Hocam ben olayı şöyle anladım. Haftasonu fiyatı artırmalarının sebebi netten değil elden satış yapmaları. Yani haftasonu ne kadar fazla insanlardan para alabilirsek o kadar iyi mantığı. Bunun başka bir açıklaması yok. Aranan bir monitör olduğu için de istedikleri gibi oynuyorlar. Fiyatlar elbette değişir ama kabul edilebilir düzeyde olması gerekli. Evet alternatif olarak VG27AQ modeli dediğiniz gibi az biraz enerji tüketimi ve 2022 üretim yılı olmasından öte bir fark yok. Gaming.gen.tr sordum herhangi bir ölü piksel ışık süzmesi vs. gibi durumda iade oluyor mu diye onlardan cevap bekliyorum şuan. |
İTOPYA FİYAT ARTIŞI (2. sayfa)
-
-
adamların interneti
ister 100 lira yapar ister 10 bin lira
-
3800 tl almıştım zamlar uçuyor
-
2-3 sene önce asusun böyle bir monitörü 3000 liradan ucuzdu
-
amazonASUS TUF Gaming VG27AQ 27 HDR Gaming 2K IPS Freesync Ve G-Sync Uyumlu 2560X1440 1MS(Mprt) 165Hz Dp HDMI MM Vesa 3 Yıl ELMB Sync, Pivot Monitörhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VTPKCLS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Amazon 8000 den 7750'ye çekti satıcısı kendisi. Stokta 3 kaldı almak isteyen olursa. Sinerjide bitti stok gündüz. Amazonda bitince en uygun 10k civarında şuan fiyat
-
demek ki iyi hazırlamaya çalışıyorlar. hemen iptal et..
-
iyi ki almamışsınız o ürün o fiyat etmez 360hz satış politikası
-
bunlar daha iyi günleriniz...
-
Bütçen varsa alıp geçeceksin, acelesi yoksa bekletirsin biraz ürünü eğer indirim gelirse alırsın tekrar eldekini de yollarsın artık...
Kaç aydır fiyat uçuşları yüzünden alışverişi ertelemiyorum
Kartlar patlıyor ama aldığım yanıma kâr kalıyor.
Daha bugün pc için parça yaptırayım dedim adam malzemeye %60 zam geldi, zam yapmam lazım dedi ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir hale geldik ki. İhtiyacım var müsait olduğumda alayım mantığından çıkıp bir an önce zorlayıp alayım da ileride pahalıdan almayayım modundayız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poten_za -- 30 Mayıs 2023; 8:19:4 > -
Razer kampanyasında da öyle oldu. Bir gün 600 yazdılar mausu. Ertesi gün 900 oldu. Tekrar 700 yaptılar sonra 1.300 oldu. Sonra tekrar 899 yaptılar. Klavyelerde böyle oldu. Bu ne diye sordum, razer öyle yapıyor dediler.
Erdoğan vergisiz telefon-bilgisayar müjdesi vermişti o karar ne zaman uygulanır bilen var mı
Vala bu iş artık özellikle esnafın çakallığına kaldı. Oldum olası sevmem hiç de acımadım zaten çoğuna. İlla ki hepsi aynı değildir. Ama çoğu aynı kafada.
-
Şaşırdık mı
-
Seçim öncesi vatanda satılan 17klık laptop, gece 11 de 23 bine satılmaya başlandı.
Aynı şekilde Amazon’da satılan 1500 tllik ssd gece 2100 tl fırladı.
Adamları suçlamak istiyorsanız suçlayın alacağınız ürünü “sonra alırım” kafasıyla ertelediyseniz bu sizin suçunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Komunizmle alakası yok olayın. O bambaşka bir konu. Serbest piyasa demek istediğin fiyata istediğini yazıp ona satarım demek değil. Ekonomik ve bilimsel tanımı bu şekilde değil. İstediği fiyata satar demek; herhangi bir kanun ile önüne geçilemediği için piyasanın yükselmesi ve insanların karşıda mağdur edilmesidir. Sen ürünü aldın 1000 TL. Sonrai gün oldu 500 TL. O zaman yapacak bişey yok diyip şikayet edip bekleyelim. Alıcının aldatılmaması da kanunlarla sabit. Tüketiciyi aldatmaya yönelik cezai işlem bir bedel ödetmedir. Tıpkı yeni yapılan niğde otobanında Biskremi 60 TL'ye sattıkları ve karşılığında 1.25 milyon ceza ödemek zorunda oldukları gibi. İkinci el parça satışı kısmında neden fiyata itiraz ediliyor? Bakma konuya alma bitti gitti. Ama öyle olmuyor.
Ev alabiliyor musunuz mesela? Araba alabiliyor musunuz? Market alışverişinde alacağınız zeytinyağının fiyatını teker teker araştırmıyor musunuz? Hayır yapmıyorum deseniz de inanmam. Tüm bunları bilip yoktan saymak asıl çocukda davranış. Bu ülkede herkesin hakkı var. Sözde adalet ve hukuk var ve "adamın malı istediği fiyata satar" şeklinde bir piyasa şekli de yok.
Ölü piksel olayının arkasında karar varsa Amazon neden sorgusuz sualsiz ürünü geri alıyor? Yasalar kanunlar sadece satıcılar için değil tüketiciler için de mevcut. Nerde ne yasası olduğunu da gayet iyi biliyorum belirtmenize de gerek yok.
-
Yerel seçimlerden 1-2 ay önce uygulamaya koyarsa öpün başınıza koyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X