızın altındaki Applications bölümü farklıdır. Library altındaki bilgisayarda bulunan, Cihaz adı altındaki iDevice'ınızda bulunan uygulamaları gösterir.
    3-Feriha gelecek sezonda galiba diziden ayrılacak başkası gelecek :(

[COLOR="#FF0000"][B]iTools ile müzik/video yönetimi(HD)[/B][/COLOR]

Bu video'da sizlere cihazınıza nasıl müzik/video/ringtone yükleyebileceğinizi, silebileceğinizi ve yedekleyebileceğinizi anlatıyorum.

[video=youtube;E31i5nQAIdY]http://www.youtube.com/watch?v=E31i5nQAIdY&feature=plcp[/video]

[COLOR="#FF0000"][B]iTools ile resim/albüm yönetimi(HD)[/B][/COLOR]

Bu video'da sizlere cihazınıza nasıl resim yükleyebileceğinizi, silebileceğinizi, yedekleyebileceğinizi ve nasıl albüm oluşturabileceğinizi anlatıyorum.

[video=youtube;QPeFYyhVwAs]http://www.youtube.com/watch?v=QPeFYyhVwAs&feature=plcp[/video]

Umarım işinize yarar. Hem artık hep yazmaktan kurtulurum :D

Eklenmesini istediğiniz eğitim video'ları olursa, takıldığınız bir yer olursa ve eğitim video'su çekilebilecek biryer ise bana özelden ulaşabilirsiniz.

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRSENİZE YORUMLARLA OLOOOOM![/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Video'ları YouTube üzerinden izleme ve destek vermek için;[/B]
    By McK - YouTube[/CENTER]

Konuyla alakasız;

Kendi yedekleme yöntemim(Gelin sizi bile yedeklerim o derece :D)

Öncelikle iTunes ile yedek alıyorsun. Daha sonra Cihaz'ın ayarlarından iCloud girip oradan rehber ve notlar gibi küçük boyutlu şeylerin yedeklemesini açıyorsun. Ardından iTools ile uygulama, müzik, resim ve video gibi yedek alabilinen herşeyi yedekliyorsun. Ardından Cydia'dan BackToDeb kuruyorsun ve Tweak ve source'ları yedekliyorsun. Daha sonra restore çekiyorsun ve şu sıra ile yedekleri yüklüyorsun. iTunes>iCloud>JB yapıyorsun>iTools>BackToDeb.

Bitti.

[SIZE=2][COLOR="#FF0000"][B]Konuyu başka sitelerde paylaşmak isteğenler lütfen özel mesaj atsın özel mesaj atmadan lütfen konuyu Alıntı yapmasınlar. Eğer ben izin verirsem konuyu Alıntı yapabilirler. Lütfen "Emeğe Saygı"!
    [/B][/COLOR][/SIZE]
    [SIZE=1][RIGHT]Edit By lambda[/RIGHT][/SIZE]

Konunun orjinali için ve bana ulaşmak için bu yazıya tıklayabilirsiniz.

Konu tamamen bana aittir alıntı değildir(Yukardaki konunun orjinali linkindeki lambda benim isterseniz mesaj atarak teyit edebilirsiniz)

Edit: Site galiba HTML destekli o yüzden resimler video'lar gözükmedi. Orjinali için yukarıdaki linke tıklayınız.

Edit: Orjinal konuya ulaşmak için QRCode okuyucularınıza aşağıdaki QRCode'u okutabilirsiniz.

Edit: Forum bozuk :S Resimleri bile algılamıyor image butonuna bastım koydum algılamadı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameR96 -- 31 Temmuz 2012; 15:50:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.