Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sitedenhttp://yurtkayit.itu.edu.tr/ yaklaşık 4-5 gün önce kayıt yaptırmıştım bir arkadaş burdan açıldığını söylemişti.Fakat o yaptığım gün site kapandı sadece deneme amaçlı olduğunu söylediler.Bugün siteye tc no ve doğum tarihimi yazdığımda şifrenizi kontrol ediniz diyor.5 gün önce kayıt olduğumda verdiğim şifreyi hatırlıyorum yazıyorum fakat gene aynı hatayı veriyor şifremi unuttum kısmından tc no doğum tarihini yazınca şifreniz mailinize değiştirilerek yollandı diyor fakat mailime baktığımda hiç birşey gelmemiş spamları da kontrol ettim fakat yok bir türlü giremiyorum ne yapabilirim bir yardımcı olun benim 5 gün önce yaptığım kayıt duruyor mudur yoksa yenisini yapmam gerekir mi ?
    Birde şifreyi değiştirdi sistem galiba ve mailime de mesaj gelmedi nasıl gireceğim buraya orayı aramam mı gerekir ne yapacağımı şaşırdım ?

• monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun oldu. Ben kayıt yapmadım ama şifre almıştım. Şimdi onunla giriş yapamadım. Yeni şifre sözde mailime gönderildi ama gelen giden yok ne yapacağımı bilemedim ben de senin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylinnnnn

Bende de aynı sorun oldu. Ben kayıt yapmadım ama şifre almıştım. Şimdi onunla giriş yapamadım. Yeni şifre sözde mailime gönderildi ama gelen giden yok ne yapacağımı bilemedim ben de senin gibi

Şimdi aradım yurtlar burslar koordinatörlüğünü biz sistemi ozaman denemeye açmıştık o sürede siz kayıt yaptırmayacaktınız biz söylemiştik dedi.
    Peki ne olacak dedim şimdi sistem sıfırlandı o yaptığınız kayıtların hiç biri aktif değil silindi dedi onun içinde şifrenizi sistem gelince sıfırlamamız gerekecek ama sistem ne zaman açılır gelir bilemiyoruz dedi yarın arayın tekrar bakalım dedi ama sistem gelmezse şifrenizi sıfırlayamayız kalır dedi.
    Bende sistem 22 ağustosa kadar gelir mi dedim inşallah diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

Şimdi aradım yurtlar burslar koordinatörlüğünü biz sistemi ozaman denemeye açmıştık o sürede siz kayıt yaptırmayacaktınız biz söylemiştik dedi.
    Peki ne olacak dedim şimdi sistem sıfırlandı o yaptığınız kayıtların hiç biri aktif değil silindi dedi onun içinde şifrenizi sistem gelince sıfırlamamız gerekecek ama sistem ne zaman açılır gelir bilemiyoruz dedi yarın arayın tekrar bakalım dedi ama sistem gelmezse şifrenizi sıfırlayamayız kalır dedi.

ohh süper ya ne güzel oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

Arkadaşlar deneme amaçlı açıldığında ben de şifre almıştım. Bugün önce şifresiz girmeyi denedim kabul etmedi ama daha önce seçtiğim şifreyi yazdığımda kabul etti ve başvurumu yaptım. Görünürde öyle bir sorun olmadı ama deneme için giriş yapmış olmam yaptığım kayıt için bir sorun teşkil eder mi acaba

• bir itü mezunu olarak,allah kurtarsın :(
  • İlk iki sıraya Gümüşsuyu ve İMKB'yi yazdım fakat 3.sıraya gök ile gölet arasında kaldım. Hazırlık okuyacağım ve makina fakültesindeyim bu ikisi içinde bi karşılaştırma yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun bendede var nasıl cozucez öğrenen haber ederse iyi olur.

• arayıp şifresini sıfırlattıran var mı ?yoksa sizede yarını beklemeniz gerektiğini mi söylediler bana dsöyledikleri gibi
  • Ben ulaşamadım acmiyolar telefonları.

• Facebook grubunda da sorun yaşayanlar var birkaç kişi arayıp sıfırlatmış şifresini.
    Vadi yazıp yazmamak yurdun çıkıp çıkmamasını çok etkiler mi?
  • Mezunlar yurdu ile göleti biri karşılaştırabilirmi fiyat aynı kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt konusunda çok kararsız kaldım çıkması benim için çok önemli ya o yuzden vadi yurtlarını suan 1. tercihe yazdım 2. olarak gök yurtları var ama vadi yurtları hakkında çok olumsuz şeyler duydum vadiyi 2. sıraya alsam olurmu yani yurt çıkma ihitimali çok mu düşer? bölümde 28.yim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaftPunky

Mezunlar yurdu ile göleti biri karşılaştırabilirmi fiyat aynı kararsız kaldım

Bende ikisinden hangisini öne koysam diye kararsızdım yazdım buraya da aynı şekilde ama karşılaştıran olmadı. 1 gölet 2 mezunlar 3 gök yaptım.

• quote:

Mezunlar daha iyi bence
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    ne yapıp edip kayıt yapmalaısın bana bir daha yap dediler
  • Gök yurdu nasıldır? Mezunlar mı yoksa Gök mü daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

quote:

Bende ikisinden hangisini öne koysam diye kararsızdım yazdım buraya da aynı şekilde ama karşılaştıran olmadı. 1 gölet 2 mezunlar 3 gök yaptım.

Ben böyle yaparsam çıkmamasından korkuyorum , vadi yazmamak etkiler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

quote:

Ben böyle yaparsam çıkmamasından korkuyorum , vadi yazmamak etkiler mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.