Al Satcılar Ucuza Toplayıp Üstüne 1,2K Ekleyip Satıyorlar Oemleri Bu Millete Müstahak,İsterse 20K Kitlesin Yine Satılır |
İTOPYA FİYAT ARTIŞI (3. sayfa)
-
-
Hocam devletin yapması gereken firmaya yönelik özeline bir şey yapmasını kastetmedim ben zaten. Sadece itopyaya özel bir durum söylemedim yani tüm genel durum için bunu söylüyorum. Bu şimdi monitörde böyle denk geldi. Mesela dün amazon akşam 7750'ye çekti fiyatı ben aldım ürünü. Ürün hiçbir firmada yok derken 1 saat içerisinde hepsiburadada ve sinerji tekrardan göründü 200 TL daha ucuza. şimdi noldu ben boşu boşuna 200 TL fazladan fiyat verdim. Ha amazon olduğu için 100 tl hediye çeki olduğu için onu amorte ederim. Ama bu 1 değil 2 değil. Devlet napar öyle bir politika izler ki insanlar bir ürüne 200-300 fazla verdiğinde "tüh ya kaçırdık" diyip gülümser geçer. Ama bu şuan teknoloji sektöründen tut gıda sektörüne kadar hepsi için böyle.
Yapmıyor mu baskı. Diyor ki kira artışlarına hapis vezası vs. şimdi ben dün itopyayı şikayet ettim hem de fotoğrafları ve kanıtları ile. Eminim ki ordan da bir sonuç çıkmayacak. Ama dediğin gibi işin özü forum gibi yerlerde insanları uyarmak. Tabi uyardım ama yine 200 fazlaya gitti. Ağlamama zaten gerek yok veremeyecek durumum da yok ama bu insanlar hakkaniyet ve hukuk arıyor.
-
Bu tip olaylar üç yıldır var.
İnsanlar Memnuniyetlerini sandığa yansıttılar. Alan razı veren razı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
itopya artık bitti sinerji var artık
-
Vatandaşın cebinden çıkarn ve mağdur edilmesi açısından aynı şey benim kanımca herkesin düşüncesi kendine. Benim açımdan da sizin düşünceniz basit ve çocukça istediğiniz gibi düşünebilirsiniz çok da umursamıyorum. Dediğim gibi herkesin düşüncesi kendine. Bugün itopya yarın başkası. Sizinle konuşacak başka bir cümlem yok uzatmazsanız da sevinirim.
-
Kardeş komünizmi veya bir başka kavramı senden öğrenecek değilim. Uzatma dediğim halde uzatıyorsun.
-
Sakat mısın birader? Adam pahalıya satıyorsa almazsın o da fiyatını düşürmek zorunda kalır olur biter ne tatava yaptın aq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu tarz fiyat oynaklıkları doların sürekli dalgalandığı bir ekonomide çok normal. Mağaza önceki stoğunu belki 6 ay önce almıştı. Aynı maliyet ile stok alması nerdeyse imkansız. Resmi dolar kuruna da bakmayın 1,5 TL makas var şu an neredeyse. Dövize ulaşmak çok zorlaştı.
-
adamların malı ister kirayı 5000 den 15000 çekerler adamların arabası ister 1 milyon satar ister 1.5 milyona satar muhteşem zeka muhteşem mantık
-
mallesef dolar kuru artınca herşey tavan yapıyo örn dolar 27 den 12 düşsün o 4500 bile olur
-
maaşlara da dolar kuru üzerinden zamlandırsalar ne güzel olur
-
öyle mi knk dünyadakiler 7,888 milyar insan seni dinleyecek mi knk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X