Şimdi Ara

İTÜ Hakkında Sorusu Olan Gelsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
9
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İTÜ'de 8. yılımdayım. (Lisansüstü şu anda) Sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invius

İTÜ'de 8. yılımdayım. (Lisansüstü şu anda) Sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz.

hocam itü de kimya müh. istiyorum. Bölüm hakkında bilginiz var mı ? zorluk,ortam,dil seviyesi,lablar v.s
  • @melisaates itüde kolay bölüm yoktur arkadaslar.üniversitede hayatınız boyunca yapacagınız meslegi ögreniyorsunuz ve bu meslek hem mühendislik hem de İTÜde olunca adamakıllı ögretmek zorundalar.Fakat asla üniversite hazırlık senenizdeki gibi çalışmayacaksınız bu konuda rahat olabilirsiniz.
    Bölüm iş alanı geniş bir bölüm.İTÜ'nün kimya-metalurji fakültesi lablarinda türkiyede sayılı olan lab araç-gereçleri var.İTÜ Kimya Mühendisliği kulubu aktif calısan ortamı güzel olan bir kulup.
    Dil seviyenizi hazırlık okuyarak geliştirebilirsiniz.
  • Selamlar, bilgisayar muhendisligi yazacagim bu sene. Bolumu ingilizce okumak istiyorum, hazirligi gecebilecegim konusunda eminim zaten. Ancak bir arkadasim turkce bolumu tercih edersem de dersleri ingilizce alma imkanim oldugunu soyledi. Hepsini alabiliyorsun dedi hatta
    Bu olay hakkinda bilginiz var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nubi.png

Selamlar, bilgisayar muhendisligi yazacagim bu sene. Bolumu ingilizce okumak istiyorum, hazirligi gecebilecegim konusunda eminim zaten. Ancak bir arkadasim turkce bolumu tercih edersem de dersleri ingilizce alma imkanim oldugunu soyledi. Hepsini alabiliyorsun dedi hatta
    Bu olay hakkinda bilginiz var mi acaba?

evet genelde alabiliyorsun.hepsini alabilir misin bilmiyorum ama %70 %80ini alabilirsin muhtemelen.
  • Arkadaşlar çokca sorulan bir soruya açıklık getireyim.Endüstri mühendisliği ve işletme mühendisliği arasında pek bir fark yok acıkcası.Çalışılan pozisyonlar vs hemen hemen aynı.Zaten cogu kisi tercih listesine 1)itü-endüstri müh 2)itü-işletme müh yazar.
    + olarak İtü endüstri ve itü işletme mühendisliği mezunları eğer kendini de geliştirdiyse bir nevi hem işletmeci,iktisatcı vb. hem mühendis oluyorlar bu da size türkiyedeki bütün işletme,ekonomi vb bölümlere karşı avantaj saglıyor sektörde.
  • Merhaba ben seneye lise 2 ye geçicem ve ileride ne seçiceğime şimdiden az çok karar vermek istiyorum öncelikle bu mühendislik olucak ve ders olarakta matematiğim iyi fiziği de her ne kadar sevsem de biraz da bu sene dersimize giren öğretmenin yüzünden pek fizik göremediğimi düşünüyorum onun yanında kimyayı da çalışmayı biraz seviyorum biyoloji de de ilk dönem en iyi bendim ama pek zevk almıyorum
    -internetten araştırınca bir yerde uçak mühendisliğini gördüm ve zaten içimde nerden geldiğini anlamadığım bir uçak sevgisi var ama türkiyede pek uçakla ilgili fırsatlar yok sanırım ya da az var bundan dolayı da uçak mühendisleri de zaten aldığı bilginin yeterli olması sayesinde başka sektörlerde çalışabiliyor acaba bunun için makine daha avantajlı olur mu
    -makineyse pek bilmesem de nedense ismiyle beni itiyor ama eminim ki o da zevkli olucaktır tam ne yaptıklarını bilmesem de bana hoş görünüyor
    -bilgisayarı da seviyorum yeni şeyler öğrenmeyi bilgisayarla ilgili şeyleri de seviyorum ama tam bilgisayar mühendisliğine uyar mı bilmiyorum
    her ne kadar üniversite sınavına zaman olsa da inşallah ilk 1000 ya da en kötü ihtimalle 3000 e girerim diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz şimdiden cevap için teşekkürler

• quote:

İTÜ'de 8. yılımdayım. (Lisansüstü şu anda) Sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz.

ITU Ekonomi ve

ITU MACKA kampusu hakkinda bilgi istiyorum

• Itü metalurji ve malzeme muh. nasildir ?ytü kontrol ve otomasyon veya ege,iyte,dokuz eylul gibi unilerin bilgisayar,makine muh. gibi bolumlerine tercih edilebilir mi ? Biliyorum cok sacma soru ama kafam cok karisik bu aralar.

• 22 binden İşletme Mühendisliği için 12 bine çekmeye çalışıyorum.Ama sanki sınırdan kaçıracakmışım gibi geliyor.İnşallah düşer sıralaması...

Siz İtülülere çok imreniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

ITU Ekonomi ve

ITU MACKA kampusu hakkinda bilgi istiyorum

Ekonomi sonradan açılmış olduğu için arkadaşlarım falan yok o bölümde okumuş. Ancak İTÜ'nün en boş zamana sahip olunabilen bölümleri Maçka Kampüsündeki bölümler. Sosyal bir insansan, ilgin varsa yazabilirsin. Maçka Kampüsü ana kampüs olmadığından biraz sıkıcı olabilir ama seçmelileri, ortak zorunluları diğer yerlerden alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkhrmn

Elektrik elektronik diğer üniversitelerde bölümken, İtüde fakülte aradaki fark nedir avantajları dezavantajları nedir? Bide Boğaziçi hazırlıkla itü hazırlık arasında ne kadar fark vardır, dil eğitimi yeterlimidir? İtü makinanın çok zor olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyena -- 25 Temmuz 2016; 18:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim1773

Merhaba arkadaslar,
    İTÜ'de üçüncü senem.Zamanında ben de başkalarına sorup tercih etmiştim.Sizler de bana aklınızdaki soruları sorabilirsiniz İTÜ ile ilgili.
    Çoğu bölüm hakkında az çok bilgi sahibiyim arkadaşlarımdan dolayı.

eeb hakkında ne dersin ortamı için?

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrow1g

Kızsızlıktan birbirinize hallendiğiniz doğru mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.