Şimdi Ara

İtü geomatik mi yıldız mat müh. mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru başıkta ayrıca yıldız kimya müh de tutuyor ana mühendisliklerden olması aklımı çeliyor.Fikirleriniz onemli.

• Matematik mühendisliği sıralama tutuyor iyi bölüm diye yerleşilmesi kesinlikle yanlış bir bölüm, özel ilgi ister matematiği seviyorum yapabilirim demek olmayabilir gerçekten kafa yorulması gereken ve yetenek isteyen bir bölümdür. Eğer bu şartları sağladığını düşünüyorsan ve de gelişime açıksan kesinlikle mat. müh. yazmanı öneririm sana naçizane tavsiyem budur. Matematik mühendisliğine kafan pek yatmadıysa YTÜ kimya da güzel bölümdür yurt dışı ihtisas yapabilirsen çok zevk alacağın bir meslek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaybeeOneDay

Matematik mühendisliği sıralama tutuyor iyi bölüm diye yerleşilmesi kesinlikle yanlış bir bölüm, özel ilgi ister matematiği seviyorum yapabilirim demek olmayabilir gerçekten kafa yorulması gereken ve yetenek isteyen bir bölümdür. Eğer bu şartları sağladığını düşünüyorsan ve de gelişime açıksan kesinlikle mat. müh. yazmanı öneririm sana naçizane tavsiyem budur. Matematik mühendisliğine kafan pek yatmadıysa YTÜ kimya da güzel bölümdür yurt dışı ihtisas yapabilirsen çok zevk alacağın bir meslek olabilir

aynen çok zor olduğunu ben de duydum hocam sağolun yorum için
  • up
  • güncellll
  • upupp itüde ilk sene 3 üstü ortalama yapmak çok mu zordur gençler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppppppppppppp
  • İTÜ tabiki
  • kardeşim kesinlikle itü geomatik he bılmıyorum ne kadar araştırdın matematık muh üde çöp bölüm bence geomatik süper bölüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.