Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marveluis

İlk sene hazırlık okuyacağım.Kur belirleme sınavında son kur yani D olursam ne gibi eksileri olur ? Ve ya şimdi bi gramer kitabı alıp daha iyi bi kura düşmek için çalışmalı mıyım ?

Herhangi bir eksiği olmaz hatta fazlası olur direkt en temelden başlarsın üst kurlarda ise bazı şeyleri senin zaten bildiğin farzedilir ve anlatılmaz. D kurunun haftalık ders saati diğer kurlara göre biraz daha fazla olur onun dışında a ve b kurları gibi bir dönem sonunda hazırlığı bitirme şansın olmaz. Bu sınavdaki amaç seviyene uygun bir kura yerleşmen. Seviyenin üzerinde bir kura yerleşmen sana yararı olmadığı gibi zararı da olabilir dersi anlaman açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylüldeki proficiency sınavını yaklaşık kaç kişi geçiyor
  • Kayıt olduğumuz gün yurtların içini gezebilir miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozık

Kayıt olduğumuz gün yurtların içini gezebilir miyiz acaba?

Eylülün ilk haftası yurtlarda temizlik, tadilat, bakım olacak ve bu nedenle yurtlar 31 Ağustos - 6 Eylül arasında kapalı olacak. Hatta yurtta kalmakta olan ve staj vb. nedeniyle eylülün ilk haftası da işi olan öğrencileri de yurttan çıkarabiliyorlar. (Benim de eylülün ilk 1-2 günü İstanbul'da olmam lazım; ama topluca yurt müdürlüğüne veya Yurtlar ve Burslar Ofisine gidip, talebimizi bildireceğiz artık. İdare etsinler bizi biraz. :) Neyse...) Bu nedenle, gezmek için yurda alınacağını pek sanmıyorum. Ama vaktin olursa bir şansını dene. "Vaktin olursa" diyorum; çünkü yurtlar, okul kaydının olduğu SDKM'nin yakınında değil. Özellikle de Vadi ve Ali İhsan Aldoğan yurtları kampüsün uzak noktalarında yer alıyor.

Gerçi gezilecek çok şey de yok. Odaların fotoğraflarınıhttp://yurtburs.itu.edu.tr/yurt/yurtlarimiz sayfasında yer alan tanıtım broşüründe görebilirsin.

• Hazırlık okurken vadi yurdunda kalsak ulaşım problemi olur mu?
  • İTÜ Web sitesinde "Sisteme giriş" e nasıl giriliyordu. 3 hafta önce girmiştim ama şimdi unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Hazırlık okurken vadi yurdunda kalsak ulaşım problemi olur mu?

Olmaz. Metro ve biraz yürüme ile 45 dakikada varırsın ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapikoyli

İTÜ Web sitesinde "Sisteme giriş" e nasıl giriliyordu. 3 hafta önce girmiştim ama şimdi unuttum.

www.sis.itu.edu.tr sayfasının sol üstündeki "Sisteme Giriş" kısmını mı diyorsun?
  • Evet. TC ilemi giriliyordu veya öğrenci no ile mi. Öğrenci noyu nereden buluyorduk... 3 hafta önce girmiştim ve maillere bakmıştım ama şimdi nedense hatırlamıyorum.
  • quote:

Evet. TC ilemi giriliyordu veya öğrenci no ile mi. Öğrenci noyu nereden buluyorduk... 3 hafta önce girmiştim ve maillere bakmıştım ama şimdi nedense hatırlamıyorum.

Sen 2014 girişli misin? Oraya girmek için İTÜ BİDB kullanıcı adı ve şifresi, sonrasında da SIS için PIN kodu gerekiyor. O İTÜ BİDB kullanıcı adı ve şifresini de okul kaydında veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oya1907

eylüldeki proficiency sınavını yaklaşık kaç kişi geçiyor

Sayı olarak bilmiyorum; ama ocak, haziran ve temmuz oturumlarındaki kadar çok olmuyor.
  • 2014 girişli. Ama ben 3 hafta önce girip maillerime baktım. Ama nasıl girdim hatırlamıyorum. Maillerime baktım. Kayıt tarihleri ve Hazırlık sınav tarihlerine baktım. Rektörden hoşgeldin mesajlarını okudum falan filan...
  • quote:

2014 girişli. Ama ben 3 hafta önce girip maillerime baktım. Ama nasıl girdim hatırlamıyorum. Maillerime baktım. Kayıt tarihleri ve Hazırlık sınav tarihlerine baktım. Rektörden hoşgeldin mesajlarını okudum falan filan...

PIN kodunun sorulduğu sayfadan evvel, İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından verilen kullanıcı adı ve şifresini girdiğin, "İTÜ Giriş" başlıklı sayfa var. Bunu da okul kaydında veriyorlar.

O dediğin şeylerin olduğu sayfa:www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit201510/

Burası da T.C. kimlik numarası istiyor sadece. Sen bu sayfayı arıyordun sanırım.

Zaten hazırlık sınıfına kalacaksanız o "Sisteme Giriş" kısmı ile bir işiniz yok. Lisans, yüksek lisans, önlisans öğrencileri; araştırma görevlileri, asistanlar ve öğretim görevlileri için orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 17 Ağustos 2014; 18:32:51 >

• Haklısın. "Öğrenci daire başkanlığından Mektup" kısmında öğrenci no ve şifre veriyor ama bu sadece "Kayıttan sonra giriş sağladığını" diyor.
  • ben bu dönem bölüme başlıcam galiba dersler 8 eylül de başlıyo, şuan çalışıyorum 1 ekime kadar işe gitmem gerek yani ilk 3 hafta okula gelmeme gibi bi şansım varmı ? ne gibi problemler olur ? ya da bu konuda her hangi bir önerisi olan varmı ? bu arada bölümüm kimya müh.
  • cevaplarda varsa da bulamadım birisi aydınlatırsa bil101 muafiyet sınavı hakkında bilgi verebilir mi kaç puan üzerinden kaç yapmak gerekiyor kaç soru vs.
  • Yurt ön kayıt yapmayı unutmayın
    http://www.yurtkayit.itu.edu.tr/
  • Arkadaşlar merhaba,

Kız kardeşim bu sene İtu Taşkışla Kampusu'nde okula baslayacak ve ilk yıl yurtlarda kalmasına karar verdik. Gumussuyu Erkek (Karma) ve Kız Yurtlarını ilk 2 sıraya yazacagız.

Ancak bu yurtlara talep fazla oldugundan ilk yıl buyuk ihtimalle cıkmıyormus. Bu durumda sonraki sıralara Ayazaga'dan yurtlar yazmak gerekiyor. Taşkışla veya Gmşsuyu Kampslerine ulasım en kolay olacak şekilde hangi yurtları tavsiye edersiniz? Yurdun Ayazaga girisindeki metroya yakın olması tercihin ilk kriteri olacak.

Teşekkurler
  • t-genc kullanıcısına yanıt
    +1 konuda yoksa sormak için bu soruyu arıyordum.Ben de Taşkışla'dayım.Ancak, sadece Gümüşsuyu'nu yazabildim diğerleri çok uzak görünüyor ulaşımı en kolay olan diğer erkek öğrenci yurtlarını söyleyebilecek varsa sevinirim.
  • Sıralamayı fiyatlara bakarak
    1-İMKB(VADİ)
    2-GÖK
    3-GÖLET
    Şeklinde yaptım hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.