Şimdi Ara

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bilkent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölüm için düşünceleriniz neler ? İngilizce + 2. dil ile mezun olma imkanı sunuyor (minimum) Ama turizmcilerin aşırı yorulduğunu okudum açıkçası gözümüde korkuttu..

• Hocam Gerçekten Mesleği Severek Okulunu Okuyorsanız Emin Olun En Ufak Bir Zorlanma Yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Hocam Gerçekten Mesleği Severek Okulunu Okuyorsanız Emin Olun En Ufak Bir Zorlanma Yaşamazsınız.

İnternetten yorumları okuyorumda bölümle ilgili,çalışma koşulları ağır deniliyor gerçi düşündümde memurluk harici her mesleğin böyle durumu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Bu bölüm için düşünceleriniz neler ? İngilizce + 2. dil ile mezun olma imkanı sunuyor (minimum) Ama turizmcilerin aşırı yorulduğunu okudum açıkçası gözümüde korkuttu..

Bilkent'te okuyorum , Turizm okuyan çok arkadaşlarım var gayet memnunlar ama çalışma koşullarını tam bilmiyorum tabi.
    Yinede senin kararın , BİLKENT ismi olacak sonuçta diplomanda , iyi düşünmen gerek..

Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangi2

quote:

Bu bölüm için düşünceleriniz neler ? İngilizce + 2. dil ile mezun olma imkanı sunuyor (minimum) Ama turizmcilerin aşırı yorulduğunu okudum açıkçası gözümüde korkuttu..

Bilkent'te okuyorum , Turizm okuyan çok arkadaşlarım var gayet memnunlar ama çalışma koşullarını tam bilmiyorum tabi.
    Yinede senin kararın , BİLKENT ismi olacak sonuçta diplomanda , iyi düşünmen gerek..

Kolay Gelsin.

Teşekkürler hocam cevabınız için, forumda bu bölümden arkadaşınız var mı acaba?

• quote:

bu bölümü okuyacaksan piyasada hatırı sayılır bir çevren olmalı veya aklını kullanıp staj yaptığın yerle sağlam bir iletişim kurmalısın. bölümden mezun 3-5 kişi düzgün iş bulabiliyorken, bir çoğuna da sen komi olarak başla, kademe kademe yukarı çıkarsın diyorlar. (büyük otellerden vs. bahsediyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylngr

quote:

bu bölümü okuyacaksan piyasada hatırı sayılır bir çevren olmalı veya aklını kullanıp staj yaptığın yerle sağlam bir iletişim kurmalısın. bölümden mezun 3-5 kişi düzgün iş bulabiliyorken, bir çoğuna da sen komi olarak başla, kademe kademe yukarı çıkarsın diyorlar. (büyük otellerden vs. bahsediyorum.)

Valla ingilizcesi ve 2. dili düzgünse başladığı nokta en aşağı resepsiyon olur bi turizm otelcilik mezununun 3-4 sene sonra da pazarlamaya yükselir insan ilişkileri iyi ise.
    Lise mezunları komi başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşletme bilgi yönetimi ve bu bölüm arasında kaldım
    Ama gönlüm turizmden yana :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.