Şimdi Ara

İtü Çekirdek'e Kabul Edilmiş İş Fikrine Hisse Ortaklı Yazılımcı Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msbksi -- 1 Ağustos 2019; 22:46:37 >

msbksi bu mesajı paylaştı
  • Burada bahsettiğiniz çekirdek sermaye, Amerika'daki seed funding ise benim bildiğim Amerika'da en az $20.000 çekirdek sermaye verilir ve onunla kurucu üyeler gerçek piyasada tutunmaya çalışır, tutunabilirlerse yüzbinlerce dolar 1 .tur sermaye yatırımı alırlar ve ondan sonra maaş + hisse ile eleman ararlar.

Sizin durumda ise sadece hisse veriliyor fakat kimse sadece hisse için çalışmaz. Ha belki hisse için çalışırım diyen çıkar fakat onun da yapacağı işten bir sonuç beklemeyin...
  • Geçen yıl 21 milyon lira dağıttı İTÜ Çekirdek BIGG. Baya destek oluyorlar. Sanırım arkadaşların 2019 yılı için aday oldular. 2019 finalistleri henüz belli olmadı.
  • Daten kullanıcısına yanıt
    Evet, yeni başladık. 7 haftalik egitim programi var. Ekipde yazilimci da olsun arayışımız var. Şu an sadece web sitesi üzerinden çalışıyoruz. Bulabileceğimizi de pek sanmıyorum. Mecburen yazilimci olmadan devam edebiliriz. Fikir şu an para kazandığı için yatırımcılar daha çok bu yönüne yoğunlaşıyor. Zaten 50-60 bin minik hibe destek gibi bir sey bulursak parasıyla yaptıracağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daten kullanıcısına yanıt
    İTÜ Çekirdek 21 Milyon dağıttı derken, nakit para olarak mı 21 Milyon, hisse olarak mı :)
  • hocam yanlış anlamayın Araba Sür.com hiç olmamış. şu isim konusunu gözden geçirin ya isimden .com kaldırın yada ismini arabasur.com yapın. bu arada başarılar dilerim :)

İtü Çekirdek'e Kabul Edilmiş İş Fikrine Hisse Ortaklı Yazılımcı Aranıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 22 Temmuz 2019; 14:0:13 >
  • bir SSL kurun en olmadı cloudflare ile sni ssl koyun. Yüklenme süreniz aşırı kötü. 8sn de yükleniyor. Bu da coğu potansiyel müşteriniz daha site açılmadan vazgeçiyor demek.

google insights puanı 16. 100 üzerinden 16 aşırı kötü bir rakam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.