Şimdi Ara

İTÜ Hakkında Sorusu Olan Gelsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
9
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itü bilgisayar mühendisliğine muhtemelen puanım yetmeyecek matematik mühendisliği düşünüyorum o yüzden. Bu bölümden mezun olanlar yazılım sektöründe çalışıyor mu yada ne kadar tercih ediliyor ? Bir de yurtlar nasıl ? burs mümkün mü yurtlar için ? Ayrıca rahat mı bu itünün yurtları ?
  • hocam işletme mühendisliği bahçeşehir ya da beykentte okunur mu?
  • İtü bilgisayar hocası esprili ve iyi dinlenirse dersinden geçilir diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asim1773 A kullanıcısına yanıt
    Abicim merhaba, saygilar.
    ITU hakkinda merak ettigim birkac sey var.
    1) Okulda araba konusu. Arabayla gelip gidenlere kotu gozle bakiyorlar mi? Hani gece kalkip bi cizik atmalar vs.
    2) Yurtlar. Gol kenari yurtlari hakkinda bilgi verir misin? Her isteyen ve para veren kalabiliyor mu? OSYM sirasi veya sene ici not ortalamasi gibi kriterler isteniyor mu? Bu yurtlarin yapisi nasil? Apart mi oda mi kac kisi kaliyor vs.

Tesekkurler, tekrar saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 20 Mayıs 2015; 8:01:53 >
  • @KurThan01 doğrudur ayrı bir binası var.egitimi de kalitelidir inşaatın.türkiyenin teknik anlamda en iyis olabilir.diger ünilerde durumlar nasıl bilmiyorum.
    endüstri olarak bence boun>koç>itü dür.ben pek ankara sevmedigim icin bilkent,odtü listeye giremez :D

@agelx itü mimarlik, türkiyedeki en güzel mimarlık fakültesidir gerek manzarası,gerek binanın güzelligiyle.okuması zordur.tabiki tavsiye ederim.
    ben de bir sene yurtta kaldım yurtlar gayet güzel, hem yaşama acısından hem de yeni arkadaslıklar acısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim1773

arkadaşlar kusura bakmayın finaller başladıgı icin konuyla ilgilenemedim.bir de sorulan sorular tekrar aynı sekıilde soruluyor.aynı şekilde cevaplıyorum.cogu bölüm hakkında bilgi yukarda mevcut daha spesifik sorularınızı ayrıntılarıyla cevaplamaya hazırım

@Fhistle-X mesela bir üst mesajinda dediğim gibi
    Kesinlike endüstri mühendisliği, hatta bölümüm olan işletme mühendisliğini de öneririm.Şahsen ben çok araştırdım ve öyle yaptım.

Türkiye'nin her sene en çok mezun verdiği bölüm 'İŞLETME'.Ve bu siz mezun olana kadar da gitgide artıcak.Artı staj görüşmeleri vb işin içinde olduğum için artık şirketler daha vasıflı eleman arıyor.En basitinden artık ingilizce bilmek bir avantaj degil yanında bir dil daha lazım.Onun disinda bir endüstri veya işletme mühendisi , işletme mezununun yapabileceği şeyleri yapıp üstüne mühendislik konusunda da bilgi birikim sahibi oldugu icin sirketler tarafından tercih ediliyor.
    Bir cok endüstri mühendisi arkadasım daha 2. 3. sınıfta haftada 3 gün calısıp gayet iyi paralar kazanıyorlar daha okurken.
    Bir de İTÜ'nün en aktif kulupleri İtü endüstri mühendisliği kulubu ve itü işletme mühendisliği kulupleridir,hem sosyal hem de iş hayatı konusunda sana bir çok yardımı dokunur.
    Edebiyatı iyi yapan MFciler sakın böyle bir hataya düsmesin benden soylemesi :)

@ayıogi: taksime 2 dk , bogaz manzarali bir fakülte.kütüphanesi cok güzeldir.cok saglam bir egitimden gecersin.bölümünde kız sayısı az fakat fakültede dengeli sayılır(tekstil,moda tasarım bölümleri sayesinde)kendini istedigin sektöre okurken yönlendirebilirsin.

@darksky_ petrolun veya dogalgazın oldugu her yerde işleri hazır :)

Endustrı muhendıslıgı okurken calısan arkadasların ne kadar maas alıyor tahmınen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucak muhendisligi hakkinda bilgi verirmisin yani odtu mu itu mu . Birde is imkanlari nasil olur.

• @PasoBLC daha 2. yada 3. sınıf olması lazım part time haftada 3 gün calısıyor.1 milyar civarı

@halil8xavi odtü mü itü mü secimine ben daha cok ankara mi istanbul mu olarak bakıyorum.onun dısinda 2side türkiyenin en iyis teknik üniversiteleri.
    itü gibi bir okuldan mezunsanız iş imkanınız geniştir arkadaslar hele de mühendisseniz :)
  • sizin sorunuza ben cevap vereyim hocam isterseniz arkadaş ilgilenene kadar geçen yıl lisedeyken ayazağa kampüsünüe gittik normal eğitim süreci içerisinde abartısız söylüyorum okulun her yeri arabaydı yüzlerce araba vardı şuan durum nasıldır bilmiyorum çünkü itü de yeşil kampüs uygulaması başladı otopark ücretleri arttırıldı bazı yerler otoparka kapatıldı sanırım yanlış hatırlamıyosam günlük otopark ücreti 25 TL civarı bişey olmuştu ama saatlik olarak kaçtı hatırlamıyorum interntte ayrıntılı tablosu vardır.
  • geomatic17 G kullanıcısına yanıt
    Peki golet yurtlari?

• onlar hakkında bi' bilgim yok malesef
  • kız arıyorsanız kimyaya, çevre mühendisliğine, mimarlığa falan gelin. onun dışında ya hazırlıkta uğraşacaksınız ya partilerde ya da umursamayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

kız arıyorsanız kimyaya, çevre mühendisliğine, mimarlığa falan gelin. onun dışında ya hazırlıkta uğraşacaksınız ya partilerde ya da umursamayacaksınız

Mimarlıktaki kızlar güzel mi knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnrealNerd

quote:

kız arıyorsanız kimyaya, çevre mühendisliğine, mimarlığa falan gelin. onun dışında ya hazırlıkta uğraşacaksınız ya partilerde ya da umursamayacaksınız

ben hazırlıktayım ama birkaç kere gittim fakülteye bi de mimarlık okuyan hazırlıklardan biliyorum. İyiler bence baya, zaten daha iyisini bulamazsın onlardan başka itüde
  • quote:

quote:

quote:

ben hazırlıktayım ama birkaç kere gittim fakülteye bi de mimarlık okuyan hazırlıklardan biliyorum. İyiler bence baya, zaten daha iyisini bulamazsın onlardan başka itüde

Hacı ben itü istiyorum her türlü ama forumda yazılanları gördükten sonra iyice şüpheye düştüm.Kampüs kötü diyorlar laboratuvarlar kötü diyorlar.Kız yok diyorlar.Çok fazla kötüleyenler var inanmıyorum bu kadar kötü olduğuna ama odtüyümü hedeflemeliyim acaba.Ankarada olması daha kötü ama iş konusundada itüden daha avantajlı.Hem üniversitede sosyal bir yaşamım olsun istiyorum az yada çok.Yani erkekte olsun kızda olsun.Öyle karıkız işim yok zaten ama artık ünidede erkek erkeğe dolanmayalım 5 yıl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hacı ben itü istiyorum her türlü ama forumda yazılanları gördükten sonra iyice şüpheye düştüm.Kampüs kötü diyorlar laboratuvarlar kötü diyorlar.Kız yok diyorlar.Çok fazla kötüleyenler var inanmıyorum bu kadar kötü olduğuna ama odtüyümü hedeflemeliyim acaba.Ankarada olması daha kötü ama iş konusundada itüden daha avantajlı.Hem üniversitede sosyal bir yaşamım olsun istiyorum az yada çok.Yani erkekte olsun kızda olsun.Öyle karıkız işim yok zaten ama artık ünidede erkek erkeğe dolanmayalım 5 yıl.

Dediklerinin hiçbirisini kabul etmiyorum. Kampüs gayet güzel, lablarda iyi bence, sadece eski lablar da var; ama hepsi kullanılabilir durumda. Kız da bence yeteri kadar var, hatta Ayazağa'daki kız oranı %35 belki %40 felan da derim; ama tek sorun kızlar biraz havalı. Hani çok pısırık değilsen elbette kızlı erkekli ortamların olur; ama kız arkadaşım, sevgilim moduna gireceksen, çok kolay da değil, hele standart üstü bir kıza düzenli teklifler geliyor. Eğer dertlerin yukarıdakilerse sıralaman, puanın yetiyorsa gel. Kim kötülüyor, anlamıyorum ayrıca?

• Jeoloji Mühendisliği hakkında bir bilginiz var mı hocam?

• Hocam işletme mühendisliğimi endüstri mühendisliğimi hangisini tavsiye edersiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

yoo kampüs falan kötü değil, laboratuvarları gezme şansım olmadı daha. hangi bölümü istiyorsun?

karı kız işleri için de kulüplere falan gideceksin aktif olacaksın, partilere falan gideceksin.

• @unibodydesignn gölet yurtlarında bir sene kaldım gerçekten güzel yurtlar hemen yanında gölet cafe 7/24 acık.itünün internet hızını bilmeyen yoktur.gölette bu hızla internette birkaç dakikada neler neler indirdik :D

@imhereru malesef jeoloji hakkında bir bilgim yok

@bysaw38 aralarında pek bir fark yok.o yüzden puanın hangisine yetiyorsa bence onu yaz.ikisi de macka fakültesinde.ders planlarına da sis.itu.edu.tr den bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.