Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bölüme 114. girdim ve çıkacagini umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam itü nün sadece Vadi yurtlarında mı yemekhane var?
  • Yurtların hemen dibinde diyorsan evet.Makinada da var tabi doğal olarak.Gölet mezunlar filan ana yemekhaneye gider o da yürüyerek 10 dk filan.
    Birde yurt için gerekli belgeleri hemen alın.Mikrofilm sağlık raporu 1 gün sürmez dahi zor iş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hoşgeldiniz arılar,

Yardımcı olayım diye geldim konuya. 2. sınıf Elektrik Mühendisliği öğrencisiyim, staj yapıyorum vaktim oldukça cevap vermeye çalışırım. Sizden ricam alıntı yaparak, veya pm den sorunki bana bildirim gelsin, haberim olsun. -Bilmediğim başka bildirim gelme olayı varsa onuda kullanabilirsiniz-

Spesifik olarak yardımcı olabileceğim konu ise; gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara istedikleri yurtlara girme şanslarını artırmaları için birkaç birşeyden pm ile bahsedebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Hocam Gümüşsuyu yurtlarının kontenjanı az mı oluyor? Bir de hangi bölümler öncelikliydi Gümüşsuyu için?

Kontenjanlara yurtburs.itu.edu.tr sayfasının "Yurtlar" bölümünde yer alan tanıtım broşürünün son sayfasından ulaşabilirsiniz.

Gümüşsuyu'nda kontenjan Ayazağa Kampüsü'ndeki yurtlar kadar çok yoktu.

Makine Fakültesi ve Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi öğrencilerine öncelik veriliyor orada; ama bunun kesinliği yok tabii. Belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

Benim bölümüm Taşkışla'da. Haliyle Gümüşsuyu yurtlarını yazmayı düşünüyorum ilk iki sıraya. Fakat bu yurtlara çıkması zor deniliyor. Ben de açıkta kalmak istemiyorum işin doğrusu. Her şeye rağmen bu iki yurdu ilk iki sıraya yazmalı mıyım yoksa Ayazağa yurtlarına mı yönelmeliyim? Kız yurtları arasında çıkması en muhtemel yurt hangisi keşke bilsek. Yardım edebilecek birileri var mıdır? Bölümüme 25. girdiğim için bütün umutlarımdan vazgeçmeli miyim?

İstek sıranıza göre dizin. Sorun olmaz.
  • quote:

Hocam itü nün sadece Vadi yurtlarında mı yemekhane var?

Yurt sınırları içinde yemekhane olmasını soruyorsan, sadece Vadi Yurtları'nda var bu. Kantinin alt katında. Sadece akşam yemeği çıkıyor.

Ama Gümüşsuyu'nda da yurtların hemen yakınında, Makine Fakültesinde yemekhane var. Kampüs yemekhanesi bu.

Ayazağa Kampüsü'nün de merkez yemekhanesi var. Vadi, Gök ve Ali İhsan Aldoğan yurtları dışındaki tüm yurtlar buraya yakın aslında.
  • Bu arada, bana buradan alıntı yaparak veya PM atarak soru soranlara bu aralar geç dönüyorum hep.

Staj nedeniyle bu ay ve eylülde yoğunum baya, özellikle de önümüzdeki hafta.

Kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Hocam itü nün sadece Vadi yurtlarında mı yemekhane var?

Yurt sınırları içinde yemekhane olmasını soruyorsan, sadece Vadi Yurtları'nda var bu. Kantinin alt katında. Sadece akşam yemeği çıkıyor.

Ama Gümüşsuyu'nda da yurtların hemen yakınında, Makine Fakültesinde yemekhane var. Kampüs yemekhanesi bu.

Ayazağa Kampüsü'nün de merkez yemekhanesi var. Vadi, Gök ve Ali İhsan Aldoğan yurtları dışındaki tüm yurtlar buraya yakın aslında.

Sorduğum buydu hocam çok saolasın.

• yeni kayıt yaptıranların aşağıdaki sistemden ingilizce hazırlık sınavına başvuru yapmasına gerek var mı acaba

http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/english_exam/basvuru/index.php?islem=onkayit_step1
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaenyra

Benim bölümüm Taşkışla'da. Haliyle Gümüşsuyu yurtlarını yazmayı düşünüyorum ilk iki sıraya. Fakat bu yurtlara çıkması zor deniliyor. Ben de açıkta kalmak istemiyorum işin doğrusu. Her şeye rağmen bu iki yurdu ilk iki sıraya yazmalı mıyım yoksa Ayazağa yurtlarına mı yönelmeliyim? Kız yurtları arasında çıkması en muhtemel yurt hangisi keşke bilsek. Yardım edebilecek birileri var mıdır? Bölümüme 25. girdiğim için bütün umutlarımdan vazgeçmeli miyim?

İstek sıranıza göre dizin. Sorun olmaz.

Çok sağ olasın hocam, senin yaptığını kimse yapmaz. Tüm soruları bıkmadan cevaplıyorsun.

@A Twist of Fate nasıl bu kadar eminsin ya? :P

• Arkadaslar normalde bir özel yurda yazildim ama simdi ben zaten istanbuldayim bana ciksa ciksa yedeklerden baya arka siralarindan cikar gibi geliyor itu yurdu basvursam belki o yedek siram tam seneye bu zamanlar denk gelir ben de bir yil ozel yurtta kalir sonra ituye gecerdim nasipse ama sunu dusunuyorum benim senenin ortasinda bir zamanda cikarsa ben bu yurda gecemem ve ihtiyaci olan birini engellemis olur muyum tabii ki biliyorum ben gitmesem benden sonra ki alinacak ama bu cok prosedurlu bir is midir yani diger arkadasin daha gec girmesine sebep olmayayim ne dersiniz basvurayim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: davut_yilmaz

Arkadaslar normalde bir özel yurda yazildim ama simdi ben zaten istanbuldayim bana ciksa ciksa yedeklerden baya arka siralarindan cikar gibi geliyor itu yurdu basvursam belki o yedek siram tam seneye bu zamanlar denk gelir ben de bir yil ozel yurtta kalir sonra ituye gecerdim nasipse ama sunu dusunuyorum benim senenin ortasinda bir zamanda cikarsa ben bu yurda gecemem ve ihtiyaci olan birini engellemis olur muyum tabii ki biliyorum ben gitmesem benden sonra ki alinacak ama bu cok prosedurlu bir is midir yani diger arkadasin daha gec girmesine sebep olmayayim ne dersiniz basvurayim mi

Geçen sene yedek liste 2. yarıyılın başında bitmişti. Yurt çıkınca telefonla seni arıyorlar eğer istemediğini söylersen hakkın direkt senden sonraki kişiye devredilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

quote:

Arkadaslar normalde bir özel yurda yazildim ama simdi ben zaten istanbuldayim bana ciksa ciksa yedeklerden baya arka siralarindan cikar gibi geliyor itu yurdu basvursam belki o yedek siram tam seneye bu zamanlar denk gelir ben de bir yil ozel yurtta kalir sonra ituye gecerdim nasipse ama sunu dusunuyorum benim senenin ortasinda bir zamanda cikarsa ben bu yurda gecemem ve ihtiyaci olan birini engellemis olur muyum tabii ki biliyorum ben gitmesem benden sonra ki alinacak ama bu cok prosedurlu bir is midir yani diger arkadasin daha gec girmesine sebep olmayayim ne dersiniz basvurayim mi

Geçen sene yedek liste 2. yarıyılın başında bitmişti. Yurt çıkınca telefonla seni arıyorlar eğer istemediğini söylersen hakkın direkt senden sonraki kişiye devredilir.

Sagol hocam peki yedekte cikmama ihimali var mi

• Bölüme 8. girmişim. İşletme fakültesinde olacağım Gümüşsuyu,Gök,Vadi diye sıraladım açıkta kalmam umarım şehir dışından geleceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

quote:

Sagol hocam peki yedekte cikmama ihimali var mi

Pek sanmıyorum en azından bu sene içinde bir yurda yerleştirilirsin.

• Sağolasin hocam
  • Hazırlıkta yarıyıl tatili kaç gün acaba ?
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

yeni kayıt yaptıranların aşağıdaki sistemden ingilizce hazırlık sınavına başvuru yapmasına gerek var mı acaba

http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/english_exam/basvuru/index.php?islem=onkayit_step1

Yok.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.