Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha erken biliyorum ama bu ders seçme olayının tam tarih ve saati belli olmuyormuş galiba. Seneye güzden sonra saat başı siteye girmem gerekecek sanırım. Bu konuda bir öneriniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha erken biliyorum ama bu ders seçme olayının tam tarih ve saati belli olmuyormuş galiba. Seneye güzden sonra saat başı siteye girmem gerekecek sanırım. Bu konuda bir öneriniz var mı acaba?

Hayır, tam tarih ve saati bellidir. Önce irregular olarak başlayacaklar, sonra 4,3,2,1. sınıflar dersleri seçer. Hepsinin saati bellidir, ve ders seçimi 1 saatte olup bitmez, ama ilk anda giremezseniz tercih ettiğiniz programda kontenjan bulamayabilirsiniz. O yüzden alternatif program hazırlamakta fayda var. Ben mesela şuan yaz okulunda istediğim dersleri alamadım.

• ne girdik be aslşfkasşfkaslfas
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Ekonomi yok mu hiç çok yalnızım
    Bu arada yurt için bölüme ayrılan kontenjana ve sıralamaya bakılıyormuş zaten bölüm 40 kişi çoğu İstanbul'dan gelir ben şehir dışından geliyorum bölüme de ilk sıralarda girdim galiba. Kesin yurt çıkar diyebilir miyiz?

"Kesin" hiçbir zaman denmez. Ne olacağı belli olmaz çünkü. Zaten bu, İTÜ tarafından yapılmış resmî bir açıklamada yer alan bir bilgi değil. Yani İTÜ'nün yurt yerleştirmelerinde tam olarak nelere baktığı, neye göre yerleştirdiği resmî olarak açıklanmıyor. Sadece şimdiye dek olan gözlemlere dayanarak bölüme ön sıralardan girenlere istedikleri yurdun asil listeden çıktığını söyleyebiliyoruz. Bu açıdan bakacak olursak, senin yurt şansının yüksek olduğunu söyleyebilirim.

Ama asla "Kesin yurt çıkar sana, merak etme, rahat ol" falan demem.

Peki hocam sağ olun cevap için.

• Hosgeldiniz gencler

Daha dun buraya yaziyor gibiydim 3 sene nasil gecmis lan saka maka
  • Burlero kullanıcısına yanıt
    hazırlık okuyan adam hiç dereceye giremeyecek o zaman???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZihgirKIRAN

Reserved. Tutunca yazarım.

İTÜ ELO-HAB
  • Hocam niye öyle dediniz ki şimdi?
    Hadi ya. Liseden sonra çok korkutucu geliyor bu ders seçme işleri. Hele ki çap yapma planlarım varken sırf hızlı davranamadım diye uyuz bir hocaya denk gelip ortalama konusunda iyice sıkıntıya düşerim düşüncesi baya korkutucu.
  • quote:

Hadi ya. Liseden sonra çok korkutucu geliyor bu ders seçme işleri. Hele ki çap yapma planlarım varken sırf hızlı davranamadım diye uyuz bir hocaya denk gelip ortalama konusunda iyice sıkıntıya düşerim düşüncesi baya korkutucu.

Daha bunu dert etmeye vaktiniz var, şimdilik düşünmeniz gereken bir konu değil.
    Sen öyle diyorsan
  • İTÜ Makinaaaa beni de yazarsanız sevincime sevinç katarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahtalı Nietzsche -- 24 Temmuz 2014; 14:24:18 >
  • quote:

İlk sene (eğer irregular olmayacaksan) dersleri otomasyon atıyor.Zaten ondan sonra da 1. sınıf olduğun dönemde kalan az sayıda ders içinden seçim yapıyorsun.Problem edilecek bir şey değil şimdilik.
  • Şu hazırlıktak çok korkuyorum ya çıkmış sorulara baktımda hiçbir kelimeyi anlayamıyorum d kuru yolu gözüktü
  • Kimya mühendisliğine yerleştim. Herkese hayırlı olsun. Ekle beni de
  • Metalurji ve Malzeme ingilizce
    edit:Bu arada Dota 2 ve basketbol oynamayı seven ve fenerbahçeli kişiler varsa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLAKE- -- 24 Temmuz 2014; 15:54:02 >
  • Makine ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Şu hazırlıktak çok korkuyorum ya çıkmış sorulara baktımda hiçbir kelimeyi anlayamıyorum d kuru yolu gözüktü

Hocam nerden buldunuz soruları?
    ben tek kişilik odada kalmak istiyorum tek kişilik oda piyasası nedir en pahalıdan en ucuza
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.