itüde yurt sıkıntısı var mı |
İTÜ AYAZAĞA BARINMA SEÇENEKLERİ
-
-
vadi kapandı itüde barınma diye bi şey kalmadı çıkart onu aklından
-
standart öğrenci isen %1 şansın var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
standart öğrenci nasıl oluyor
-
muhtemelen elektrik gelcek 2023 tavanı 5k'mis ben de 5.5kdan yazdim bölüme girme sıralaması önemliydi sanırım
-
Whattt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
depremden vadi kapandı okulda erkekler için enn büyük kapasiteye sahip yurt gitti tam nasıl halledecekler bende bilmiyorum ama büyük bi sıkıntı olacağı kesin.
bölüme giriş sırası önemli derece öğrencilerine ve ilk sıralarda giren diğer bölüm öğrencileri gölette yer bulurda diğerleri ne olacak bende merak ediyorum.
-
Bahar dönemine kadar erkek öğrencilere yurt işi yaş. Bölüme ilk 10 sıradan falan girilmediyse veya ilk bin olayı yoksa. Bahar dönemine kadar vadiyi açacağız demişlerdi o zaman şans var biraz. İBB ve KYK deneyeceksiniz mecbur İBB yurtları baya iyi çıkan da çok arkadaşım var.
-
Vadi kapanmadan önce de yoktu barınma diye bir şey 10 arkadaşım itü yazdı sadece 1 i yurda geçebildi. Onun da ailesi ayrıydı falan. Nacizane tavsiyem ev bakmaya başla veya diyanet yurdu, kyk yurdu vs. Vardir muhtemelen
-
Geçici kapatma yenileniyor vadi. 1 yıl sonra hazır olucak.
-
1 yıl sonra yenilendikten sonra 2025 girişliler öncelikli olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kom gelirse yurtsuz kaliyom o zaman
Allah sabır versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulursun bir şekilde ama ilk 3-5 gün kütüphanede yatacaksın artık(şanslı değilsen). KYK çıkıyor bir şekilde İBB çıkarsa çok iyi zaten.
-
tutma bence 15k kişi başı masraf olur (2-3 kişi tutarsan diye dedim)
tek çıkacaksan da 22-23k masraf olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 6 Ağustos 2024; 16:55:11 > -
Yakında ibb varmi
Hacıosman taraflarında var
Teşekkürler
Yeni yapılmadıysa(her sene yapıyorlar) çok dibinde yok. Arkadaş yazmış zaten Şişli'de falan da var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
vadi kapandı itüde barınma diye bi şey kalmadı çıkart onu aklından |
Benzer içerikler
- gata tıp msü ile mı alıyor
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- kitapyurdu güvenilir mi
- efsane yayınları zorluk derecesi
- kbb uzmanı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X