beyler elektronik haberleşme nasıl bi bölümdür? bilgisi olan aydınlatsın lütfen kafam gidip geliyor. sizce itü elektronik haberleşme (%30 tr) vs itü makine (%100)??
bende elektornik haberleşme yazmayı düşünüyorum bence makinadan daha iyi. %100 ing felan diye ona öncelik verme bence.
ya ingilizce konusunda sıkıntım yok yani yüzde 30 a da giderim. fakat elektronik ve haberleşme nin iş sahası nasıl? çıktığımızda ücreti nasıl? falan falan pek bilgim yok açıkçası. o yüzden tereddütlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: asadaga94
ya ingilizce konusunda sıkıntım yok yani yüzde 30 a da giderim. fakat elektronik ve haberleşme nin iş sahası nasıl? çıktığımızda ücreti nasıl? falan falan pek bilgim yok açıkçası. o yüzden tereddütlerim.
Gözünüzü seveyim böyle bir bölüm seçecekken parasını düşünmeyin sevmiyorsanız gitmeyin. Eğer merakın yoksa sırf 'parası iyiymiş garanti iş varmış yeah' diye gidersen bitmez o okul.
yok seviyorum fakat maaşıda düşünmek zorundayım. zaten eğer para için okumuş olsaydım ''genel kanı yönünde '' tıp tercih ederdim. Benim mantalitem bu bölümü illaki sevicem yalnız yanında da ileriyi düşünmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: asadaga94
yok seviyorum fakat maaşıda düşünmek zorundayım. zaten eğer para için okumuş olsaydım ''genel kanı yönünde '' tıp tercih ederdim. Benim mantalitem bu bölümü illaki sevicem yalnız yanında da ileriyi düşünmek lazım
Herkes tıp diye ısrar ederken ben de yazdım ilk sıraya burayı gerçekten alacağım maaşı nerede çalışacağımı düşünmedim yazarken de. Neler yaptıklarını gördüm heyecanlandırmaya yetiyor insanı. Zaten seversen iş köpeğin olur hangisini seçsem diye düşünürsün veya kendi işini kurarsın.