Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bişey sorucam hocam bu seçmeli dersler var mesela 1 dönem içinde seciceğimiz seçmeli ders sınırlı mı yoksa istediğin kadar seçebiliyormusun krediyi tamamladıgın sürece
  • Itü muafiyet kolay filan değildir 6 kez giren birisi olarak söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah .Hocam sen ne düşünüyorsun itünün hazırlıgı hakkında
  • İtu prof kolay ama kelime calismadan gecemezsin

• Odtü ingilizcesi nasıl fanboy reiss

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    laf sokmaya mı çalıştın :D
    derslerin çoğunun türkçe olduğu, ingilizce derslerin açılmadığı, %30 ingilizce olmasına rağmen sadece %100lere ingilizce ders açıldığı itüden daha iyi. ki %100lere de açmıyolar bazer.

odtü proftan da 92 aldım bu arada, iyi yani.
  • Banane lan bana itü'yü niye anlatıyorsun. ODTÜ'den bahset.İngilizce akıyo mu yani onu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Nightmare -- 10 Ağustos 2016; 16:30:11 >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    evet iyi gayet, tüm dersler ingilizce, zaten yabancı öğrenci sayısı fazla ve hocalar derste türkçe konuşmuyor
  • Eger ingilizcen iyiyse hazirlikta sıkılabilirsin eylul de gecemessen ocak ayindaki sinavla da atlayip irregular olabilirsin.benim ingilizcem cok iyi degildi o yuzden prof u gecmek icin iyi calistim ve gelistigini dusunuyorum simdi.diger yandan 1 sene yogun tempodan sonra aslinda hazirlik okumak iyi gelebilir farkli bolumlerden de arkadas ediniyosun hazirlikta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

İTÜ kendi ayarındaki üniversiteler arasında en kolay prof sınavı yapan üniversite.

İngilizceye aşina biri hiç efor sarf etmeden 80-90 alabilir. Hazırlık eğitimi pek iyi olmadığından ingilizcesi zayıf olanlar genelde seviyelerini geliştiremiyor ve İTÜ'nün profunu dünyanın en zor sınavıymış gibi görüyor.

Benim ingilizcem iyi, o bir seneyi başka bir dili öğrenmek için kullanırım diyenler dünyanın en mantıklı şeylerinden birini yapar.

Ben A kuruydum(En iyi hazırlık kuru), sınıf 40 kişiydi; sınıfın kalabalığından bir kere verim düşüşü yaşanıyordu. Yarım yamalak bir şekilde Essay nasıl yazılır onu gördük, bitti. Boğaziçi'ndeki arkadaşlarım hayvanlar gibi Essay yazarken biz bir tane mi Essay yazdık koca dönem. O da belli başlı kalıpları ezberle düz geç. (Essay = İstenilen konuda yazılabilen ve belli yazım kuralları olan deneme yazıları,http://www.ituhazirlik.com/calisma-dokumanlari/nasil-essay-yazilir/)

Yarım dönemde hazırlığı geçip(bu eğitimden bir halt öğrenemem diye) diğer dönemde İngiltere ve Kanada'ya dil okuluna giden arkadaşlarım da oldu.

NOT: 2012 girişli İTÜ son sınıf öğrencisi.

Siniflar artik 20-25 kisi.
    2. donem biz sürekli essay yazdik.(c kuru,a2)
    Hocalar çaba sarf ediyor ama hazirlik yetersiz.
    Üstte dediğin kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, sınav kolay olsada o kadar gömmeye gerek yok

• Ranez R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam,çok teşekkür ederim cevap için.Bir şey sorucam , diyelim yarım dönemde verdik hazırlığı sonra 1.sınıfın derslerinimi alıyoruz karışmıyor mu ortadan girince birden
  • 5 kuruş etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim, akademik anlamda yazı yazmayı öğretiyor ona bir şey diyemeyeceğim ama geri kalanı boş, geçebiliyorsan geç direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

İTÜ kendi ayarındaki üniversiteler arasında en kolay prof sınavı yapan üniversite.

İngilizceye aşina biri hiç efor sarf etmeden 80-90 alabilir. Hazırlık eğitimi pek iyi olmadığından ingilizcesi zayıf olanlar genelde seviyelerini geliştiremiyor ve İTÜ'nün profunu dünyanın en zor sınavıymış gibi görüyor.

Benim ingilizcem iyi, o bir seneyi başka bir dili öğrenmek için kullanırım diyenler dünyanın en mantıklı şeylerinden birini yapar.

Ben A kuruydum(En iyi hazırlık kuru), sınıf 40 kişiydi; sınıfın kalabalığından bir kere verim düşüşü yaşanıyordu. Yarım yamalak bir şekilde Essay nasıl yazılır onu gördük, bitti. Boğaziçi'ndeki arkadaşlarım hayvanlar gibi Essay yazarken biz bir tane mi Essay yazdık koca dönem. O da belli başlı kalıpları ezberle düz geç. (Essay = İstenilen konuda yazılabilen ve belli yazım kuralları olan deneme yazıları,http://www.ituhazirlik.com/calisma-dokumanlari/nasil-essay-yazilir/)

Yarım dönemde hazırlığı geçip(bu eğitimden bir halt öğrenemem diye) diğer dönemde İngiltere ve Kanada'ya dil okuluna giden arkadaşlarım da oldu.

NOT: 2012 girişli İTÜ son sınıf öğrencisi.

Siniflar artik 20-25 kisi.
    2. donem biz sürekli essay yazdik.(c kuru,a2)
    Hocalar çaba sarf ediyor ama hazirlik yetersiz.
    Üstte dediğin kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, sınav kolay olsada o kadar gömmeye gerek yok

2012 girişliyim, benim girdiğim dönem böyleydi. Güya iyileşmiş haline bile yetersiz diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: powerlake

Anladım hocam,çok teşekkür ederim cevap için.Bir şey sorucam , diyelim yarım dönemde verdik hazırlığı sonra 1.sınıfın derslerinimi alıyoruz karışmıyor mu ortadan girince birden

1. sınıf derslerini 3 döneme yayma imkanınız oluyor. Kimi arkadaşlar programlarını çok çorba ediyor ama birinci sınıf derslerini 3 döneme yayıp rahat rahat veren arkadaşlarımdan şikayet eden hiç duymadım.

Bölümden bölüme değişiklikler olmakla birlikte genel olarak birinci sınıf dersleri aşağıdaki gibi, ve bu dersler her dönem açılıyor nerdeyse. 3 Döneme bölecek şekilde alırsınız.

Teknik Resim
    Bölüme Giriş Dersi
    Bilgisayara Giriş
    Programlama
    Matematik 1
    Fizik 1 + Lab
    Genel Kimya + Lab
    Statik
    Matematik 2
    Fizik2 + Lab
    İngilizce 1
    İngilizce 2
    Lineer Cebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranez -- 10 Ağustos 2016; 16:59:35 >

• takip
    hazırlığı bir dönemde bitirip 1. sınıfı 3 döneme yayabilir miyiz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalayıcı

hazırlığı bir dönemde bitirip 1. sınıfı 3 döneme yayabilir miyiz hocam?

Evet.
    Hocam hazırlık Ayazağa kampüsünde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Hocam hazırlık Ayazağa kampüsünde mi ?

Hayır.

Maçka kampüsünde.

Maçka kampüsü genel olarak Konservatuar, İşletme fakültesi ve Hazırlık Okulundan oluşuyor.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/ITU_Ma%C3%A7ka_Campus.JPG

Bu tarihi bina hazırlık okulu.

Sakın hazırlık diye ana maslak kampüsüne gitmeyin.

• Alperen02 kullanıcısına yanıt
    Maçka da
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.