Şimdi Ara

İtopya 1 yaşında indirimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlara baktım çoğu ürün piyasanın en iyi fiyatına satılıyor.
    İnsanın yeni pc toplayası gelir...
    Hemen siteyi kapattım yoksa elimden bi kaza çıkacak
  • https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1050-ti-d5-4gb-gddr5-128bit-dx12-ekran-karti/

Bende bunu aldım..

Monitör de alcaktım ama aradığım özellik ve fiyatta bulamadım :)

Diğer bileşenlere bakmıyorum çünkü bu hafta aldım hepsini 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benq XL2411 dibin dibi resmen halen 49 tane stokta olması ilginç
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    144 hz bir monitor arıyorum. Sizce iyi midir bu hocam ?
  • jeormormont kullanıcısına yanıt
    fiyatına göre çok iyi
  • Ben mi yanlış bakıyorum fiyatlar mı arttı? Hala indirim var yazıyor ama? Misal bahsi geçen 300s mouse zaten bir çok yerde 80 TL civarı. Ss mouse çok iyi fiyat denmiş o da 199 TL civarı zaten.

• Corsair k70i dayanamadim aldim. Aldiktan sonra sitede bende fiyati artti gozukuyor. Sizde de 549 lira felan mi ? Ben 350ye aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyatları yazında biz de görelim. Mesele steelseries sensei 310 199 tl nerede ?
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bende aldım. ama fiyat yine aynı. Döviz yükseliyor bu fiyatları mumla arayacağız diye düşünüp aldım yoksa almayacaktım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: requiemm

Bende aldım. ama fiyat yine aynı. Döviz yükseliyor bu fiyatları mumla arayacağız diye düşünüp aldım yoksa almayacaktım :)

Heryerde 560 burda 350. Hemde sifir.

Birde 10 liralik klavye ile bf1 keyfi alamiyordum. Neyse hayirlisi olsun. Bende 550 gozukuyor

https://www.itopya.com/steelseries-sensei-310-siyah-gaming-mouse/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 23 Mart 2018; 7:0:34 >
  • Kaçırılmayacak fiyat üstad
  • Pc ve ps4te kullanılacak f/p kulaklık var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Ben de K70 siparişi verdim. Şimdiye kadar hep membran klavye kullanmış biri olarak piyasa fiyatına göre ne kadar uygun olursa olsun bir klavyeye 350 TL vermek bana biraz vicdan yaptırmadı değil. Şu an Trust GXT 280 kullanıyorum. Esasen memnunum da. 3 renk aydınlatma seçeneği, multimedya tuşlarıyla her işimi görüyor ama mekanik klavye deneyimini de merak ediyordum. K70'in şu anki kullandığım klavyenin üstüne ne koyacağı hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. Bir anlık gaza gelip aldım diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Ben de K70 siparişi verdim. Şimdiye kadar hep membran klavye kullanmış biri olarak piyasa fiyatına göre ne kadar uygun olursa olsun bir klavyeye 350 TL vermek bana biraz vicdan yaptırmadı değil. Şu an Trust GXT 280 kullanıyorum. Esasen memnunum da. 3 renk aydınlatma seçeneği, multimedya tuşlarıyla her işimi görüyor ama mekanik klavye deneyimini de merak ediyordum. K70'in şu anki kullandığım klavyenin üstüne ne koyacağı hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. Bir anlık gaza gelip aldım diyebilirim.

Bende dedigim gibi 10 liralik klavye var. Ben illa ki farki hissedicem.

• Wireleesli kulaklik varmi buyuk boylardan?

• chest_mike kullanıcısına yanıt
    Valla benimki fan sesi yapmaya başladı zor tutuyorum kendimi ama sadece ses içinde 350 veremem 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • film video izlemek için kulaklık tavsiye edebilirmisiniz.100-200 arası

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Gxt 280, sonrasında Apex 100 kullandıktan sonra ben de K70 modeline geçtim. Mekanik klavye kullanmak gerek konfor, gerek ses, gerek hissiyat açısından gerçekten çok fark ettiriyor, bir süre sonra membran klavye kullanmak istemiyorsunuz, yani bana etkileri böyle oldu en azından, ben çok sevdim K70'i

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.