Şimdi Ara

İtopya 1 yaşında indirimleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sitede bakım var sanırım. Ben girmeye çalıştığımda site açılmıyor.
  • Yine çökmüş site :)
  • siparişleri alıp kaçtılar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyksPhilae

Aga bee bilgisayar toplamaya kasayla başladık hadi bakalım

O zaman sırada sağlam indirimli ekran kartı işlemci ve anakart kalıyor diğerlerini halletmek basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

siparişleri alıp kaçtılar :D

o zaman sahipleri Paraguay ya da Kolombiya dan çıkar

Gaming bank PC bank tekno bank vb mağdurları olarak çıkarız biz de tvlere

• indirim halen devam etmekte neden biten sıcak fırsatlarda ilginç :)
  • https://www.itopya.com/sentor-8700-intel-i7-8700k-msi-1080-gaming-x-8g-8gb-ddr4-1tb-disk-120gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Dostlar bu ürüne ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

https://www.itopya.com/sentor-8700-intel-i7-8700k-msi-1080-gaming-x-8g-8gb-ddr4-1tb-disk-120gb-ssd-gaming-bilgisayar/

+8 gb aynı ramden eklenip go

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Rica ederim, iyi günlerde kullanın, ürün gelince siz de düşüncelerinizi yazarsınız artık

Klavyeyi az önce teslim aldım. Maalesef daha önce açılmış, muhtemelen iade edilen bir ürün yollamışlar. İlk İtopya alışverişim hüsran oldu. Aradım çıkan müşteri temsilcisi biz kesinlikle kapalı kutu yolluyoruz, kargoda açılmış olabilir dedi ki dış kutusunda herhangi bir hasar yok. Yani tutumlarını da hiç beğenmedim. Yani biz kapalı kutu yolladık siz açmışsınız imasında bulundu. Geri yollayacağım artık iade mi alırlar kapalı kutu ürün mü yollarlar bilemiyorum. İtopya'dan ilk ve son alışverişim oldu.

• momenty kullanıcısına yanıt
    Thermaltake Tt Esports Shock Profesyonel Siyah Gaming Kulaklık bunu aldım.
  • Sipariş verdikten 1 saat sonra iptal ettiğim siparişimi gönderdiler. Arayıp teyit almalarına rağmen bunu yaptılar. Anlaşılan indirim yaptıkları için yetişemiyorlar hiçbir şeye.
    Müşteri hizmetlerine 1 saat sonunda ulaşabildim. Israrla işlemcinin kutusunu açıp açmadığımı soruyordu , açmış olsam iade almayacak anlaşılan. İade sıkıntılı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 28 Mart 2018; 11:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Rica ederim, iyi günlerde kullanın, ürün gelince siz de düşüncelerinizi yazarsınız artık

Klavyeyi az önce teslim aldım. Maalesef daha önce açılmış, muhtemelen iade edilen bir ürün yollamışlar. İlk İtopya alışverişim hüsran oldu. Aradım çıkan müşteri temsilcisi biz kesinlikle kapalı kutu yolluyoruz, kargoda açılmış olabilir dedi ki dış kutusunda herhangi bir hasar yok. Yani tutumlarını da hiç beğenmedim. Yani biz kapalı kutu yolladık siz açmışsınız imasında bulundu. Geri yollayacağım artık iade mi alırlar kapalı kutu ürün mü yollarlar bilemiyorum. İtopya'dan ilk ve son alışverişim oldu.

Klavyeyi kapalı kutu olanı ile değiştirdiler. Herhangi bir güçlük çıkarmadılar. Telefona bakan kişi ne dediğini bilen biri olsaydı bu kadar kasmamış olacaktım. Tek problem; faturayı yollamıştım yenisi ile göndermemişler şimdi onun için aramam gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Bunların müşteri hizmetlerini ben de hiç beğenmedim. Telefon açar açmaz, şu nolu siparişinizi iptal ediyoruz der mi insan? Önce bir sebebini belirt, özür dile. Yok. Ardından iade ettik dedikleri ücreti meğersem iade etmemişler, 1 hafta geçti karta gelen giden yok, aradım öyle iade geldi. Buradan kolay kolay alışveriş yapmam daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

https://www.itopya.com/sentor-8700-intel-i7-8700k-msi-1080-gaming-x-8g-8gb-ddr4-1tb-disk-120gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Bunun fiyat harbiden iyiymiş.
  • Kendilerinden 3-5 ürün topladık... kafayı yemek üzereyiz. 2018032518594416 no lu siparişi verdik.

Anakart sıkıntılı çıktı -msi b350m mortar- gidip başvurduk (1 hafta sürdü onlara ulaşmamız, hiç bir maile, aramaya cevap vermiyorlar) ürünü gönderin bizde servise gönderelim dediler. Ki dedik ki, bios updatesini yapın edin. Dokunmamışlar dahi, ki sitelerinde yazıyor sipariş notuna yazın yaparız ederiz diye. Adamlarla 102 defa telefon aramamız var 3 üne falan çıktılar.

20 iş gününden bahsettiler 24 gün oldu. Arıyoruz açmıyorlar, ben kuzenime rezil oldum.

Bu heriflerden kesinlikle alış veriş yapmayın. Kesinlikle müşteri ile iletişim kanalları kapalı ve ukaşsanız dahi sıkıntılı. 3-5 fazla verip başka bir yerden almayı yeğlerdik.

Daha önce böyle bir rezalet yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.