Şimdi Ara

İtopya 1 yaşında indirimleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar gercekten iyiymis birseyler almamak icin zor tutuyorum kendimi
  • Dostlar bu monitör sizce nasıl laptop u bağlayıp kullanmayı düşünüyorum.
    https://www.itopya.com/aoc-236-e2475pwj-d-sub-dvi-hdmi-1ms-60hz-led-monitor/
  • ya gece gece nerden gördüm bunu kredi kartından az harcadım bu ay diye sevinirken yapılırmı lan bu bana
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    hocam bu normal bir monitör tek farkı 1ms. Eğer film falan izlemeyi düşünüyosan ips bak derim renk konusunda daha canlıdır. Fiyat olarak da pek indirimi yok bu fiyata böyle 50 tane monitör bulabilirsin.
  • killer83 K kullanıcısına yanıt
    arctis 7 alabilirsin 599 liraya düşmüş o da. biraz daha iyi performansı
  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    hepsiburada ara ara bayağı indirime sokuyor o monitörü. ben geçen ay 1340 liraya mı ne denk getirip almıştım
  • Tamda alacaktım sen böyle yazınca gene kafam karıştı monitörsüz kaldık gene iyimi
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Aga bee bilgisayar toplamaya kasayla başladık hadi bakalım
  • 22-23 inc civari uygun monitor var mi? Ps4 ile kullanilacak hdmi li olmali
  • 3000-3750 arası limitim var. Oyun için kasa toplamak istiyorum. Siz olsanız hangi ürünleri alırdınız? Benim gibi anlamayan arkadaşlara da yol haritası olur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

xl2411 yada asus vg248qe alacaktım vatana gittim canlı gördüm. benq'nun renkleri acayip soluk kalıyor. sanırım cs için falan daha ideal ama 7/24 oyun oynamıyorum ki deyip asus'u tercih ettim çok memnunum. ki 1350 saat cs'm vardır ona rağmen seçmedim :)

gidin görün bence ama dediğim gibi asus'tan memnunum benq'yu kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.

not: hepsiburadadan chippara indirimi ile 1080TL'ye almıştım.

sağolun hocam dediğiniz gibi bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

3000-3750 arası limitim var. Oyun için kasa toplamak istiyorum. Siz olsanız hangi ürünleri alırdınız? Benim gibi anlamayan arkadaşlara da yol haritası olur belki.

Amd mi intel mi dusunuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

3000-3750 arası limitim var. Oyun için kasa toplamak istiyorum. Siz olsanız hangi ürünleri alırdınız? Benim gibi anlamayan arkadaşlara da yol haritası olur belki.

Hocam inanın hiç anlamam hangisi oyunda başımı ağrıtmaz ise o desem :)
  • quote:

quote:

quote:

Monitor lazim mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Monitor lazim mi

Hayır monitörüm var sadece kasa toplamam lazım.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bana monitör lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

hepsiburada ara ara bayağı indirime sokuyor o monitörü. ben geçen ay 1340 liraya mı ne denk getirip almıştım

curved 1ms 144hz olan modeli doğru mu hocam?
  • gerçekten efsane indirimler var özellikle k70 çok çok uygun mekanik klavye arayanlar kaçırmasın çok kalitelidir şuan logitech g413 kullanmasam direk alırdım. bunun dışında mağaza güvenli güvensiz yorumlarına istinaden geçen mağazalarına gittim baya kaliteli mağazaları var içerisi full gamin ekipman dolu çıkmak istemezsiniz ayrıca hemen hemen tüm ürünlerin deneme versiyonları var klavye, mouse, monitörler falan güvenilir yerdir. sıkıntı yok yani
  • Corsair harpoon 99tl ye alınır değil mi?
  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    aynen 24inç olanı 1350 liraya, 27inç olanı da 1700 liraya falan düşmüştü geçen ay. sonrasında bir kere daha düşürdüler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.