Şimdi Ara

itü de erasmus yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar almanya'da elektronik mühendisligi bölümü grencisiyim, istanbulda ki universitelerden birini tercih edip erasmus programina katilmak istiyorum fakat hangi üniversiteye gitmem gerektigi konusunda kararsizim..bulundugum üniversitenin itü ile erasmus anlasmasi mevcut bu konuda bi skintim yok fakat kimi arkadaslar itü nün erasmus icin pekte uygun olmadigini onun yerine Istanbul üniversitesini tercih etmemi önerdi.

erasmus yapacagim universite icin birinci önceligim derslerin cokta fazla zorlamamasi ve mumkun oldugunca fazla ders gecmem gerekiyor bosa zaman kaybetmek istemiyorum bu sebepten ötürü itü ye gidip gitmemekte kararsizim tabiki tembellik yaparak derslerle ilgilenmeden ders gecmek gibi bi dusuncem yok hakkini elimden geldigince zaten vermeye calisirim ama istanbulda bulunacagim bu süre icerisindede gereginden fazlada strese girmek istemiyorum.
    özellikle itü ve istanbul universitesinde elektronik bolumnde okuyan yada okumus olan arkadaslarin bu konudaki düsuncelerini paylasmalarini bekliyorum.

merak ettigim bi diger konuda erasmus ögrencisine braz daha imtiyaz gösteriliyormu yoksa turk oldugum turkceyide bildigim icin diger ogrencilerle ayni statüdemi görulurum yani derslere duzenli girme, diger ogrencilerle ayni sinava katilma gibi zorunlugum olacakmi yoksa diger ulkelerdeki gibi erasmus ogrencisine braz ayricalik taninip bazi derslerde proje yada ozel odevler verilerek kredi almak mumkun oluyormu?

eminim kimi arkadaslara Tr de erasmus yapmak istemem garip gelecektir esasinda haklilik paylarida olacaktir :) ama ozel sebeplerim oldugu icin TR/istanbulu tercih etmem gerekiyor.

simdiden tsk.ederim düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
    saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josepph -- 24 Mayıs 2011; 3:00:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.