aga oda arkadaşımın baba doktor sana da belki çıkar bilemiyom |
İTÜ AYAZAĞA BARINMA SEÇENEKLERİ (2. sayfa)
-
-
yakındaki ibb çıkmaz sana
-
nerden anladın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 6 Ağustos 2024; 19:53:53 > -
Şişli yurduna geçen sene başvuru bile açmadılar kapasitesi full doluydu bu sene de az açılır diye düşünüyorum. İBBnin konumu en iyi yurdu kolay kolay çıkmaz bence kimseye.
-
Benim arkadaşa ibb bağcılar Cüneyt arkın yurdu çıktı bakınca uzak ama full yer altından 1 saat, 1 saat 10 dakikada geliyor istanbul için kabul edilebilir bi süre. 6 kişi kalmamız dışında süper diyodu. -
tesekkurler
-
bölüme 10. girmisim itü yurdu cikma ihtimali dusuk mu
-
Düşük hocam. Vadi yurtları bu yıl yok. Kyk ve İbb yurtlarına başvurun.
-
Elektrik mi?
Yurtlarla ilgili çalışma vardı sanırım. Onlar olmasa çıkardı bence ama şu halini hiç bilemiyorum. Başka seçenekleri degerlendirmeni öneririm -
evet hocam elektrik, teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: quarterbatDüşük hocam. Vadi yurtları bu yıl yok. Kyk ve İbb yurtlarına başvurun.
başvurucaz bakalım hazırlıkta idare etse yeter herhalde
-
Kanka şuam 2.5 3bin tane erkek öğrencinin ,vadi kapanmasından kaynaklı, nereye yerleştirleceği belli değil. Asıl öncelik bunlar ve bu kadar kişiyi yerleştirmek için itü elinden geleni yapnaya( tam da öyle olmamakla beraber) calısıyor. Ywni girişliler bu seneryoda daha geri planda maalesef
-
düşünsene itü için sınava giriyorsun üstüne zor sınavda 5k sıralama yapıp itü mühendisliği kazanamıyorsun ama yurt olmadığından, barınma krizinden dolayı okuyamıyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X